soulreaver Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 A co z nieletnimi? Tzn. jeśli ktoś posiada kat. A1. To też podlega pod jakieś przepisy? Jeśli zdał kat.A1 to powinien wiedzieć pod jakie przepisy podlega. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nie mam prawa jazdy, nie znam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nie mam prawa jazdy, nie znam się. Odpowiadam: Tak, podlega pod przepisy m.in. ruchu drogowego. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) No i mamy morderców - najwięcej sprawców w przedziale wiekowym 7 -14 lat :biggrin: od zawsze wiedziałem że dzisiejsza młodzież jest po**bana ;) :D Za to ja jestem w grupie wiekowej najczęściej powodujących wypadki wśród motocyklistów - strzeżcie się ;) Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez enZo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) LYsY - wysłałeś już? Dobrze napisane, tylko czy nie będzie to dla niej zbyt czarna magia, pogubi się kobitka ;) ....Może warto sprawdzić, czy ma w ogóle prawo jazdy lub jest czynnym uczestnikiem ruchu drogowego? :biggrin: Za to pomysł listu :flesje: p.s. "Pani Poseł", "Pani", "opatrznie" - nie krzycz, buźka ;) Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 http://www.sfora.pl/Motocyklista-spowodowa...siedziec-a10780 O ironio..."motocyklista który spowodował wypadek pójdzie siedzieć"....a obok zdjęcie zdarzenia z przed kilku lat gdzie Uno wjechało na zamknięty teren odbywającego się wyścigu/rajdu. Zawodnik -obcokrajowiec niestety zginął. :( Mamy naprawdę rzetelne media :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 O ironio..."motocyklista który spowodował wypadek pójdzie siedzieć"....a obok zdjęcie zdarzenia z przed kilku lat gdzie Uno wjechało na zamknięty teren odbywającego się wyścigu/rajdu. Zawodnik -obcokrajowiec niestety zginął. :( Mamy naprawdę rzetelne media :banghead: Toolman zabiłeś prasę. Za komuny krzyczano że prasa kłamie. Teraz juz nie tylko kłamie ale ubliża każdemu normalnemu człowiekowi. Brawa za uwagę i spostrzegawczość :lalag: Może to wysłać do telekspresu jako kawał na koniec programu - twój pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Pani poseł równie mądra jak pismak, chociaż pewnie parę głosów jej przybędzie. Jakoś żadna dziennikarzyna nie poszła tropem "zamiast kary w zawieszeniu". Dopóki kogoś nie zabijesz to więzienie w zawieszeniu Ci nie grozi (no chyba że ktoś jest pijany po raz enty albo uciekł z miejsca wypadku itp). Ciule jednak nie poszli tym tropem tylko robią reklamę ci***e na Wiejskiej. Gdyby mieli mnie wsadzić to raczej nie chciałbym trafić do jednej celi z MGSem. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Gdyby mieli mnie wsadzić to raczej nie chciałbym trafić do jednej celi z MGSem. Ja idę z Paulinką do damskiego więżnia i adoptujemy Yubego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Kolejny inteligentny pomysł posłów. Ale nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło :biggrin: Jak będziecie szli w odsiadkę za przepisy to szepnijcie słowo "Do Opola Lubelskiego" Właśnie kończą budowę więzienia :bigrazz: Baseny, siłownia, pole do koszykówki, internet, telewizja i h. tam wie co jeszcze :biggrin: Hotel 5 gwiazdkowy ... a nie więzienie Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 A może by tak inicjatywa obywatelska uchwalenia nowego prawa dotyczącego głupich pomysłów (p)osłów ? 4 lata bezwarunkowego pozbawiania wolności i uposażenia za każdy kretyński pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 nie nadążyło by się z zapełnianiem nowo powstałych miejsc :D Pan z PSL mówi rozsądnie, ale to coś w stylu dajmy im plac niech się zabiją. ("których na własne ryzyko mogliby się ścigać") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Tak Edie. Dzisiaj plac, jutro rezerwat. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 prblem jest wtym ze jest prawo ale niema czegos takiego jak egzekwowanie prawa.wtedy wiekszosc "polakow"jak napisales nielamala by prawa.ale do tego daleko.a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) LYsY - wysłałeś już? Dobrze napisane, tylko czy nie będzie to dla niej zbyt czarna magia, pogubi się kobitka ;) ....Może warto sprawdzić, czy ma w ogóle prawo jazdy lub jest czynnym uczestnikiem ruchu drogowego? :biggrin: Wysłałem zaraz po wklejeniu postu ;) p.s. "Pani Poseł", "Pani", "opatrznie" - nie krzycz, buźka ;) O nie, nie zgadzam się :P Nieopatrznie - owszem. Ale opacznie oznacza "błędnie, inaczej" i jest formą poprawną i poprawnie ortograficznie napisaną ;) http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=opacznie Co do pani poseł z małych... cóż, taki mały, zamierzony disrespect, że tak powiem :icon_mrgreen: Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi