Greg80 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Hej, Jakiś czas temu przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Może Wam się spodoba - naklejki dla motocyklistów na ich samochody oraz naklejki dla kierowców samochodów. Pomysł z naklejkami nie jest nowy, ale myślę że jest ciekawą alternatywą do już istniejących. Jeśli ktoś jest chętny to szczegóły znajdzie na stronie www.cafemoto.pl. Zamówienia można składać na www.cafemoto.pl w odrębnym wątku, telefonicznie lub e-mailowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 A co to? Reklama nowej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Do dupy ta strona a naklejki szpetne i nieczytelne. Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Przeginacie z krytyką :wink: Ale taka jest prawda, te naklejki nieczemu nie posłużą bo 1 zwykle są z tyłu to zobaczą je tylko a- chętni do walnięcia w bagażnik b- ludzie których aktualnie wkurzamy wymuszeniem przy cofaniu z parkingu 2 no przecież nie będziemy do siebie machać z samochodu :D 3 niektórzy nie lubią się przyznawać że musieli się z tego czy innego powodu przesiaść do samochodu 4 niektórych nie rozpiera duma z powodu dodatkowych kółek :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnysixcannons Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 (edytowane) Mam żółtą,ale oblukam wasze forum jeśli oto chodziło.Nie bardzo chcę sobie naklejać że jestem dobrym motocyklistą , przyjacielem puszkarzy. :icon_mrgreen: Swoi i tak widzą żółtą. Tak na marginesie gęba mi się cieszy szczególnie teraz zimą jak zobaczę "Patrz w lusterka ,bo ci wpadnie moja nerka". Edytowane 17 Stycznia 2010 przez johnnysixcannons Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroMCZ Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Moim zdaniem naklejki na dupie puchy sa ok. Ale te takie z symbolem plastika, enduro / cross , chopper itp. zwykłe. Kilka razy miałem w ten sposób nawiązany fajny kontakt i miło spędzony czas (szczególnie na wyjazdach / wakacjach) a tak bym się do kolesia nie odzywał ani on do mnie... szczególnie ,że mało "kontaktowy" jestem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 będą się mylić z naklejka od CB :D :D Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 będą się mylić z naklejka od CB :D :D PRESIDENTA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Greg, ty chyba jeszcze nie zaczaiłeś, że to reklamodawca płaci za wożenie jego reklamy? Albo zaczaiłeś ale liczysz, że znajdziesz łosiów, którzy ci zapłacą za wożenie twojej reklamy. I do tego 6,50 za papier? Przeginasz :icon_evil: . Motocyklistów i przyjaznych motocyklistom rozpoznaję po żółtych naklejkach. Gratisowych. Foliowych. Zastanów się nad sobą. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Wg mnie albo zolte (przynajmniej cos daja), a jak ktos chce to sam kontur motocykla, a nie taka nakleja... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Naklejka jak najbardziej, czemu nie. Tylko nie taka jak prezentowana bo jest naprawdę słaba niestety, bez pomysłu. Ma być symboliczna i uniwersalna. Ma zaciekawić i sprowokować do reakcji. Chociażby takiej, ze jak zrównam się gablotą gościa to se :lalag: pokażemy :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 (edytowane) Ja sie tylko zapytam merytorycznie - po jakiemu jest "motocyklista on board"? Zdecyduj się, i zrób albo "Motocyklista na pokładzie" Albo "Biker onboard", tylko że wtedy rowerzyści też cię polubią.. :D Ja bym tego nie nakleił, bo po prostu jest z błędami.... Edytowane 27 Stycznia 2010 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi