przemek96 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 27 maja 2010 w Warszawie na Bemowie odbędzie się koncert AC/DC :biggrin: Bilety po 170 i 310 zł na livenation.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/kul...-bemowo,51246,1 i to jest wieść :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 W ubiegłym roku byłem na koncercie w Lipsku. Polecam wszystkim, takiego czadu nie słyszałem nigdy wcześniej a mam już parę lat i byłem na paru koncertach. Chłopaki w świetnej formie a Angus wymiata jak zawsze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Prawda. Czekałem na nich od 1991 r. Wreszcie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Byłem w Chorzowie w 91 i teraz też nie odmówie sobie spotkania z dziadkami z Ejsidisi :buttrock: Do zobaczenia na Bemowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kurde wczoraj założyłem taki temat ,ale wcięło :banghead: Mam tylko nadzieję że nie będę miał matury wtedy, bo bym musiał nieźle pruć na Warszawę .Myślę że,do zobaczenia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Chuba odpuszczę sobie Metallike na rzecz AC-DC....na mecie juz byłem 2 razy a ac-dc tez słucham. Bilety tanie nie są, ale jakoś to pogodze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Chuba odpuszczę sobie Metallike na rzecz AC-DC....na mecie juz byłem 2 razy a ac-dc tez słucham. Bilety tanie nie są, ale jakoś to pogodze :P Jako że na poprzednim koncercie AC/DC w Amsterdamie byłem nieco spalony, chyba się wybiorę posłuchać ich po pijaku :flesje: , bo taka muzyka bardziej pasuje do alkoholu. A Metallika obowiązkowo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 co za skandal, w zeszłym roku sesja w lipcu i ch*j wielki, a teraz w czerwcu i nagle slayer z metallicą, a wcześniej antychryści :banghead: i weź tu człowieku zarób na alkohole :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Panie i Panowie w tym temacie nie ma o czym dyskutować. Obecność po prostu obowiązkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 27 maja 2010 w Warszawie na Bemowie odbędzie się koncert AC/DC :biggrin: Bilety po 170 i 310 zł na livenation.pl Niesamowite wydażenie .. czytalem ze w planach jest większe widowisko niz na Wembley :buttrock: OCZYWISCIE JUZ ZAMOWILEM bileciki wiec dozobaczonka :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jak znalazłeś mój post ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 (edytowane) <tęsknota za opcją kasowania własnych postów> Edytowane 16 Stycznia 2010 przez rispekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Chuba odpuszczę sobie Metallike na rzecz AC-DC....na mecie juz byłem 2 razy a ac-dc tez słucham. Bilety tanie nie są, ale jakoś to pogodze :P Bo powinno być tak jak w 91 roku, AC/DC i Metallica na jednym koncercie :) Nie byłoby takiego problemu. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) Panie i panowie to już jutro :bigrazz: Już się nie mogę doczekać :buttrock: Dżem gra przed - będzie grubo Edytowane 26 Maja 2010 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi