adas7 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 NIe wiem, nie bede sie sprzeczał, wiem tylko ze jachałem rokiem 01 i powyżej 230 moto zachowywał sie juz bardzo ślamazarnie jeżeli chodzi o przyspieszenie, ale może cyfrowe wyświetlacze juz tak nie okłamują jak analogi i 230 na cyfrowym to 250 na analogu, nie wiem. Co do straszenia, to pisała moja dziewczyna a nie ja tyle że z mojego numeru GG i nic o tym nie wiedziałem, bo ja przestałem w ten sposób straszyć w podstawówce w latach '80 :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 aha, tak formalnie.....tak jak niektorzy uwazaja, ten post to nie innego jak wielkanocne jaj(k)a.... jednak nie jestem jakims ziomem ktory nie smigal na motorku...jezdzilem na sradzie sasiada, jednak najwieksza osiagnieta predkosc nie przekraczala 150 km/h.czemu???? bo mi nie pozwolil jechac szybciej???? NIE!!!! otoz balem sie jechac szybciej....i sadze ze duzo wody w wisle uplynie zanim odwaze sie nabyc droga kupna chociazby GSX-R 750. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 To sporo wyjaśnia :) Cannon rozpętał dowcipną jak się okazuje dyskusję, ale nie spodziewał się pewnie efektów ubocznych...które straszne chyba nie są. Kolejny raz jednak przekonujemy się od wyższości niektórych zasad nad innymi. Wiadomo o co chodzi :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 dodam jeszcze ze niektore odpowiedzi wzialem se do serca.... dzieki za cenne rady i oovagi....aha....... o jakich efektach ubocznych moowisz???? i jeszcze jedna uwaga - moja xwa brzmi Kanibal a nie Kanon......... pozdrowienia dla wszystkich niekumatych :D:):D:):clap::D:):):):D:P:) (chodzi mi teraz o posta, a nie pseudo...) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Jasne, przepraszam. Przeczytałem Cannonball zamiast Canniball - sierota ze mnie no... A "efektem ubocznym" w całym dowcipie jest pojawienie się prawdziwego zwolennika takich rozwiązań. Teoretycznie wszyscy powinni zgromić taki pomysł i w sumie tak się stało..jednak pokazał się ktoś o odmiennym zdaniu. Ja też bywam niekumaty i żyję sobie szczęśliwie - nie martw się :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 a dobra juz sie nie bede blucil wogole co wy macie do tego czym ja jezdze ja jezdze czym chce bo mi sie tak podoba- a jak kupujesz samochod to najpierw malucha potem seja i potem uno i potem wiekszy wiekszy i merca ? aaa samochody to inna sprawa bo samochodem nie mozna miec wypadku co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Juz mnie adas7 straszylNaprawde niebezpieczny czlowiek nigdy nie grozi :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 napisalem to dla jaj nie zabym sie bal przyjechac ze mnie ktos pobije bo to by smieszne bylo ale napewno znalazl by sie palant ktory by naslal policje z czystej zazdrosci lub hamstwa bo co bedzie gowniarz jezdzil na 600cc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ..................Jeżeli kupiłeś motocykl którego mocy nie potrafisz wykorzystać w 50% to po co go kupiłeś. Chyba tylko żeby podreperować swoje słabe ego. ................ .......... z czystej zazdrosci lub hamstwa bo co bedzie gowniarz jezdzil na 600cc? A nie mówiłem ?? Proponuję zrobić zakłady ile jeszcze pożyjesz.A może ankietę czy następna twoją bryka nie będzie wózek inwalidzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 cosik mi sie zdaje ze ktos uznal mnie za debila i glupka........:clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 a dobra juz sie nie bede blucil wogole co wy macie do tego czym ja jezdze ja jezdze czym chce bo mi sie tak podoba- a jak kupujesz samochod to najpierw malucha potem seja i potem uno i potem wiekszy wiekszy i merca ? aaa samochody to inna sprawa bo samochodem nie mozna miec wypadku co nie ? Na poczatku lat 90 zwiekszyl sie wskaznik wypadkow na drogach. Spowodowane bylo to sprowadzaniem szybkich aut z zagranicy. Osoby przesiadaly sie walsnie z 2 letnich maluchow i polonezow na samochody znacznie szybsze itp A najwiecej wypadkow nie mialy osoby te ktore jezdzily od lat maluchami i polonezami a wlasnie mlodzi ktorzy od razu po zrobieniu prawka wsiadali np na ponad 100 konne audi. Statystyki nie klamia - tak jak i te ze najwiecej wypadkow nie jest powodowanych na motocyklach przez starsze osoby ktore przesiadaly sie ze sprzetu na sprzet coraz mocniejsi ale ci co za pieniazki rodzicow kupowali sobie sprzet do ktorego nie dorosli.W bogatych krajach typu niemcy - na szybkich dobrych sprzetach rzadko widac mlodziakow przechodza droge po kolei uczac sie jezdzic a nie dociskac na prostej :clap: - a stac ich za wlasne pieniadze kupic maszyny znacznie lepsze w znacznei mlodszym wieku - ale mysla glowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 A ja mam pytanko. Na torze nie sprawdzają czy ma się prawko :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 W bogatych krajach typu niemcy - na szybkich dobrych sprzetach rzadko widac mlodziakow przechodza droge po kolei uczac sie jezdzic a nie dociskac na prostej :clap: - a stac ich za wlasne pieniadze kupic maszyny znacznie lepsze w znacznei mlodszym wieku - ale mysla glowa. No niezupelnie - to zasluga tkzw.wielostopniowych praw jazdy - podobnie mam u siebie w Kanadzie.W wieku ponizej 18 lat masz ograniczenie zarowno pojemnosci moto jak sposobu jazdy:tylko od wschodu do zachodu slonca, nie po autostradzie i bez pasazera. W Wlk. Brytanii musisz np wozic dodatkowo wielka litere` L` i pojemnosc masz ograniczona do 125ccm. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No fakt masz racje w wielu krajach jest to podzielone - no i maja slusznosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ..................Jeżeli kupiłeś motocykl którego mocy nie potrafisz wykorzystać w 50% to po co go kupiłeś. Chyba tylko żeby podreperować swoje słabe ego. ................ .......... z czystej zazdrosci lub hamstwa bo co bedzie gowniarz jezdzil na 600cc? A nie mówiłem ?? Proponuję zrobić zakłady ile jeszcze pożyjesz.A może ankietę czy następna twoją bryka nie będzie wózek inwalidzki Boze co ty pie**olisz i mi nie przeszkadza ze jest tylko wam przeszkadza. * Gwiazdki w bluzgach - Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi