MaG_1975 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Współczuję ran na duszy i kawie... Zabieraj się szybko do naprawy sprzęta bo sezon w pełni. Telefon do właścicielki motocykla obowiązkowo w kieszeni...?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zbychu taki jest cennik za spowodowanie kolizji, wiec wiecej nie daja :) Witamy w grupie motocyklistow, ktorzy maja juz o czym opowiadac. Dobrze, ze nie skonczylo sie kolejna tragedia. Pzdr Zbycho i wcześniej miał nie jedno w tych tematach do opowiedzenia :icon_razz: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Czasoprzestrzen sie zagiela, i koniec. Hamowanie, wymijanie, omijanie, skakanie... nic, przeznaczenie :) Kawy szkoda, wyglaskana byla :) I myslala, ze juz tak do konca, no ale musi byc ten pierwszy raz... ;> Dobrze, ze sie nie potlukles, przy malych predkosciach i zakrzywieniu czasoprzestrzeni zdarzaja sie powaznie uszkodzenia ;> Trzymanko i glowa do gory, czasoprzestrzen juz wyprostowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Najważniejsze, żeś cały pomimo czyjegoś błędu. :lalag: Kawa pójdzie na Allegro, a Ty zapoluj na jakąs dziewice znów :P heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie moglo sie skonczyc inaczej. Motocykl podaza za wzrokiem prowadzacego. Gdybys choc na chwile zainteresowal sie losem motocyklisty, pewnie kawa wciaz bylaby nieruszona :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwakami Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 no właśnie jakiś wysyp jest ostatnio gości w swetrach. Ostatnio jechałem w niedzielę z wypadu jak Bóg przykazał a czułem się jakby gdzieś niedaleko był zlot motocyklistów w bluzach i trampkach, siakieś fatum, czy motocykle potaniały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dziś widziałem kolesia na cebrze w japonkach, hawajskich spodenkach i krótkim rękawku, jechał z pasażerką ubraną podobnie. Na budziku ze 3 cyfry. Pozdrawiam tego Pana i życzę owocnej gleby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 no właśnie jakiś wysyp jest ostatnio gości w swetrach. Ostatnio jechałem w niedzielę z wypadu jak Bóg przykazał a czułem się jakby gdzieś niedaleko był zlot motocyklistów w bluzach i trampkach, siakieś fatum, czy motocykle potaniały? Ostry jesteś... Ja nikomu gleby nie życzę, nawet takim jeźdźcom w japonkach, a szczególnie jego pasażerce, która może nawet nie jest świadoma, że na 2oo to się ludzi ubierają inaczej niż do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Pamiętajmy, że złym ubiorem szkodzimy tylko i wyłącznie samemu sobie. Wiec zostawmy to do rozważenia każdemu z osobna i nie klasyfikujmy ludzi ze względu na ubiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zbycho i wcześniej miał nie jedno w tych tematach do opowiedzenia :icon_razz: Maniek, Ty donosicielu :icon_razz: Udawało mi się stworzyć wokół siebie aurę Motocyklisty Doskonałego a Ty burzysz ten wizerunek ... cóż ... jak to mawiają, prawda nas wyzwoli :wink: Bibor80 .Nie moglo sie skonczyc inaczej. Motocykl podaza za wzrokiem prowadzacego. Gdybys choc na chwile zainteresowal sie losem motocyklisty, pewnie kawa wciaz bylaby nieruszona smile.gif A wiesz że masz rację, też mam wrażenie że wcelowywałem w kręcący się motocykl. Ale weź nie patrz w takiej sytuacji. Dzięki wszystkim za słowa otuchy, już się pozbierałem. Pomogli szczególnie koledzy i koleżanki z MGH pierwszego wieczoru. Piwo i dobre słowa czynią cuda :flesje: A moto jeździ, ma się dobrze i także dziękuje wszystkim :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 No i gra gitara z mandolina :icon_biggrin: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Przypał. Ja bym na Twoim miejscu w ramach odszkodowania zabrał to co zostało z GSRa :bigrazz: Widzisz i tym sie roznimy, aj wole kase zamiast zlomu :biggrin: Zbychu, wyrazy wspolczucia, szczescie, ze nic Ci sie nie stalo, wiem z wlasnego doswiadczwnia, ze na starym " psie " rany sie dluzej goja :biggrin: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzięki wszystkim za słowa otuchy, już się pozbierałem. Pomogli szczególnie koledzy i koleżanki z MGH pierwszego wieczoru. Piwo i dobre słowa czynią cuda :flesje: A moto jeździ, ma się dobrze i także dziękuje wszystkim :wink: Mam nadzieję, że porzuciłeś również pewną wątpliwą hipotezę :icon_evil: :icon_mrgreen: MGH :buttrock: No... ;) do zobaczenia niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Pomogli szczególnie koledzy i koleżanki z MGH pierwszego wieczoru. Ten pierwszy wieczór... :flesje: :flesje: :flesje: :rolleyes: Wielu ludzi po nim zmienia zdanie :icon_mrgreen: Zbycho, grunt żeś cały. Myślałem że 3 owczarki rozwiązały problem "pierwszej gleby" ale nie przewidziały kolizji z innym motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dziś widziałem kolesia na cebrze w japonkach, hawajskich spodenkach i krótkim rękawku, jechał z pasażerką ubraną podobnie. Na budziku ze 3 cyfry. Pozdrawiam tego Pana i życzę owocnej gleby. Polaczek (przez małe "p"). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi