Skocz do zawartości

Tak się jeździ!

typeR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Stary, bo on przez lata deklasuje rywali.

Dlugo jest Rossi i ktos kto akurat ma motor i forme- teraz Lorenzo, kiedyś Gibernau itd.

Dokładnie, Rossi jeździ mistrzowsko od wielu lat, czasami ktoś ma forme i próbuje z nim wygrać ale wszyscy widzimy jak to wygląda.

Ale posiadanie talentu i nie watpliwie wielkich umiejetnosci nie daje nikomu prawa do szydzenia z innych (moje odczucia). nie mam zamiaru negowac jak Rossi jezdzi Bo od jakiegos czasu ogladam MGP i czasem sam sie zastanawiam jaki pakt z diablem podpisal....

Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :D

https://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek

Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :)

Ale posiadanie talentu i nie watpliwie wielkich umiejetnosci nie daje nikomu prawa do szydzenia z innych (moje odczucia). nie mam zamiaru negowac jak Rossi jezdzi Bo od jakiegos czasu ogladam MGP i czasem sam sie zastanawiam jaki pakt z diablem podpisal....

Jakiś pakt z kimś musi być :) bo czasem niewiarygondne jest to, co Rossi robi na torze - jakby motocykl miał czymś przyklejony do toru. :crossy:

Gdzie Ty się szydzenia dopatrujesz ? Zawsze bardzo porządnie się zachowuje. Pogratuluje innym, klepnie po plecach. A, że się cieszy ? No cóż, to tylko zaleta, ze wygrywając 101 raz nadal go to bawi.

Ten facet jest po prostu pozytywnie do życia nastawiony. On jeździ na luzie a ogromne doświadczenie mu w tym pomaga ( zresztą to również widać przy współpracy z teamem, ile on przekazuje wskazówek mechanikom a ile Lorenzo ). Rossiego każdy team by chciał mieć i są w stanie wyłożyć gigantyczne kwoty, nie dlatego, że wygrywa a właśnie ze względu na wiedzę i wskazówki w rozwoju sprzętu ( choć oczywiście wygrane mają w tym swój udział ). A do Lorenzo mimo super jazdy jakoś nie ma chętnych by mu zapłacić tyle ile on oczekuje.

Co on zrobił na tym ostatnim zakręcie, że zyskał taką przewagę prędkości i wyprzedził? Lorenzo go chciał zblokować z zewnętrznej a on hyc z wewnętrznej? :icon_mrgreen:

Jeśli dobrze pamiętam, wziął ten zakręt na dwójce gdzie normalnie się go bierze na trójce. Widać wyraźnie moment w którym moto dostaje kopa, wtedy była redukcja.

Why... So... Serious