szramer Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Próbowałem tak ale moim zdaniem to niebezpieczna metoda bo dużo łatwiej stracić kontrolę nad sprzętem. Ale każdy to robi na swój sposób. ja tam jak zwykle sie nieznam, ale widzielm na internacie ze : Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Ale ja naprawdę nie rozumiem tego dlaczego nie można i czym grozi samo odpuszczenie gazu? Przecież koło wtedy toczy się już normalnie jak przednie jak nie rozumiesz to masz dwa wyjscia albo tak zrobic, albo myslec do momentu kiedy to zrozumiesz :icon_mrgreen: Nie zapomnij tylko nagrac i wstawic na YT, lub niech Twoja dziewczyna wstawi :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulasXT Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Powiedzcie co się stanie jak zrobię tak według mojego sposobu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 zacznij czytać, co Ci ludzie odpowiadają jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Powiedzcie co się stanie jak zrobię tak według mojego sposobu? Tylne koło zwalniając zacznie łapać przyczepność której nie potrzebujesz. Bezwładność napędu, elementów skrzyni oraz ukaładu korbowego (mimo zamknietego gazu) bedzie miała wystarczającą siłe do wystrzelenia Cie w kosmos. Skończy się to tak jak na którymś z powyższych filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Stary, do takich zabaw trzeba mieć wyobraźnię i podstawową chociaż wiedzę o zachowaniu motocykla. Weź może jeszcze trochę normalnie pojeździj gdzieś po pustej drodze bawiąc się motocyklem obserwuj jego reakcje bo coś mi się zdaje, że słabo znasz swoje moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 wg mnie również łatwiej jest zacząć palić w miejscu i powoli odpuszczać hamulec, rozpoczęcie palenia w trakcie jazdy jest sporo trudniesze, łatwiej o glebę, i spalenie sprzęgła. Uważaj bo ono właśnie jest najbardziej narażone, OD RAZU puszczaj sprzęgło do końca, bez żadnego półsprzęgła. Kapitalne znaczenie mają też opony, jeśli chcesz się nauczyć tego dobrze to załatw sobie jakiegoś 10letniego lacza na tył i będziesz miał dużo łatwiej, ewentualnie gdy z twojego zaczną wychodzić już sznurki. Na dobrej świeżej oponie ciężko się będzie nauczyć, może się to wręcz wydać niemożliwe i bardzo ważny jest dobry asfalt o dobrej przyczepności, ważniejsze jest dobre trzymanie przedniej opony niż łatwiejszy uślizg tylnej. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Powiedzcie co się stanie jak zrobię tak według mojego sposobu? No zajebiste palonko gumy będzie! Ty nie pytaj, ty rób! Pamiętaj, że nie ważna fizyka, tylko logika :cool: Jak z logicznego punktu widzenia to powinno być dobrze, to będzie :buttrock: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Polej opone benzyną / ropą ... Ps. udanej zabawy ... A tak na poważnie, daj sobie z tym spokój... Bo krzywde sobie jeszcze zrobisz. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Nie zrobi sobie krzywdy bo widać z daleka że Cebul to typowe dziecko neostrady, internetowy troll w przedziale wiekowym 12-16, który jednoślady większe niż 50cc widuje na ulicy, ale nigdy takowym nie jeździł. Idę o zakład że to ta sama osoba co emzeta i karolek. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Zaraz się okaże że w Poznaniu jest tylko kilku motocyklistów, a reszta to wirtualni :bigrazz: Pewno teraz w gimnazjum siedzą. Pewno. Zajc, Hunter i Vector to kumple z jednej piaskownicy i tam też wymyślili swoje postacie :biggrin: Żebyście widzieli jak się Vector z Zajcem wykłócali o to kto będzie na fazerze jeździł. Stanęło na tym że Zajc bo jest z lutego a Vector z listopada, więc Zajc jest pół głowy wyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulasXT Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Aha czyli muszę poszukać starego laczka na tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Pewno. Zajc, Hunter i Vector to kumple z jednej piaskownicy i tam też wymyślili swoje postacie :biggrin: Żebyście widzieli jak się Vector z Zajcem wykłócali o to kto będzie na fazerze jeździł. Stanęło na tym że Zajc bo jest z lutego a Vector z listopada, więc Zajc jest pół głowy wyższy. Ze stycznia Raio, ze stycznia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Aha czyli muszę poszukać starego laczka na tył Na pierwszy raz,zaprzyj się przednim kołem o jakiś mur i łycha,a potem jak już opanujesz uślizg tylnego koła i uznasz że nie szkoda ci motocykla próbuj dalej na wolnej przestrzeni :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolo Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Tu koleś fajnie to robi: 0:24 http://www.youtube.com/watch?v=4Vhk8H3jtlQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi