pe_wee Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Może nie kupiłem nowego moto, może prawko zdałem już jakiś czas temu. Ale za to odebrałem dzisiaj wyniki biopsji tarczycy i NIE MAM RAKA!! :flesje: Fakt, że jest jakiś tam guzek koleidowy i czeka mnie operacja ale jaka ulga... Chyba wbiję gwoździa dzisiaj! Aha. Dostałem jeszcze forumowe koszulki... Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez pe_wee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 No to świetna wiadomość. Musi to być dla Ciebie wielka ulga po nerwowym wyczekiwaniu na wyniki badań. Dalszego zdrowia życzę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Domyślam się, że musiała to być radość większa niż zdane prawko ;) Gratulacje i zdrówka! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ucieszyłem się co najmniej jakby mi stado wróbli z d*py wyleciało... A tak na poważnie to straszny miesiąc wyczekiwania. Ale sama operacja to już będzie pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 No to gratki.... zdrowie najważniejsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liver Sausage Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ciesz się zdrowiem :lalag: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Gratulacje kolego :flesje: :clap: Tylko teraz za bardzo nie szalej ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Tylko teraz za bardzo nie szalej ;) ... z piciem :biggrin: cieszę się Twoim szczęściem :lalag: pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 jak nie masz z kim pic i tego oblac zapraszam do siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 (edytowane) No to gratki. Kilka tygodni temu u mojej mamy wykazano nowotwór tarczycy. Szybka operacja, rehab, badania i podobno już jest git i nie było przerzutów. :notworthy: Ale całą tarczycę wycięli... Edytowane 5 Maja 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 ech, to bez dwoch zdan swietna wiadomosc.. zdrowka wiec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 STU LAT ŻYCIA :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 No więc do zobaczenia od 18 maja na Lutyckiej w poznaniu, 19 operacja i prawdopodobnie (mam nadzieję) 21 do domku. Bynajmniej jak się na termin umawiałem to mówiłem, że nie bardzo mi się chce przez weekend w szpitalu leżeć... Zwłaszcza, że w domku można się do młodych cycuszków przytulić. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi