Tapir Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Kawasaki ZX-14 jest paskudny, nie ma tego "Sejtana" w sobie jak Hayabusa. Ja też widziałem ten filmik Xyko i ten gościu na Hayce musiał być ciotą :) Z resztą co to za odcinek, tam się ścigali między jakimiś kontenerami na 200-250 metrów, co to za jazda? Podjadę do Ciebie to zrobimy testing, oczywiście poza drogami publicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) No popatrz a ja słyszałem, ze na tym Rockecie straszna ciota jechała i gdyby nie Rocket to w zyciu z Hayka by nie wygrał ;p ...............Jak to ludzie różnie gadają .............. ;) To chyba zależy tylko od tego, jakie racje im lepiej w danym momencie pasują :biggrin: . Edytowane 28 Maja 2012 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felice Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ksylo, No nie wiem może jestem za mały mam jedyne 192 cm wzrostu i 104kg wagi :P jak jesteś większy to może rzeczywiście jestem za mały hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Maly nie jestes (ja mam podobne gabaryty) wiec nie wiem czemu taki strachliwy? Pode mna Rocket nie wyglada na duzego, juz mi to kilka osob mowilo. Zamiast sie bac to wsiadz na takiego kiedys i poczujesz sie jak w domu. Normalny motocykl. NIe ma co dorabiac niestworzonych historii do niego, wsiada sie i jedzie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapir Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 A ja 172 cm wzrostu i 90 kilo mięcha i mimo tego śmigałem Rocketem 4 sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felice Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 To widocznie tylko moje odczucia takie są, może ta obudowa silnika tak mnie nastawiła. Bo masywna jest kopuła nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Motocykle wydaja się większe dużo jak są oglądane w pomieszczeniach. Na jakiejś wystawie jak oglądałeś, to robi różnicę. Zreszta ja jak pierwszy raz wsiadłem to też wydawał się gigantyczny a teraz nie ma problemu. Kwestia przyzwyczajenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Powiedz mi Ksylo ile on ci pali tak normalnie i jak mu odkręcisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socgrz1252 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 WITAM.Panowie wiosna szybko ucieka,zachęcam do spotkania.Oprowadzę po okolicach polski zachodniej i czeskich gór.PEC pod śnieżką ,Spindlerowy Młyn no i oczywiście jaskinia po czeskiej stronie.Niewielu motorem wjeżdżało do baru.www.pekelne doly.cz .Tego się nie zapomina i te czeskie serpentyny. pozdrawiam Navigator. Panowie, wracam do tematu. "Czerwcówka" za pasem. Ja się wybieram. Znajdzie się ktoś chętny jeszcze?Navigator, czy mógłbyś jakiś kontakt dać np. na PW? Cytuj G.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAVIGATOR Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 WITAM.Powrót do tematu,czemu nie może się uda,lepiej póżno niż wcale.Właśnie pada do BC i do długiego wolnego przestanie,więc szanse rosną.Panowie męska decyzja przed Wami.Pasażerki mile widziane.Podaję kontakt [email protected] pozdrawiam.ps.dla HAYABUZY miejsce też się znajdzie.Navigator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapir Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 No to skoro dalej mnie jeszcze lubicie (mimo, że przesiadłem się na Suzukisamestuki), no to pasuje się ustawić, ja jadę na jakiś zlot za 2 tygodnie- zapytam się kolegów gdzie dokładnie, bo nie wiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socgrz1252 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Umówiłem się w czwartek w Lwówku Śląskim. Numer tel do mnie masz na moim profilu, jakbyś reflektował/ Cytuj G.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutki l Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Potrzebuję serwisówkę w języku polskim do TRIII Roadster czy ktoś posiada i udostępni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blubi Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Panowie, czy ktoś orientuje się w jakiej cenie jest sprzęgło do TRIII rocznik 2008 ? Dzięki i pozdrawiam. Kolego od manuala, mam user manual po PL a serwisówkę niestety po EN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socgrz1252 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ok. Wyżej wymienione miejsca z Navigatorem i kolegą z Gdyni zaliczyłem. Było zaj........ .Czy ktoś, coś może, planuje w najbliższych weekend-ach? Cytuj G.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi