trajka66 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 W ostatnia niedziele stalem sie wlascicielem nowego motorka - Cagivi super city 50. Motorek juz na pierwszy rzut oka wygladal spoko, oczywiscie posprawdzalo sie to co trzeba i bylo ok. Musialem po niego jechac az 250 km w jedna strone ale sie oplacalo. Pojemnosc jest 50 ccm, jest to moto raczej na szose, cos w stylu funbika. Ma dwie tarcze, chlodzenie ciecza, dozownik, 6 biegow. Jednym slowem za**biste moto. Ale jestem zadowolony :( :( :) :( :D :D Zdjecia wrzuce jak pozycze aparat, a jesli ktos ma dizmara numer 4/04 to moze go tez zobaczyc bo koles w ogloszeniu dal jego fotke. ALE jestem szczesliwy :)))))))))) A i jeszcze jedno w sobote pojechalem do leborka ogladac DT 80 i byl to wrak. Silnik wytrzepany, luzne szprychy i wogole padaka. Uwaga na ten motor, dlatego w niedziele trzeba bylo kombinowac cos innego :(. Podziekowania dla motocyklistow Karola ktoremu chcialo sie tyle jechac i Jacka ktory mowil co sadzi o moto. Dzieki ! Pozdrawiam wszystkich motocyklistow !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Gratulacje!!A jak to wygląda bo nie kojeże, to jest supermoto? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Gratulacje!!A jak to wygląda bo nie kojeże' date=' to jest supermoto? :roll:[/quote'] Prawdopodobnie tak, chociaz wiekszosc supercity to funduraki. Widzialem takie sprzety nie raz, szkoda ze sa troche przymale jak na heavy. Ale gatuluje, mnie teraz zaczelo ciagnac bardziej do turystyki i mam zamiar kombinowac wlasnie jakies funduro. PS: Tylko ostroznie, przesiadka z ogarka to nie lada kopniak w ... siodlo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Czolem! Moje szczere gratulacje :(.Nie ma to jak kupic wlasny sprzecior :). To dopiero jest radocha :).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Witam i gratuluje zakupu :) . Jeżdziłem supercity ale 125. Motocykl wyśmienicie się prowadzi jazda na kole albo stopie jest dziecinie prosta.Tu fotka dla endurasa zeby mniej więcej zobaczył jak to sie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Gratulejszyn :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Gratulacje!!! Super sprzęt teraz też czegoś szukam i za kilka dni może ... :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Hmmm.......gratuluje!!! Sam wiem co sie czuje kupuja nowe moto!!! Radocha jak cholera az trudno sie oprzec :lol: 1!! Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie! :) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Nowy nabytek zawsze cieszy, mam nadzieję że ja też już niedługo przesiądę się na coś innego :) Gratulacje! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Gratuluje nowego moto :) :) Niech ci się dobrze spisuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Gatulacje widziałem ten moto i jest spox 8) jestem tu nowy ale mam nadzie ze mnie przyjmiecie?? Motobike is the best :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Gratuluje :) :!: A ogóra sprzedałes ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 nie powiem...fajny sprzet...gratuluje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Dzisiaj bylem w poznianiu, bo ojciec musial pojechac w sprawach sluzbowych a przy okazji, wstapilismy do sklepow motocyklowych. Ogolnie poogoladac motorki, ale przy okazji kupic naped. Zebatki i lancuch byly w "mieloch motocykle", ale ja tam przezwyczajony do ogarowych cen jak usyszalem ze za zebatki i o-ringowy lancuch chca ponad 300 zyli myslalem ze je*ne :? . Wiem ze to za naped do motorka wcale nie jest duzo, ale nie mozna zapominac ze wczesniej pomykalem na ogarze ;) . Co zrobic trzeba kase przebolec i kupilem naped. Wszystko w sumie pasuje, tylko ze lancuch jest za dlugi ale jutro tatko sproboje go skrocic i mam nadzieje ze jutro posmigam :( . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Grzechu nareszcie ! ! ! no to GRATULUJE i mam nadzieje ze to oznacza ze na wakacje jestesmy juz umowieni!jak bedziesz mial fotki to odrazu wal do mnie z nimi!pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi