woj_ko Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam. Mam w planach wpaść do Pyrowa na marcowy moto-bazar. Chciałbym zakupić kilka nowych gadżetów (m.in. spodnie, żółwia). Czy ktoś z tu obecnych miał może okazję być na wcześniejszych bazarach, kupić coś i może stwierdzić, że warto tam wpaść ? (bo jest np tanio, albo jest duży wybór towaru). z góry dzięki za info w tej sprawie. pzdr! :) Ps. http://www.motobazar.poznan.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Witam. Mam w planach wpaść do Pyrowa na marcowy moto-bazar. Chciałbym zakupić kilka nowych gadżetów (m.in. spodnie, żółwia). Czy ktoś z tu obecnych miał może okazję być na wcześniejszych bazarach, kupić coś i może stwierdzić, że warto tam wpaść ? (bo jest np tanio, albo jest duży wybór towaru). z góry dzięki za info w tej sprawie. pzdr! :) Ps. http://www.motobazar.poznan.pl/ Wybór towaru zwykle jest duży, a ceny jak wszędzie ale można a nawet trzeba ponegocjować. Moim zdaniem warto przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 tak pięknie nie jest na motobazarze ale jak już to w sobotę się pojaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Jakiś tam wybór jest, nawet niemały. Z tym, że trzeba chodzić i szukać bo te same rzeczy mogą na różnych stoiskach różnie kosztować... Ale myślę że warto. Chociażby dlatego, że jest browar i kiełbasa! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj_ko Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 a więc warto wpaść w sobotę i raczej muszę nastawić się na jedzenie kiełbasek... to już coś wiem... ;) dzięki co do ilości towaru to nie oczekuję zbyt wiele... polski rynek motocyklowy niestety nie wygląda najlepiej (jak w przypadku sąsiadów zza Odry). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 a więc warto wpaść w sobotę i raczej muszę nastawić się na jedzenie kiełbasek... to już coś wiem... ;) dzięki co do ilości towaru to nie oczekuję zbyt wiele... polski rynek motocyklowy niestety nie wygląda najlepiej (jak w przypadku sąsiadów zza Odry). Z "Wielkiego poznanskiego " to mieliśmy kiedyś beke przez cały tydzień (po pierwszej wizycie , 2 lata temu). Przez moment zapanowało powiedzienie : "wielki jak poznański motobajzel" :icon_biggrin: To wyglada troche jak duża hurtownia pod koniec likwidacji :icon_biggrin: A wpaść zawsze można :wink: Jak chcesz mieć duży wybór to jedź na Łódź albo Wrocław. Szczególnie na Łodzi bywa zajebiście w nocy , z piątku na sobote :icon_mrgreen: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Wielka poznańska motochujnia. Bieda, syf i zło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 daj se spokój z moto bazarem Dominik z motorowni ma 2 większy wybór - a jak nie iększy to na pewno lepszy Saluti Wielkopolska klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Powiem ci tak - tragedii nie ma cos tam da się kupić/znaleźć ale jechać 100 km w jedną stronę ???? nie wiem czy bym nie był MOCNO zawiedziony :biggrin: tak generalnie ten na który się wybierasz jest jednym z większych w całym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj_ko Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 daj se spokój z moto bazarem Dominik z motorowni ma 2 większy wybór - a jak nie iększy to na pewno lepszy Saluti Wielkopolska klaus Na MOTOR SHOW będą mieć stoisko w hali 3A więc wpadnę, dzięki za info ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 kolego tak jak kolega kiler napisał, jest to jeden z większych w poznaniu bazarów, ale żebyś za dużo sie nie spodziewał, na pewno jak chcesz się dobrze obkupić powinieneś jechać na bazar do Lodzi, ja bylem teraz na ostatnim i jestem pod wrażeniem wielkości jego, a w sezonie i przed podobnież jest jeszcze większy i to w trzech miejscach w lodzi bo na jednym obiekcie się nie mieszczą Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 A na koniec motobajzlu jak to zwykle panowie niebiescy podadzą przy wyjeździe "trąbki" do dmuchania a Pan "najważniejszy" wypowie się potem w teleskopie ile to dowodów rej.i prawek zabrali.... i jakie to zagrożenia stworzyli znów Ci niedobrzy motocykliści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 no ale już temu najbardziej kochanemu panu K (który chyba w bagażniku wozi zapasowa białą koszule bo na bank mordę będzie musiał w TV pokazać ) na szczęście bardzo niewiele brakuje do emerytury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 no ale już temu najbardziej kochanemu panu K (który chyba w bagażniku wozi zapasowa białą koszule bo na bank mordę będzie musiał w TV pokazać ) na szczęście bardzo niewiele brakuje do emerytury Nie narzekaj na Józefa swego, bo możesz mieć gorszego! :smile: :smile: :smile: Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 no taki duzy to on nie byl ale fgakt duzo wystawcow ale nic w sumie nie bylo :) Zdjecie z bazaru 2010 Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi