Katsumoto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam, czy widzieliście już nowe BMW? Czy Panowie z Monachium aby nie przesadzili budując takie coś? http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...tka-bmw,1431551 mi to przypomina napompowanego priusa szczególnie tył Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 No cóż ................................ o gustach sie nie dyskutuje ..... raczej Hatchback bo GT kojarzy mi się z wersją sportową .... a tu jakoś jej nie widze ..... beznadziejny :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Widziałem na żywo. Robi wrażenie... potężnego, ale nie zachwycił mnie. Brak czystej formy, mieszanka SUV, kombi, HB i GT. Cena powaliła - w oglądanej wersji sporo ponad 400tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 A mi się podoba. Nie dziwie się, Saaba masz :biggrin: ha ha ha ha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Te zdjęcia też nie są najlepsze i jeszcze wybrali taki kolor kapucino :banghead: W czarnym auto nabiera charakteru. Co nie zmienia faktu, że mam i tak inne ulubione typy BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 X6 ..... M3 ..... :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 X6 ..... M3 ..... :buttrock: Ja się zadowolę nawet nową trójką w wersji sport-coupe, a nawet E46 330Ci. Nawet ten drugi model bardziej mi pasuje, bo w środku jest klasyczny, a nie kosmiczny. A już stylistę kokpitu wywaliłbym z roboty za te fale Dunaju na desce - jedna nad zegarami, druga na środku :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 E tam nie ma jak 635 CSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 E tam nie ma jak 635 CSi A widziałeś M6 e24? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Beemki schodzą na psy :icon_razz: P.S Prałat to Ty na tym avatarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nie dziwie się, Saaba masz :biggrin: ha ha ha ha A co kolega ma o Saaba bo ja też mam ?? :biggrin: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Przymierzalem sie do tej beemy (oczywiscie bez zamiaru kupna:). Jest przesadzona i wazy tyle ze 2 samochody by mozna bylo obdzielic. Przez to silniki nie spalaja tylko zlopia paliwo. Ja lubie duze samochody ale ten jest przekombinowany no i niestety BMW...;) Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Przemek, we własnej osobie. Vpower, masz coś do BMW? Jak tak, to możemy się spotkać na ubitej ziemi :biggrin: Ale zgadzam się - przekombinowane auto, jak większość nowych BMW. Za dużo gadżetów i bzdetów, które tylko zwiększają masę i utrudniają życie. Nosz kurde, żeby mi auto decydowało o tym, czy mogę jechać ze spaloną żarówką wstecznego lub oświetlenia tablicy rejestracyjnej? :banghead: Ja jestem zwolennikiem czystej formy auta. Co ma być sedanem, niech będzie sedanem. A dziś klientela wychowana na komórkach z aparatem, dyktafonem i ekspresem do kawy chce mieć hatchbacka, sedana, vana i SUVa w jednym. I powstają takie kameleony-dziwolągi - od której strony popatrzysz, to widzisz limuzynę albo terenówkę. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 E tam nie ma jak 635 CSi A widziałeś M6 e24? ;) W porownaniu do Alpina B7 Turbo to pikus, sprry Pan Pikus :icon_mrgreen: Nowa GT - brzydka jak noc ! :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 GT 80 przecież ja właśnie o nim mówię;) CSi to CSi. B7 przecie brzydka jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi