Skocz do zawartości

Kamera z tyłu radiowozu

dżery
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

"To nie policjanci ustalają czas przejścia na emeryturę tylko rząd"

A weź im powiedz że wiek emerytalny przesuną to jak mordami zaczną kłapać, najlepiej Górnik do 60-ki a ten z policji do trzydziestu pięciu.

Takich oto mamy spracowanych policjantów :

http://www.ifp.pl/modules.php?op=modload&n...order=0&thold=0

Edytowane przez żunio

Dokładnie 37 lat i już żeruje na ZUS :bigrazz:

Pogooglaj troszkę mądralo i dowiesz się, że emeryturę wypłaca mi ZER MSWiA, a nie ZUS - nigdy nie będę pobierał emerytury z ZUS-u - mimo, że obecnie pracuję "w cywilu" i odprowadzam składki na ZUS - więc spokojna Twoja rozczochrana... to TY będziesz pobierał emeryturę z moich składek i to raczej ja powinienem się tym faktem denerwować.....

nie wiem -na razie jestem w czeciej klasie :biggrin:

A czy ja kogoś wyzwałem? :icon_mrgreen:

...a jak już jesteś złośliwy....

...od razu widać, że w "czeciej" , bo gdybyś zdał do "czfartej" to byś wiedział, że trzy pisze się przez "T", a nie "CZ"... :notworthy:

...od razu widać, że w "czeciej" , bo gdybyś zdał do "czfartej" to byś wiedział, że trzy pisze się przez "T", a nie "CZ"... :notworthy:

Oooo-Ty z tych "piszących" :icon_twisted:

Myślę, że "cz" było zamierzone :icon_razz:

:biggrin: :icon_razz:

A mogą fimować dlatego że:

Art. 26. § 1. Nie popełnia przestępstwa, kto działa w celu uchylenia bezpośredniego niebezpieczeństwa grożącego jakiemukolwiek dobru chronionemu prawem, jeżeli niebezpieczeństwa nie można inaczej uniknąć, a dobro poświęcone przedstawia wartość niższą od dobra ratowanego.

Czyli chronią dobro obywateli i ich bezpieczeństwo na drodze - inaczej tego zrobić nie mogli - bo jechali samochodem i nagle pojawił się pirat - i jechali za nim tak długo aż uzanli że jest bezpieczne miejsce do jego zatrzymania.

I tyle.

• 2 tygodnie później...

Ale musiałeś pracować w PG, łatwo zarobić na Goldasa.

Nie jestem złośliwy :biggrin:

A z tydzien temu jeden z PG mnie zatrzymal, zastepuja teraz drogowke bo za malo ich na ulicach ;) W sumie calkiem spoko byl, nie to co pare godzin wczesniej jakis ch** zabral mi dowod rej. z drogowki ;p

Pzdr

Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1