Badger Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Chciałbym bardzo podziękować parze na (chyba) suzuki na zachodnich blachach za pomoc i zainteresowanie po mojej glebie na zakręcie w Górze Kalwarii, dziś około 14. Jeszcze raz serdecznie dziękuję. Oby więcej takich motocyklistów. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Chciałbym bardzo podziękować parze na (chyba) suzuki na zachodnich blachach za pomoc i zainteresowanie po mojej glebie na zakręcie w Górze Kalwarii, dziś około 14. Jeszcze raz serdecznie dziękuję. Oby więcej takich motocyklistów. a Z tobą i moto :D JA ostatnio też glebe wyłapałem ale nikt mi nie pomógł ale jeśli tacy ludzie się znajdują to chwała im za to że nie podjedzie jak do mnie gościu z puszki i powie szkoda że nie jechałeś szybciej przynajmniej byś się zaj**ał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Pisz czy wszystko ok? Chwala ze zdarzaja sie normalni ludzie, ktorzy pomoga. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Nie no spoko. moto całe, tylko przez chwilę nie chciały zgasnąć kontrolki temp. silnika i smarowania. Uratowały go gmole i sakwy. A mnie boli lewy kciuk, prawy nadgarstek i troszkę plecy (a te to chyba od dźwigania sprzęta) :) No i skórę spodni porysowałem :) Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Nie no spoko. moto całe, tylko przez chwilę nie chciały zgasnąć kontrolki temp. silnika i smarowania. Uratowały go gmole i sakwy. A mnie boli lewy kciuk, prawy nadgarstek i troszkę plecy (a te to chyba od dźwigania sprzęta) :) No i skórę spodni porysowałem :) Dobrze że tylko tyle a nic więcej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 swoja droga to lekko zadziwiajace ze Polacy takie podejscie maja o jakim pisze Ponczo :banghead: .. chyba dopiero nasza generacja bedzie wyrozumialsza :crossy: dobrze ze skora ochronila Ci tylek pewnie nie tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozoo Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 a Z tobą i moto :D JA ostatnio też glebe wyłapałem ale nikt mi nie pomógł ale jeśli tacy ludzie się znajdują to chwała im za to że nie podjedzie jak do mnie gościu z puszki i powie szkoda że nie jechałeś szybciej przynajmniej byś się zaj**ał :-) Żenada :/ Ja tam nikomu śmierci nie życzę. Jedynie chciałbym, żeby ów puszkarz usłyszał DOKŁADNIE te same słowa przy najbliższym zarysowaniu swojej bryki. Ku*wa, jakim trzeba być imbecylem, żeby na widok cudzego wypadku takie zdanie wyprodukować. Ja wiem, że na motocykach jeżdżą również kretyni ale w samochodach też ich nie brakuje! Życzyć komuś śmierci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 (edytowane) Badger, skoro piszesz, że poobijani z moto jesteście, ale na pełnym chodzie, znaczy - ok i dobrze, że nie gorzej :) Nie wiem, czy gdzieś pisałeś, co było przyczyną - Twój błąd, nawierzchnia, pogoda, zaskoczenie? Lekcja pokory? Miło, że się znaleźli chętni do pomocy. -------- (A, doczytałam w regionalnym wątku, już wiem...Oby żadnych takich kolejnych ;) ) Edytowane 23 Listopada 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 jedno wiem - nadal mnie bolą plecy i nadgarstek :( trzeba by się wybrać do lekarza. Coś tak czuję, że sezon już zakończyłem :( Vulcan wyczyszczony i wypolerowany przygotowany do zimowania. Dzięki wszystkim za dobre słowa. PS Widać motonita, który mi pomógł się ogarnąć nie jest z FM, ale i tak po raz kolejny dziękuję. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 (edytowane) Żenada :/ Ja tam nikomu śmierci nie życzę. Jedynie chciałbym, żeby ów puszkarz usłyszał DOKŁADNIE te same słowa przy najbliższym zarysowaniu swojej bryki. Ku*wa, jakim trzeba być imbecylem, żeby na widok cudzego wypadku takie zdanie wyprodukować. Ja wiem, że na motocykach jeżdżą również kretyni ale w samochodach też ich nie brakuje! Życzyć komuś śmierci? Nie wiem kim trzeba być ale skoro ja leżałem na asfalcie o 4 w nocy i jemu to żadnej różnicy nie robiło że nie zapytał się czy nic mi nie jest pewnie dlatego że już wstałem jak podjeżdżał ale powiem że smutno mi się zrobiło jak to usłyszałem " życzę zdrowia dla ciebie i całej twojej rodziny" :D Edytowane 23 Listopada 2009 przez ponczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Chciałbym bardzo podziękować parze na (chyba) suzuki na zachodnich blachach za pomoc i zainteresowanie po mojej glebie na zakręcie w Górze Kalwarii, dziś około 14. Jeszcze raz serdecznie dziękuję. Oby więcej takich motocyklistów. Dokładnie, oby więcej takich motocyklistów (i nie tylko motocyklistów)! Szacunek dla tej pary :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Badger .... nie wiedziałem ..... zmartwiłem się .... ale ciesze się że wszystko OK no i oby więcej takich ludzi :buttrock: p.s. Pochwale sie a co ..... we Wrześniu też sie zatrzymałem jak koleś rozwalił swoją R1 róg Wilanowskiej i Wietrniczej .... pogadaliśmy, zaooferowałem Pomoc ale powiedział że dziękuje itd. więc pojechałem dalej :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Miałem podobną sytuacje jak ponczo tylko do mnie koleś zdążył powiedzieć "trzeba było jechać szybciej..." Dobrze badger że nic więcej się nie stało :) a i chwała tej parze :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi