rahu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jak w temacie. Zastanawiający jest poziom (braku) wyobraźni tych gości - nie przeżyli. pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Konkretnie pojechali po bandzie. Czy nie przeżyli - można się zastanawiać (nie sugerując się tytułem i komentami pod filmem). Na tego typu portalach zawsze kreują sensację a często jej nie ma. Przynajmniej jeden pokazuje oznaki życia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Tak czy siak - kaleki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 :clap: :banghead: Czy mi się wydaje czy jezdnia była mokra? Coś nienaturalnie odbijają się światła od jezdni i w ogóle jakoś szaro jest w "plenerze" tam. Poza tym - skoro chcieli pocisnąć taki łuk na takim złożeniu to powinni użyć min.2 pasy i poprawną krzywznę toru jazdy, a jak widać na klipie krzywizna była błędną, cisnęli cały czas po zewnętrznej prawie, linią zbliżoną do kształtu łuku. Czyli...wiedzieli że można kozaczyć na kolanie ale nie wiedzieli jak właściwie jechać po łuku. :biggrin: :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ten koleżka na filmie chyba nie do końca potrafi skręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Az obdarlo z ubran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 no właśnie to, że jest mokro miałem na myśli pisząc o braku wyobraźni. nikt normalny nie dawałby w pi**ę na takiej jezdni (z mokrą farbą w promocji). co do tego, czy przeżyli to faktycznie - jeden z nich się rusza. Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Wygląda jakby było po deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ten zjazd jest mokry? Mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ja się tak koślawo składałem przy pierwszych podejściach do moto. Fakt, że nie na mokrym i z g*wnem w gaciach na samą myśl o głębszym wychyle. Teraz jest już nieco lepiej :bigrazz: qurim, a ten tu musnął środkowy pas, wiec może wiedział jak powinien pojechać, tylko mu na mokrym nie poszło... Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nie przewidujesz i nie myslisz nie zyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Fakt, brak wyobraźni - mokra jezdnia a prędkość spora :banghead: Jeżeli się nie mylę to wygląda też jakby przyhamowali w łuku i ich wyrzuciło... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Chciał dać popis. A że nie wyszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dla mnie wygląda to na suchy asfalt tylko takie światło. Również wygląda na to, że jakby nie zdygał toby przejechał ten łuk. Jakby zdjął gaz i zaczął hamować i go postawiło do pionu. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Dla mnie wygląda to na suchy asfalt tylko takie światło. zwróć uwagę na samochody jadące na dole i ich odbicie w jezdni - na suchym asfalcie odbicia byłoby brak ;-) pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi