OldSchool Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Byłem ok. 17. i niestety z pasów biodrowych została tylko XS (1szt). Zostało ciągle sporo bielizny. LIDL przy Kasprowicza w Warszawie. Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez OldSchool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zakupiłem dziś kalesony Lidlowskie. Tak jak się patrzy 'na oko' wykonanie bardzo dobre, całkiem wygodne, przemyślane rozwiązania na kolana itp. Tylko te rozmiary lekko zaniżone oraz z małym polem manewru - od M do XL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kupowałem bieliznę w dwóch lidlach, bo nie było jednego i drugiego w jednym naraz :D Wygląda spoko, zobaczymy ile wytrzyma ;p Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wbilem zaraz po pracy i dorwalem ostatnia sztuke tej koszulki w moim rozmiarze. Do tego kupilem taka cwana lampe garazowa na diodach. Po pelnym naladowaniu 4h swiecenia i magnes, dzieki ktoremu mozna ja przyczepic w dowolnym miejscu. Wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Googi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Czyli chyba jutro wygne sie po tą lampe idealne rozwiazanie pod namiot ; ) juz nie trzeba bedzie z latarka sie gimnastykowac ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 To gdyby ktoś się po L-kę wybierał, zanabył XL i byśmy się zamienili? Hę? Ja! Ja! Ja! Jeśli jakimś cudem uda mi się jutro dopaść gdzieś jeszcze XL, to się chętnie zamienię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damork Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 O, cudnie by było - trzymam kciuki :lalag: Jakby co to ja kupowałem w Lidlu na Bródnie i XL-ki były, ale to nie znaczy niestety że będą i jutro, taki już los promocji :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 W Gdańsku w 2 lidlach pasy były praktycznie nie ruszone, a byłem po godzinie 20-tej. Także na pasy akurat są szanse jutro ;) Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makzel Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Hej Jeśli ktoś chce mogę odstąpić komplet rozmiar L. Dla mnie jest za mały (mierzyłem tylko górę dół nie ruszany). Sprzedam po cenie zakupu plus ewentualne koszty wysyłki. Oferta ważna do 15. Po 15 komplet idzie do zwrotu. pzdr makzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ten pokrowiec na moto jest coś wart ? Czy lepiej coś innego kupić. Ktoś testował te klucze i śrubokręty ? Nie rozpadną się bo jednym mocniejszym dokręceniu ? j.gif Mam ten pokrowiec i jak za te pieniądze jest całkiem całkiem.. Rewelacji nie ma, ale nie powinien się od razu rozlecieć Są w zestawie sznureczki do ściągania go pod moto i torba żeby go gdzieś upchać No i wchodzi na GPZta bez składania lusterek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Lypa.... Kilka wielkich par rękawiczek, kilka kubraczków na motocykle i 3 pasy nerkowe - wszystkie w rozmiarze S :/ Ale za to mam specyfik do czyszczenia silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onael Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udało mi się kupić pasy dla mnie i dla żony - dzisiaj testowałem i muszę przyznać, że jest całkiem wygodny i ciepły. Chciałem kupić bielizną, ale w żadnych z wałbrzyskich lidli już nie było - a byłem wczoraj w południe! Kupiłem jeszcze ściereczki do czyszczenia szyby w kasku - 4zł za 10 "sztuk" (Piszę "sztuk" bo to zestawy po dwie ściereczki - jedna "na mokro" druga "na sucho" :P ) Nawet dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zajechalem wczoraj po 19 po drodze na tarchomin po nerkowca. Kupilem m-ke, za kasami mierze, a tam lipa - za mały :biggrin: Cale szczeście wbiłem się i zamieniłem - byla ostatnia L-ka i nic więcej. Mógłby być dłuższy, ale daje radę, trzeba bedzie trzymać linię :) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spili Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Kupiłem dzisiaj w sosnowieckim Lidlu - obok Plejady - komplecik bielizny XL. Powiem Wam, że rozmiarówka dzisiaj po południu była jeszcze pełna... Całkiem fajnie wykonane... Kalesonki leżą aż miło... A bluzeczka troszkę za bardzo opięta na "brzuszku" a za luźna w "bicepsach" :biggrin: Muszę zbalansować "conieco" :icon_biggrin: Albo po prostu to taki shit krzywo uszyty! :wink: Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez Spili Cytuj http://www.paneuropean-klub.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A bluzeczka troszkę za bardzo opięta na "brzuszku" a za luźna w "bicepsach" :biggrin: Też to mam.Czas przeprosić się z siłownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi