Marcus1989 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Piszecie ze m3 dobra oponka to może ktoś jeszcze napisze ile na niej zrobię - przy drobnym palowaniu bez przesady :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 YUBY a jakie mieszanki K i SC testujesz ? Ja wciaz rozkminiam co na przyszly sezon wsadzic ... ktos M5 testowal ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KabanBandit Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ale to na tor, nie na ulicę. Swoją drogą zgromadziłem 4 komplety różnych modeli, na koniec przyszłego sezonu jak dam radę to zrobię ranking. Dunlop D211 Metzeler Racetec Supercorsa Rosso Corsa Czekamy czekamy!!! :clap: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Bridgestone s20 czy metzeler racetec k3 interact?? Wiem że to opony z innego segmentu ale mogę nabyć takie w podobnej cenie i zastanawiam się co wybrać, W deszczu nie jeżdżę a jeśli juz to bardzo delikatnie ponieważ po prostu się boje i nie sprawia mi to przyjemności wiec myślę że raceteki raczej powinny dać rade co nie?? Jest tutaj ktoś kto jeździł na takich oponach po szosie z ewentalnymi wypadami na tor jesenik czy inne tego typu ?/ Jak się sprawowały ?? PZDR Edytowane 17 Lutego 2014 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Z S20 nie mam doświadczenia, ale Raceteców K3 zjechałem parę kompletów i zdecydowanie polecam. Zachowuje wszystkie pożądane właściwości opony torowej (bardzo duża przyczepność i poręczność), a przy tym jest rozsądnie trwała i o dziwo daje radę w deszczu. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 S20 to podobno pierwszy battlax. który się "udał" Bridgestonowi, ale sam nie miałem do czynienia więc nie mogę potwierdzić. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dzięki Panowie ! przekonaliście mnie :biggrin: K3 już do mnie lecą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi