Adam M. Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 W zwiazku z ostatnia dyskusja na temat nowego Nortona i niewiara wyrazona przez kolege Granata w zalety angielskich twinow chcialem zaprezentowac tu zartobliwy filmik zrobiony przez norweski klub BSA pod tytulem "Zaden dzwiek nie pobije tego" z podtytulem "2 powody kupowania motocykli BSA" Mimo ze wystepuja tam nie tylko twiny tej firmy to jest tam ich kilka, a caly film wart obejrzenia. Enjoy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 No tak.. to ja na razie nie mogę mieć klasycznego brytola. Bo nie mam brzucha co zachodzi na zbiornik, a z tego filmu wynika że to niezbędne... ;) Ale dźwięk szlachetny! Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Pieści ucho :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 To chyba trzeba byc ich fanatykiem zeby doszukiwac sie jakichs fantastycznych dzwiekow, bo jak na moje ucho nic nadzwyczajnego w wydobywajacych sie dzwiekach nie dostrzegam :icon_rolleyes: No ale to moze tylko ja tak mam... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Hahaha, niezłe, doceniam, ale wole ten dziek jak juz:) http://www.youtube.com/watch?v=3TUUKzZinlY&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Na norweskim filmie pokazane sa zarowno M20 jak M21. oraz sportowy singiel Gold Star. I dzwiek ich wszystkich wylapano i pokazano bardzo dokladnie i prawdziwie. Mnie oprocz milego burczenia A65 najbardziej podoba sie jek Gold Stara na zejsciu z obrotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi