ArturM Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Witam, i ja mam w końcu prosiaczka, rocznik 2007, parę kosmetycznych rzeczy do zrobienia, przejechałem jakieś.....500 metrów i nadal drżą mi nogi :notworthy: A tak przy okazji, jak ustawić światła mijania, wydaje mi się, że za wysoko świecą?Mam ksywę NAVIGATOR.Teraz mam trzeciego Rocketa razem osiem lat i ponad sto tysięcy kilometrów.O tym sprzęcie wiem wszystko.Pozdrawiam zawiedzionych a niezdecydowanych proszę o kontakt.Ten motocykl potrzebuje tylko trochę kultury technicznej. NAVIGATORNA i byłbym zapomniał. Wielkie dzięki i szacun dla kolegi NAVIGATORA za cenne uwagi dotyczące motocykli Triumph Rocket oraz chęć pomocy we wszystkich kwestiach związanych z obsługą moto. :notworthy: Edytowane 12 Marca 2016 przez ArturM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robrob Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Florian zapraszam do siebie, daleko nie masz, a Radka mam dalej, ale trzeba spróbować czegoś innego a nóż się spodoba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarc Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Gratuluję nowego zakupu i witam w gronie posiadaczy rakiety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturM Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dzięki, czy ktoś z Was podpowie mi, gdzie można serwisować w W-wie lub okolicach Rocketa. Macie jakieś sprawdzone serwisy? Nie mogę nic znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acek Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dzięki, czy ktoś z Was podpowie mi, gdzie można serwisować w W-wie lub okolicach Rocketa. Macie jakieś sprawdzone serwisy? Nie mogę nic znaleźć.ja swojego tydzień temu wstawiłem do Demczuk Motocykle - zobaczymy jak wyjedzie :) zastanawiam się tylko nad oponami czy Metzeler czy Avon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robrob Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 ale czy ten serwis ogarnia np. zmianę mapy zapłonu po modyfikacjach wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acek Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) ale czy ten serwis ogarnia np. zmianę mapy zapłonu po modyfikacjach wydechu mi mówił o tym, ale u mnie jest jak na razie z power commanderem oki więcej info o nim www.demczuk.pl 602774223 brat będzie też u niego wstawiał America Edytowane 22 Marca 2016 przez Acek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturM Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 ja swojego tydzień temu wstawiłem do Demczuk Motocykle - zobaczymy jak wyjedzie :) zastanawiam się tylko nad oponami czy Metzeler czy AvonDlaczego akurat wybrałeś ten serwis? Mają doświadczenie?Słyszałeś o nich wcześniej? Ktoś polecił? Będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mors2005 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Czy ktoś z Kolegów wymieniał w Prosiaku sam sprzęgło i czy jest to wielka filozofia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acek Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Dlaczego akurat wybrałeś ten serwis? Mają doświadczenie?Słyszałeś o nich wcześniej? Ktoś polecił? Będę wdzięczny za info. słyszałem o nim, trochę poczytałem, w zeszłym roku był u niego mój brat i oglądał jego warsztat - no i jest niedaleko mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturM Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 słyszałem o nim, trochę poczytałem, w zeszłym roku był u niego mój brat i oglądał jego warsztat - no i jest niedaleko mnie :)Dzięki za info, rozmawiałem z nimi dzisiaj telefonicznie, wydają się być ok. Czekam aż ogarną twojego Rocketa i umówię się. Daj znać jak odbierzesz moto czy jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 ale czy ten serwis ogarnia np. zmianę mapy zapłonu po modyfikacjach wydechu generalnie jeden z najlepszych znanych mi mechaników, prowadzi warsztat od lat, znany jeszcze za popularności pl.rec.motocykle ;)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspinaker Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Czy ktoś z Kolegów wymieniał w Prosiaku sam sprzęgło i czy jest to wielka filozofia ?Wymieniałem same sprężyny, ale jak dla mnie to trochę trzeba się narobić (chłodnica, płyn, olej...). Musisz mieć uszczelkę pod pokrywę.Jeśli nie masz serwisówki, to podeślij maila w wiadomości. Mogę wysłaś w PDF-ie.PozdrawiamWspinaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturM Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Panowie jak tam święta, jeździcie trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 po pijaku nie jeżdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi