bully Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Chcę kupić taki oto błotnik : Błotnik IPD Nie wiem czy mi jeszcze podpasuje do TT600, oraz owiewkę z lampą MMX: MMX Czy ktoś miał styczność? czy to warte zakupu? apropo błotnika to producent chwali sobie np. tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Mam przedni błotnik Polisport. Wytrzymał już dużo upadków. Jest cały, niepopękany tylko poobdzierany. Wysokiej jakości wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 miałem handbary (listki),miałem xx różnorakich gleb i nigdy nigdzie nie pękły,bardzo wytrzymałe i elastyczne,tak więc j/w Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja mam u siebie tylni błotnik i boczki od polisporta i narzekać nie mogę elastczne jak guma mimo liczych gleb żden nie popekał, jedyny ślad to w miejscach mocnego wygięcia powstaję odbarwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) owiewke mam styarszy model od tej co podajesz i bangla jak trzeba ;] fota ;] http://p1.bikepics.com/pics/2007\05...909331-full.jpg Edytowane 3 Listopada 2009 przez qpa Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Mam dokładnie tą sama lampkę co chcesz kupić. Bardzo wytrzymała i fajna rzecz. przetrwała nawet moja kraksę gdzie moto wywinęło frontflipa i spadło na kierownicę.... zegary nie przetrwały a na owiewce została tylko mała rysa ;D (zadrapanie). tak samo tylny błotnik.... chociaż ten juz był nieco przezemnie modyfikowany ;P poza tym polecam plastiki Acerbisa... przód błotnik i osłony chłodnicy mam z tej firmy i też ... trzymaja sie jak głupie :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Listopada 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Polisport robi naprawdę dobre rzeczy, to chyba portulaska marka. Na tyle dobre, że już miałem w ręce różne produkty sygnowane różnymi markami, w których pod naklejkami widniał własnie napis Polisport. Śmiało można polecić. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Landryss25 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja mam nakolanniki polisporta, jakość wykonania jest niezła. Kilka razy uratowały mi kolano i nadal się trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Mam dokładnie tą sama lampkę co chcesz kupić. Bardzo wytrzymała i fajna rzecz. przetrwała nawet moja kraksę gdzie moto wywinęło frontflipa i spadło na kierownicę.... zegary nie przetrwały a na owiewce została tylko mała rysa ;D (zadrapanie). tak samo tylny błotnik.... chociaż ten juz był nieco przezemnie modyfikowany ;P poza tym polecam plastiki Acerbisa... przód błotnik i osłony chłodnicy mam z tej firmy i też ... trzymaja sie jak głupie :D A jak świeci, da się po zmroku jeździć czy nie bardzo, teraz mam lampę H4 ale nie wyglada to dobrze i dziwnie regulator zachowuje sie przy takim podorze prądu, ale widac bardzo dobrze. To chyba przekonaliscie mnie, taniej niż na alledrogo chyba w polsce nie kupie, te błotniki sprzedaje "mieloch motocykle". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Panowie, a czy polisport robi też plastiki do DR 350? gdzie to można sprawdzić? są jakieś strony które zajmóją się sprzedażą plastików tej właśnie firmy? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 niestety nie. na stronie producenta są katalogi, robia tylko do wyczynówek. Może Ufo robi, bo Ufo ma większą ofertę, ale niestety nikt nie robi do TT600 belgardy :( i skąd ja wezmę błotnik tyłi boczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Dotniesz z czegoś, niemartw się :biggrin: . Będe musiał rozejżeć sie za tymi plastikami ufo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 niestety nie. na stronie producenta są katalogi, robia tylko do wyczynówek. Może Ufo robi, bo Ufo ma większą ofertę, ale niestety nikt nie robi do TT600 belgardy :( i skąd ja wezmę błotnik tyłi boczki. oryginalnie robi acerbis wiec u nich poszukaj Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Dotniesz z czegoś, niemartw się :biggrin: . Będe musiał rozejżeć sie za tymi plastikami ufo. pełną ofertę z ufo w polsce sprzedaje www.olekmotocykle.pl Acerbisa nie patrzyłem, może rzeczywiście mają. chociaz przedni błotnik oryginalny z TT woła o pomste do nieba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 A jak świeci, da się po zmroku jeździć czy nie bardzo, teraz mam lampę H4 ale nie wyglada to dobrze i dziwnie regulator zachowuje sie przy takim podorze prądu, ale widac bardzo dobrze. To chyba przekonaliscie mnie, taniej niż na alledrogo chyba w polsce nie kupie, te błotniki sprzedaje "mieloch motocykle". Na pewno nieco gorzej niż H4 bo siedzi w niej nomalna żarówka a nie Halogen. Niemniej swieci wystarczająco dobrze zeby widzieć drogę i co sie na niej dzieje po zmroku :) osobiscie napewno polecam ;) a do plastików to chyba najwieszy wybór ma własnie Acerbis.... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi