alkon Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 przedstawiam wam moje początki z jazda na jednym kole: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 jednym kole i 2 podeszwach, zapomniałeś dodać... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkon Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ale dopiero się uczę .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Tak...będziesz mógł się pochwalić spaloną gumą....nawet dwiema na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 a ja ci gratuluje odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Szkoda by mi było butów. Ale szacunek za to że zaczynasz od dobrego sprzętu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaru73 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Ja swojej Marudy niedałbym rady oderwać od ziemi :( Edytowane 16 Grudnia 2009 przez jaru73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basman007 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Jestem pod wrażeniem. Super maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuś84 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Szatan jesteś! podkuj sobie buty dla lepszego efektu :buttrock: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 cwicz cwicz i sie nie przejmuj :) Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takaszji Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 To bylo cos kozackiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Od czegos trzeba zaczac. Bardzo ladny ogar. Ja zaczynalem na kole na motorynce, ale nie wystawialem nog. Zeby bylo smieszniej, jakis tydzien temu, po 2-3 latach stania jej wyciagnalem, odpalilem przejechalem sie. I chcialem dac na kolo i cos sie w skrzyni zblokowalo. Heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Fajna akcja. Odrazu mam młodość przed oczami. Nigdy nie udało mi się tyle śmignąć pierdopędem na kole. Czy to z pomocą podeszw czy nie dla mnie jest ok :smile: . Panowie narzekający, sponsoruję Ogarka! Jeśli któryś z Was w dowolny sposób pokona chociaż o jedną sekundę alkona, sprzęt jego. I chwała dla niego a to ważniejsze! Jeśli nie, oddaje mi zainwestowaną kasę a Ogarka może nabić na pal (zuchawale). Czekam, parestet złoty zainwestuję dla dobra FM! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 wheeeeeeeeeeeeeeeeelie :lalag: Cytuj Pozdrawiam, Daniel PiecychnaSzkolenia motocyklowe w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berbim Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Przypomina mi to moje naście lat. Wtedy też stawiałem na gumę "pancerną" Jawkę,bez podpierania się o podłoże, ale z pokorą przyznam że na dużo krótszym dystansie. Z wiekiem mi przeszło i teraz to już tylko na dwóch kołach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi