jawa350ts Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Odkopię trochę temat bo JONNESWAY wprowadził na rynek trochę narzędzi motocyklowych. Wśród nich znalazła się zakuwarka do łańcuchów. http://www.jonnesway...x.php?item=1231 Może ktoś z Was miał do czynienia z tym konkretnym narzędziem i podzieli się opinią czy warto zakupić. Ceny zaczynają się od 230pln.Jak często używasz zakuwarki?Raz na rok dwa.Należy kupić najtańszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A ile kosztuje zakucie łańcucha? Zwróci się po drugim razie. A najtańsza do drugiego razu nie dotrwa. Ta jest solidna i dobrze się z nią pracuje. Ja już zakułem z 6 łańcuchów sobie, bratu i znajomym i dalej się sprawuje bez zarzutu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gienek ST Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 (edytowane) Mozna tez nabyc zamek (samozakuwka) i obejdzie sie bez dodatkowychurzadzen. http://www.gsx750f.c...hloss_ralf.html Edytowane 8 Marca 2012 przez Gienek ST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jak często używasz zakuwarki?Raz na rok dwa.Należy kupić najtańszą. Zasadniczo można też podcierac tyłek palcem, bo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 A ile kosztuje zakucie łańcucha? Zwróci się po drugim razie. A najtańsza do drugiego razu nie dotrwa. Ta jest solidna i dobrze się z nią pracuje. Ja już zakułem z 6 łańcuchów sobie, bratu i znajomym i dalej się sprawuje bez zarzutu. no z tego co licze to jesli zapłacił 230zł to u mnie zakuwa 4 i pół raza bo za wymianę napędu bierzemy 50zł w swoim życiu w swoim motocyklu zmieniałem napęd 3 razy i nigdy dwa razy w tym samym motocyklu. wniosek NIE MA SENSU KUPOWA ZAKUWARKI. Klientom zakuwam zakuwarką bo niby ma byc profi ale w swoim zdecydowanie punktakiem i uważam ze jest zdecydowanie lepiej niż maszyna z RK za 500zł Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) no z tego co licze to jesli zapłacił 230zł to u mnie zakuwa 4 i pół raza bo za wymianę napędu bierzemy 50zł To nic tylko pozazdrościć cen. W Warszawie trzeba to pomnożyć x3. Edytowane 14 Marca 2012 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ja mam kawałek szyny z PKP i punktak... zawsze wychodzi idealnie :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ja mam kawałek szyny z PKP i punktak... zawsze wychodzi idealnie :)Nie wolno mieć szyny z PKP bez papieru a za to wolno mieć szynę kolejową. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Bart, po czym wnosisz? Ja wymieniam swoim oryginałem od DID'a i wygląda jak fabryka. Niczym innym swojego łańcucha bym nie zakuwał. Zbyt dużo do stracenia. no z tego co licze to jesli zapłacił 230zł to u mnie zakuwa 4 i pół raza bo za wymianę napędu bierzemy 50zł w swoim życiu w swoim motocyklu zmieniałem napęd 3 razy i nigdy dwa razy w tym samym motocyklu. wniosek NIE MA SENSU KUPOWA ZAKUWARKI. Klientom zakuwam zakuwarką bo niby ma byc profi ale w swoim zdecydowanie punktakiem i uważam ze jest zdecydowanie lepiej niż maszyna z RK za 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Hehe ja również mam szynę i punktak :) narazie sie sprawdzalo w 100 % Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Bart, po czym wnosisz? Ja wymieniam swoim oryginałem od DID'a i wygląda jak fabryka. Niczym innym swojego łańcucha bym nie zakuwał. Zbyt dużo do stracenia. skutecznośc jest 100% czyl moge zakładac ze wszystko jest ok ? ;) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi