Robuś1 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Witam ! To co odpie....lili panowie drogowcy z wiaduktem w Antoninku to juz przechodzi wszelkie granice . Po prostu wywala Cię z siodła , a na dodatek posypali to jakimś żwirem .... Proszę kolegów motocyklowych żeby tam uważali , ale ogólnie trzeba cos z tym fantem zrobić :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Od dość dawna tamtędy nie jechałem-ale zawsze tam była tragedia. Nie wyobrażam sobie żeby tam mogło być jeszcze gorzej niż było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Tam jest ograniczenie bodajże do 40km/h, kiedyś sobie to olałem i wleciałem przy ok 60... k*rwa mać!!! Mało się nie posrałem. Podobne schizy są na katowickiej :( Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Podobne schizy są na katowickiej jeśli myślisz o Krzywoustego od Kinepolis do ronda Rataje i nazad to fakt - szybciej jak 70 km/h i dupsko obite, ale tak jest już od lat ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Tak tak, o tym własnie odcinku, a że od lat, to też wiem, nie mieszkam w Poznaniu od wczoraj ;P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonVTX Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Na odcinku od ronda Rataje do Kinepolis są takie koleiny i podłużne garby z asfaltu że historia - ostatnio bym tam wyglebił zmieniając pas ze środkowego na skrajny prawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 I w antoninku i na katowickiej wszystko przez ujemne momenty zginające i wszechobecny pośpiech panujący w budownictwie w epoce PRL-u. A jak ktoś się rozkurwi zarządca drogi (proszę nie mylić z drogowcami, bo min. mnie obrażacie :biggrin: ) wstawi ograniczenie do 20, znak uwaga wyboje i inne niebezpieczeństwa i tyle. Można ten wiadukt naprawić, można go rozjebać i postawić nowy, umiejętności są, fachowcy są, ale zawsze wybierane jest najtańsze rozwiązanie lub najtańszy wykonawca (chore prawo o przetargach) i tym samym mamy co mamy. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 I w antoninku i na katowickiej wszystko przez ujemne momenty zginające i wszechobecny pośpiech panujący w budownictwie w epoce PRL-u. A jak ktoś się rozkurwi zarządca drogi (proszę nie mylić z drogowcami, bo min. mnie obrażacie :biggrin: ) wstawi ograniczenie do 20, znak uwaga wyboje i inne niebezpieczeństwa i tyle. Można ten wiadukt naprawić, można go rozjebać i postawić nowy, umiejętności są, fachowcy są, ale zawsze wybierane jest najtańsze rozwiązanie lub najtańszy wykonawca (chore prawo o przetargach) i tym samym mamy co mamy. :icon_twisted: No o to właśnie chodzi .......coby jakieś ruchy wykonać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ETZ Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Dzisiaj postanowiłęm się przejechać Etką do Poznania coś załatwić, w sumie to jej pierwsza wyprawa do Pn. Pierw jechałem przez Rogalin, z powrotem katowicką... Po zjeździe z ronda Rataje jechałem lewym pasem, zacząłem wyprzedzać... i zaliczyłem niestety cały ten odcinek! Dobrze, że już troche paliwa wyjeździłem, bo gdybym miał pod korek to cały bak z wierzchu byłby zasyfiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Można ten wiadukt naprawić, można go rozjebać i postawić nowy, umiejętności są, fachowcy są, ale zawsze wybierane jest najtańsze rozwiązanie lub najtańszy wykonawca (chore prawo o przetargach) i tym samym mamy co mamy. :icon_twisted: A najtańszym rozwiązaniem w naszym pięknym kraju zwykle jest postawienie znaku. Zazwyczaj dwóch, jednego informacyjnego a drugiego ograniczającego prędkość.... Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 A najtańszym rozwiązaniem w naszym pięknym kraju zwykle jest postawienie znaku. Zazwyczaj dwóch, jednego informacyjnego a drugiego ograniczającego prędkość.... No i doszliśmy do sedna sprawy. A dopóki ten wiadukt sam sie nie rozpierdoli to i tak nic z nim nikt nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto69 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 [ciach..] Można ten wiadukt naprawić, można go rozjebać i postawić nowy [ciach..] jeśli mówimy o wiadukcie w Antoninku to, jest już projekt, są pieniądze i niebawem, jeśli nie już, zostanie ogłoszony przetarg.. czyli będzie rozjebany i postawiony nowy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 to będą korki ja ja pie**** ale przejazd samochodem to masakra a motorem to jest dramat dobrze że już ten grysik się skończył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cityraider Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 A ja muszę zarówno przez Katowicką jak i wiadukt w Antoninku przejeżdżać codziennie do pracy - koszmar i nic się nie zmienia. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_g Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Od dość dawna tamtędy nie jechałem-ale zawsze tam była tragedia. Nie wyobrażam sobie żeby tam mogło być jeszcze gorzej niż było... Gorzej jeszcze może być jak rozpocznie się remont będą zamykać po jednej stronie. A z tego co słyszałem to remont ma się rozpocząć od października i trwać 2 lata :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi