Vector Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Potwierdzam, strasznie skrzypią. Ale to może również być in plus, gdziekolwiek wejdziesz, każda panna się za Tobą ogląda :wink: Nie zamieniłbym ich na żadne inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Od 24 tyś. km mam Supertech R i polecam w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Od 24 tyś. km mam Supertech R i polecam w 100%. żadnych niespodzianek?? ile płaciłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Żadnych niespodzianek. Nic się nie zepsuło. Oczywiście na podeszwie widoczne ślady eksploatacji. Kupowałem je w fc-moto.com, kiedy kurs euro był bardzo korzystny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Kup sobie Sidi Vertigo Corsa Air, zdecydowanie ładniejszy design. nie chcem... :biggrin: ale dziemkujem za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2340 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jest bardzo prosty sposób na hałasujące SMX plusy- wystarczy pracujący przegub (ten pod ochraniaczami kostki) popryskać trochę silikonem w sprayu. Ja tak robię i nie ma żadnych pisków. Cichutko jak w adidasach :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Myślałem o tym, ale jakoś w seoznie nie było czasu :wink: Tym razem spróbuję, obaczymy. Bo ogólnie zauważyłem, że ludzi to wku*wia :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2340 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Bo ogólnie zauważyłem, że ludzi to wku*wia :icon_twisted: I to jeszcze jak :bigrazz: Pół biedy jak się chodzi po ulicy, gorzej jak człowiek wejdzie do jakiegoś cichego miejsca typu sklep... Ludzie patrzą się jak na debila :icon_mrgreen: Trochę silikonu i jest spokój. A co do szybkiego niszczenia- swoje SMX kupiłem w styczniu 2009, więc niecały rok mają. Przejechałem jakieś 8 kkm a wyglądają niezbyt fajnie- te błyszczące plastiki po bokach wypłowiały, srebrny plastik na pięcie porysowany, napisy jakoś tak dziwnie sczerniały... Nie żebym szczególnie o nie dbał, w końcu nie po to one są aby wyglądały (przynajmniej jak dla mnie), no ale aż się boję jak będą wyglądać za 2-3 sezony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 To sportowe obuwie - ma chronic a nie blyszczec ;) Objawy zuzycia mam takie same, ale mi to nie przeszkadza (i 2x tyle km zrobilem, wiec jest szansa ze twoje za sezon jeszcze sie beda trzymaly kupy). A z tym silikonem sprobuje - gdzie go mozna kupic? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3r Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 A wymienial ktoś z Was te slidery po bokach? Raz jakoś tak niefortunnie stanąłem przy schodzeniu z moto, że zachaczyłem pod kątem tym sliderem o asfalt i slider wypiął się. Od tamtej pory choćbym nie wiem jak próbował to nie mogę go wsadzić z powrotem ;/ Jak to wsadzić spowrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 A wymienial ktoś z Was te slidery po bokach? Raz jakoś tak niefortunnie stanąłem przy schodzeniu z moto, że zachaczyłem pod kątem tym sliderem o asfalt i slider wypiął się. Od tamtej pory choćbym nie wiem jak próbował to nie mogę go wsadzić z powrotem ;/ Jak to wsadzić spowrotem? Nie zdarlem = nie wymienialem. To co na szybko w necie znalazlem (google sie klania): "When you go to put these on your boots, they won't just attach easily by force because they are made to snap in place in such a way that they will be hard to remove once they click in. The easiest way to get these in, is with a hammer. Don't worry, when you bang on these to get them in the boot, it does no damage at all to the actual toe-slider, and doesn't cut or bruise them. It's safe. After a couple of whacks in the right place, they should pop in correctly" Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2340 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) A z tym silikonem sprobuje - gdzie go mozna kupic? Na każdej stacji benzynowej czy w sklepie motoryzacyjnym :wink: Teraz też warto się w niego zaopatrzyć- idealnie nadaje się na posmarowanie uszczelek drzwi w puszce- tak aby nie przymarzały gdy jest mróz. pozdro Edytowane 16 Grudnia 2009 przez patryk2340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 A wymienial ktoś z Was te slidery po bokach? Raz jakoś tak niefortunnie stanąłem przy schodzeniu z moto, że zachaczyłem pod kątem tym sliderem o asfalt i slider wypiął się. Od tamtej pory choćbym nie wiem jak próbował to nie mogę go wsadzić z powrotem ;/ Jak to wsadzić spowrotem? Wciśnąć :) Nie rozumiem z czym masz problem-wielokrotnie ściągałem/zakładałem slider i żadnych problemów z tym nie miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dokładnie. Aczkolwiek nie ma co tak spłycać sprawy ; ) Problematyczne może być za pierwszym razem. Jak już się wie jak celować & że się trzeba trochę zasadzić, to idzie ok. Poza tym polecam te niby magnezowe ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 No rzeczywiście autora kapcie wyglądają jak by miały z 50tyś przebiegu kupujac buty na moto zastanawialem sie tez nad tymi smx'ami, ale jednak ladniejszy dizajn w sidi vertigo mi bardziej przypadl do gustu ;) jesli masz dowod zakupu to warto reklamowac, moze wymienia na nowe albo zwroca kasiore a na na skrzypienie to rzeczywiscie moze kogos wkurzac, i pomaga natluszczenie tych miejsc gdzie material sie obciera, mi osobiście to zwisa ze skrzypią kiedyś wracając do domu wieczorem kiedy bylo juz ciemno, ide sobie ulicą w tych skrzypiących buciorach i czarnym kombiaku, i nagle slysze głosy tutejszych żuli stojących w bramie i spożywających jakiegoś mózgojeba "O ku*wa! policja idzie, chowaj wino!!!" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi