DiboS60 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Skonczylem nagrywac moja plytke z moim zespolem.Musze zaplacic za nagranie wiec sprzedaje.Mam nadzieje ze ktos sie skusi.Na plytce 9 kawalkow oczywiscie niemoglo zabraknac kawalka ktory ma sie do w pewnym sensie do jazdy motocyklem:) za plytke 15zl daje 2 kawalki na probke:) jak ktos z dolnego śląska bedzie na zlocie w rudnej to zapraszam na koncert:) LICZE NA WAS:) Pozdrawiam DIBO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Fajne nuty. Lokalne szarpidruty spod znaku GoNaked mogą się od was uczyć. :icon_mrgreen: Edytowane 2 Czerwca 2010 przez Visuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jakoś wysyłkowo też sprzedajesz? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jakoś wysyłkowo też sprzedajesz? Jakbyś zamawiał daj znać, podzielimy się kosztami wysyłki. Bo też bym przygarnął :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kko Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Świetne utwory. Też pytam czy jest sprzedaż wysyłkowa ? Ps. w starej grze Road Rash na Pc - były ciekawe kawałki, które przypominają mi Twoje utwory. Gdybyś nagrał całą płytkę muzyki pod moto klimaty to byłoby super. Edytowane 2 Czerwca 2010 przez kko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Możesz to wrzucić na Rapidshare? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Żarcik. No, no...spodziewałem się lipy jak zwykle a tu taki kFiatek forumowy rośnie. :clap: Git nutki, od razu się spodobało.Jak brzmi nazwa tej Waszej grupy? Trza by pomyśleć o zakupie. Edytowane 2 Czerwca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Choć na co dzień słucham zupełnie innej muzyki to faktycznie wpada w ucho i podoba mi się.Przy takiej muzie mógłbym szwędać się po zlocie. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Fajne nuty. Lokalne szarpidruty spod znaku GoNaked mogą się od was uczyć. :icon_mrgreen: Super. Faktycznie G. N. może się czegoś nauczyć. Wiem, bo byłem w Cranku. Jak sprzedajecie wysyłkowo, to się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Brzmi profesjonalnie, głowa sama lata :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelbisz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jakbyś zamawiał daj znać, podzielimy się kosztami wysyłki. Bo też bym przygarnął :) Hehe niwy bierz 2 :P A tak w ogóle to przyzwoicie gracie, wreszcie jakiś rock nie po angielsku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 A ja niestety wrzucę do tej beczki miodu łyżkę dziekciu. Najsłabszą częścią kapeli według mnie jest wokal. Przydało by się trochę podszkolić. Ale reszta jak najbardziej rokuje nadzieje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Przy takiej muzie mógłbym szwędać się po zlocie. Do tego jest idealna. Zlocik czy jakaś moto impra ze znajomy przy grillu i browarze itp. Ja pewnie zapuszczę tą muzę z mp3 w Electrze i będę się (oraz tą grupę) lansował na mieście. :biggrin: :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Skonczylem nagrywac moja plytke z moim zespolem.Musze zaplacic za nagranie wiec sprzedaje.Mam nadzieje ze ktos sie skusi.Na plytce 9 kawalkow oczywiscie niemoglo zabraknac kawalka ktory ma sie do w pewnym sensie do jazdy motocyklem:) za plytke 15zl daje 2 kawalki na probke:) jak ktos z dolnego śląska bedzie na zlocie w rudnej to zapraszam na koncert:) LICZE NA WAS:) Pozdrawiam DIBO! Drugi kawałek jest fajny. Ciężki. Fajnie chodzą gitarki. Pierwszy trochę za mało punkowy. Ale generalnie jesteście typową kapelką "motocyklową"? W sensie: gracie głównie na zlotach, śpiewacie o zapierdalaniu na motongu, cięzkim życiu i obowiązkowo w repertuaże macie jakiś cover Dżemu, typu "Charlej mój" lub "Łiski moja żono"? A ja niestety wrzucę do tej beczki miodu łyżkę dziekciu. Najsłabszą częścią kapeli według mnie jest wokal. Przydało by się trochę podszkolić. Ale reszta jak najbardziej rokuje nadzieje :clap: To przypadłość 90% polskich kapel. Nie tylko motocyklowych. Niestety. P.S. Macie już logo? Fajną okładkę na płytę? :bigrazz: Edytowane 2 Czerwca 2010 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obniski Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja też chętnie kupię, może przez allegro albo ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 DIBO, podaj, może być na priv, jakiś namiar na was: e-mail, adres stronki lub cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi