żunio Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 (edytowane) "To nie policjanci ustalają czas przejścia na emeryturę tylko rząd" A weź im powiedz że wiek emerytalny przesuną to jak mordami zaczną kłapać, najlepiej Górnik do 60-ki a ten z policji do trzydziestu pięciu. Takich oto mamy spracowanych policjantów : http://www.ifp.pl/modules.php?op=modload&n...order=0&thold=0 Edytowane 4 Grudnia 2009 przez żunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto GL1500 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dokładnie 37 lat i już żeruje na ZUS :bigrazz: Pogooglaj troszkę mądralo i dowiesz się, że emeryturę wypłaca mi ZER MSWiA, a nie ZUS - nigdy nie będę pobierał emerytury z ZUS-u - mimo, że obecnie pracuję "w cywilu" i odprowadzam składki na ZUS - więc spokojna Twoja rozczochrana... to TY będziesz pobierał emeryturę z moich składek i to raczej ja powinienem się tym faktem denerwować..... nie wiem -na razie jestem w czeciej klasie :biggrin: A czy ja kogoś wyzwałem? :icon_mrgreen: ...a jak już jesteś złośliwy.... ...od razu widać, że w "czeciej" , bo gdybyś zdał do "czfartej" to byś wiedział, że trzy pisze się przez "T", a nie "CZ"... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biscuit Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 ...od razu widać, że w "czeciej" , bo gdybyś zdał do "czfartej" to byś wiedział, że trzy pisze się przez "T", a nie "CZ"... :notworthy: Myślę, że "cz" było zamierzone :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 ...od razu widać, że w "czeciej" , bo gdybyś zdał do "czfartej" to byś wiedział, że trzy pisze się przez "T", a nie "CZ"... :notworthy: Oooo-Ty z tych "piszących" :icon_twisted: Myślę, że "cz" było zamierzone :icon_razz: :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 A skąd niby ZER MSWiA bierze kasę ? Zarabia własną ? Czy budżetowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 A mogą fimować dlatego że: Art. 26. § 1. Nie popełnia przestępstwa, kto działa w celu uchylenia bezpośredniego niebezpieczeństwa grożącego jakiemukolwiek dobru chronionemu prawem, jeżeli niebezpieczeństwa nie można inaczej uniknąć, a dobro poświęcone przedstawia wartość niższą od dobra ratowanego. Czyli chronią dobro obywateli i ich bezpieczeństwo na drodze - inaczej tego zrobić nie mogli - bo jechali samochodem i nagle pojawił się pirat - i jechali za nim tak długo aż uzanli że jest bezpieczne miejsce do jego zatrzymania. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ale musiałeś pracować w PG, łatwo zarobić na Goldasa. Nie jestem złośliwy :biggrin: A z tydzien temu jeden z PG mnie zatrzymal, zastepuja teraz drogowke bo za malo ich na ulicach ;) W sumie calkiem spoko byl, nie to co pare godzin wczesniej jakis ch** zabral mi dowod rej. z drogowki ;p Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi