NAZI Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 A czy 130 na ETZ 150 to nie za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWISTER Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Chciał bym widzieć te 130 km/h na 150 :) :D No chyba że etka przeszła kuracje wzmacniającą, ale to i tak dużo :lol: Cytuj https://www.szkolaexpert.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zbychu ja tez raz mialem taka sytuacje...tylko ze ja smigalem w dwojke na mojej eci zima a na budziku byla przez dluzszy czas ok 110-ale pokazuje o 10 za malo wiec 120 i w jednym momencie zablokowalo mi kolo... 8O szybko wcisnolem sprzeglo ,zwolnilem ,puscilem i kolo odblokowalo sie...do dzis nie wiem co konkretnie sie stalo,ale teraz juz troche z respektem podchodze do Vmax a na eci wyciskam ok 130 jak na razie-2000 kilometers po kapitalce,jeszcze jakies 500 i bedzie oki...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 jak namnie to max 130 km/h ale zmiezone innym niz orginalny speedomierzem i eta musi miec super geometrie zawieszenia wsztko powyzej to niebezpieczna przesada Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 moja aktualnie idzie 114,5 - mam elektroniczny licznik Moze jeszcze do 120 by doszla ale juz nie mialem za bardzo gdzie. :D :D Dzis jak wracalem od dziewczyny to zaszalalem i na Hrubieszowskiej - jedna z bardziej ruchliwych ulic w mescie jechalem sobie 100 z tym ze byly ze 3 samochody tylko bo bylo ok 21,50 W dzien bym sie nie odwazyl :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Tylko ze mój kumpel tez na 150 lecial te 130!!!!!!!!! :| :| :| Sam w To nie wiezyłem ale to jest prawda!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Czolem! Taa, z zaglem na glowie i pierdzac w gaznik.Nie ma bata - jak 250 z takim trudem 130 osiaga, to nikt mi nie powie, ze 150 pojdzie 130. Chyba, ze z mostu.Moze koles ma po prostu tak byczo przeklamany licznik. A moze wazy 2 kg :D.Po prostu jak nie zobacze to nie uwierze.Jesli ktos kolo mnie nie poleci na MZ 150 130 km/h, gdy ja bede jechal tyle na swojej 250, to po prostu nie uwierze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 WitamJa swoją ETZtą 250 pojade maksymalnie 130km/h. Ale jak jechałem z kumpel i czymaliśmy cały gaz to go nawet powoli doganiałem - a on powiedział mi że jechał ok. 145km/h. Mówił że mi żle licznik pokazuje bo jemu napewno dobrze - sprawdzał razem z Suzuki GS 500, a potem z Oplem Astrą. Kurcze ale nie pociskam cały czas na maxa bo pali wtefy jak lokomotywa. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Najszybciej leciałem 130 z małym hakiem. Może by i zamknęła budzik, ale wymagało by to dodatkowych kilometrów rozpędu (owiewka, kufer itp) :twisted: W każdym razie do 110-115 rozpedza się gladko, później juz mozolnie. Szkoda silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Moja wyciaga 110 a pewnie ze 115 by pojechała. Ja jestem z takiego wyniku zadowolony Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Mój znajomy killka lat temu na ETZ 250 lub 251 pojechał około 170. Wiem, wiem... Nie licznikowe. Jechał równolegle z innym motocyklem, dla którego nie była to maksymalna prędkość. Teraz pytanie...jak to zrobił?Paliwo lotnicze. Nie odrzutowe gówienko, ale super paliwko do silników turbo-śmigłowych (może miał jeszcze innązębatkę z tyłu). Przejechał z tą prędkością ja wiem...może 300-400 metrów, po czym zatarł silnik :D Zanim nastąpiła katastrofa, można było podziwiać ładne błyski ognia z tłumika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 no chłopaki widze ze sie słabo staracie ja w swojej 251 jak ja jeszcze miałem zrobiłem : 1 szlif nowy tłok lekko odciazyłem przez slifowanie sirodka nowy wał pierscienie gaznik seria i 140 smigała zamykała 91 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 ale to było raz i na krutko nigdy nie katuje zadnego moto to moja zasada bo ono tez nas moze przykatowac zmuszajac do pchania wiec dbam o karzde jak o kobiete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Kozik Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Dawno temu (zanim zaczolem palowac) widzialem 140. Teraz ostatnio bylo 120, mierzone u mnie i w samochodzie. Ciekawe co bedzie po remoncie a wlasciwie to rasowaniu. Nie pisze tuning bo to dla ETZ jakos dziwacznie brzmi. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 krzywy napisz cos wiecej o odciazanu tloka Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi