Olsen Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Wariat, jestem dziś w Polsce, jutro z rana wyjeżdżam do Essen Essen... Chodziłem tam do liceum (Gymnasium). Ech, wspomnienia... Na warsztacie zostawiłem ogółem 1228zł Tak jak Ci wcześniej pisałem, wrzucaj sobie takie rzeczy w koszty. I tymczasowy brak REGON-u nie ma tu nic do rzeczy. Dziś REGON służy jedynie celom statystycznym (słowa urzędnika z gminy). W czerwcu nie miałem jeszcze REGON-u, a zdążyłem już narobić sobie kosztów, m.in. kupić firmowy pojazd. Decydująca była data rozpoczęcia działalności (01.06). Fajnie sie latalo. Mialem dzisiaj parcie zeby pozapier... A ja się właśnie zastanawiam, czy nie kopnąć się do Dwóch Kół. Choć średnio mi się chce, bo najeździłem się X-Maksem w tygodniu, a dziś trochę pojeździłem na rowerze. No i temperatura nieco spadła. Może rzucę monetą. :wink: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Nie ma co kombinowac tylko trzeba jezdzic. Dzisiaj sobie przez Kolbiel do Gory Kalwarii skoczylem. Kurcze, musze sie kiedys do tej Lodzi przejechac... Dobra trasa tam jest? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) krajową 8 i na rawę mazowiecką najlepsza :lalag: A jaka - to wiesz, bo chyba tamtędy do Borek prułeś. Edytowane 29 Listopada 2009 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Nie ma co kombinowac tylko trzeba jezdzic. Dzisiaj sobie przez Kolbiel do Gory Kalwarii skoczylem. Kurcze, musze sie kiedys do tej Lodzi przejechac... Dobra trasa tam jest? Zależy którędy :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) bli bli bli, Klod, nie wcinaj mi się więcej jak piszę odpowiedź na swojego własnego posta ;) Edytowane 29 Listopada 2009 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Jak już tak chcemy latać bo zima łaskawa to zajrzycie do tematu Yubego i może coś w kilka osób się wyduma a nie jakieś Easy Solo Riding :bigrazz: może poznamy co się kryje za lusterkiem gs500 ajriszkofi w avatarze :D Edytowane 29 Listopada 2009 przez shiningami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 może poznamy co się kryje za lusterkiem gs500 ajriszkofi w avatarze :D Czytasz mi w myslach. Chcialbym poznac ajrisz na zywo. Raz wydawalo mi sie ze ja mijalem na trasie lazienkowskiej, ale przemknela tylko niczym duch. Ilez to wirtualnych osob w moim zyciu... A co do trasy na Lodz, to jest jakas fajniejsza / ciekawsza od lecenia katowicka? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Czytasz mi w myslach. Chcialbym poznac ajrisz na zywo. Raz wydawalo mi sie ze ja mijalem na trasie lazienkowskiej, ale przemknela tylko niczym duch. Ilez to wirtualnych osob w moim zyciu... tak, dla Ciebie, a co dopiero dla mnie (?) A co do trasy na Lodz, to jest jakas fajniejsza / ciekawsza od lecenia katowicka? na sochaczew-łowicz-zgierz ale dużo tirów i cholerne koleiny albo od Ciebie nadwiślanką do ronda na puławy - góra kalwaria - grójec - biała rawska - rawa maz. - łódź będziesz jechał przez sady jabłkowe i jest kilka fajnych winkli Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Chcecie poderwać ajrisz? :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Chcecie poderwać ajrisz? :D A co, chcesz się przyłączyć? ;) Jak chcecie być szarmanccy, to możecie mnie dzisiaj na uczelnię odprowadzić. Ale kasku nie ściągnę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 A co ściągniesz? Dla oskara pewnie wszystko poza kaskiem :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ale ta Ajrisz rozwiązła jest :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 A co ściągniesz? Dla oskara pewnie wszystko poza kaskiem :D Dla Oscara nie, ale dla Ciebie... Ale ta Ajrisz rozwiązła jest Ja jestem Klaudiuszu otwarta, po prostu. Zupełnie jak ten Grassowy inkunabuł w gablocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 ... A co do trasy na Lodz, to jest jakas fajniejsza / ciekawsza od lecenia katowicka? W-wa - Błonie - Bieniewice - Szymanów - Bolimów - Nieborów - Bełchów - Łyszkowice - Głowno - Stryków - Łódź. W Strykowie przez miasto a nie obwodnicą, luźno jest. Na tej trasie tiry masz tylko na odcinku do Błonia i od Strykowa. Poza tym to fajne boczne drogi. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 A co, chcesz się przyłączyć? ;) Jak chcecie być szarmanccy, to możecie mnie dzisiaj na uczelnię odprowadzić. Ale kasku nie ściągnę ;) Tak się rodzą zagadki.... i plotki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi