wojtek-rr Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 jak dojeżdżam do świateł też hamuje sobie butami po asfalcie - nic to nie daje ale też w niczym nie przeszkadza - oprócz zużycia podeszwy :) Złamiesz nogę w kostce,to się oduczysz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jutro wrzucę skany z fast bike'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Stary, bo on przez lata deklasuje rywali. Dlugo jest Rossi i ktos kto akurat ma motor i forme- teraz Lorenzo, kiedyś Gibernau itd. Dokładnie, Rossi jeździ mistrzowsko od wielu lat, czasami ktoś ma forme i próbuje z nim wygrać ale wszyscy widzimy jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ale posiadanie talentu i nie watpliwie wielkich umiejetnosci nie daje nikomu prawa do szydzenia z innych (moje odczucia). nie mam zamiaru negowac jak Rossi jezdzi Bo od jakiegos czasu ogladam MGP i czasem sam sie zastanawiam jaki pakt z diablem podpisal.... Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ale posiadanie talentu i nie watpliwie wielkich umiejetnosci nie daje nikomu prawa do szydzenia z innych (moje odczucia). nie mam zamiaru negowac jak Rossi jezdzi Bo od jakiegos czasu ogladam MGP i czasem sam sie zastanawiam jaki pakt z diablem podpisal.... Jakiś pakt z kimś musi być :) bo czasem niewiarygondne jest to, co Rossi robi na torze - jakby motocykl miał czymś przyklejony do toru. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Gdzie Ty się szydzenia dopatrujesz ? Zawsze bardzo porządnie się zachowuje. Pogratuluje innym, klepnie po plecach. A, że się cieszy ? No cóż, to tylko zaleta, ze wygrywając 101 raz nadal go to bawi. Ten facet jest po prostu pozytywnie do życia nastawiony. On jeździ na luzie a ogromne doświadczenie mu w tym pomaga ( zresztą to również widać przy współpracy z teamem, ile on przekazuje wskazówek mechanikom a ile Lorenzo ). Rossiego każdy team by chciał mieć i są w stanie wyłożyć gigantyczne kwoty, nie dlatego, że wygrywa a właśnie ze względu na wiedzę i wskazówki w rozwoju sprzętu ( choć oczywiście wygrane mają w tym swój udział ). A do Lorenzo mimo super jazdy jakoś nie ma chętnych by mu zapłacić tyle ile on oczekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Skany: Strona 1 Strona 2 Strona 3 Miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 dokładnie. Po przejściu do Yamahy, nowi szefowie Rossiego z zachwytem wypowiadali się o jego współpracy z mechanikami i byli zachwyceni wskazówkami jakich udzielał. to znaczy, że coś tam jednak wie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Miłej lektury Super, dzięki. Też mnie to nurtowało - teraz wszystko jasne. Świetnie się ogląda takie pojedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Co on zrobił na tym ostatnim zakręcie, że zyskał taką przewagę prędkości i wyprzedził? Lorenzo go chciał zblokować z zewnętrznej a on hyc z wewnętrznej? :icon_mrgreen: Jeśli dobrze pamiętam, wziął ten zakręt na dwójce gdzie normalnie się go bierze na trójce. Widać wyraźnie moment w którym moto dostaje kopa, wtedy była redukcja. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nieee, to de Angelis jest gejem (tęczowy kask) :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Sa ludzi i jest Rossi :P Piękny pojedynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Gej czy nie gej - koles jest geniuszem 2oo. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Przypomniało mi się jeszcze że Rossi ma na kombinezonie napis WLF. Ten kto wie co oznacza ten skrót będzie wiedział czy jest gejem czy nie :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Lime82, Dobre:) znalazłem sobie i się uśmiałem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi