redline Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 No proszę.Ten sam kolor co ja.Będą nas mylić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 No proszę.Ten sam kolor co ja.Będą nas mylić to bedzie nas 3 ;) a gdzie ta sztuka stoi??bo bym sobie ja obejrzał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Skoro juz postanowione togratuluje ;) Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 a gdzie ta sztuka stoi??bo bym sobie ja obejrzał.. nic mu nie mowcie bo co odkreci ;) :evil: albo zepsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Legut - trzymam za Ciebie kciuki. Najważniejsze to odczuwać zadowolenie z tego czymsię jeździ. A cbr-ka to fajna sprawa .... Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Naprawde grzechem chlopaki byloby jej nie brac - uwierzecie mi na slowo :-)http://www.gielda.motocykle.pl/showone.php?id=25094 aha i dodatkowo dostaje gwarancje 3 miesiecy Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 aha i dodatkowo dostaje gwarancje 3 miesiecyno na zime to ci sie napewno przyda :? a badz dobrej mysli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 No własnie może wytargoj wieksza ta gwarancje,Lamassu ma racje równie dobrze mogliby tej gwarancji nie udzielać-i tak moto raczej nie przetestujesz :? [ Dopisane: 19-11-2005, 23:30 ]ps. prezentuje sie swietnie,ale co sie dziwic w koncu to CBR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Nie, nie gwarancje mam od poczatku sezonu nie od momentu zakupu tak ze wszystko oki ;) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Nie, nie gwarancje mam od poczatku sezonu nie od momentu zakupu tak ze wszystko okieeeeeeee :!: to ty cwany lisek jestes :-D tak to sobie rozegrales ;) a mama wie co wychowala 8O :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 a mama wie co wychowala Shocked Razz No chyba wlasnie nie bardzo ;):P:P Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Widzę, że coraz więcej osób ze starej ekipy 125.pl przesiada się na cebry f4 czy inne thundercat'y ;) Fajnie macie chłopaki, może za rok dołącze choćby na f2 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Nie, nie gwarancje mam od poczatku sezonu nie od momentu zakupu tak ze wszystko oki ;) tylko weź tą gwarancje na piśmie :!: - bo na słowo to wiesz co można później......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczota Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 no nareszcie jakas fotka 8) sliczna jest :twisted: P.S. mam nadzieje ze jak jusz bedzie u Ciebie zrobisz wiecej i wrzucisz na forum ;) Cytuj etz250 -> B6 -> SV650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 tylko weź tą gwarancje na piśmie Exclamation - bo na słowo to wiesz co można później......... Oczywiscie ze tak innej mozliwosc nie ma! P.S. mam nadzieje ze jak jusz bedzie u Ciebie zrobisz wiecej i wrzucisz na forum Wink Macie to wszyscy jak w banku ;) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi