Rams Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Może napisze coś o tych osiągach? Taki mały błąd mi się wkradł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Witam, przepalił mi sie tekalan od sprzęgła przy cylindrze, czy złączka do tekelanów zda egzamin czy trzeba zakuć nowy przewód? Edytowane 13 Listopada 2009 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam mógłby ktoś mi ocenić tego ktm`a http://www.allegro.pl/item821846675_okazja...lon_polska.html czy ze zdjec wszystko ok i czy warto jechać .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 ja nie doszukuje się w tym moto wad Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 No cóż... moto wygląda jak nowe, nie ma do czego się przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Przperaszam za off top!! ghollum-mie!! dlaczego nie idzie wysłać do Ciebie wiadomości na PW :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Przperaszam za off top!! ghollum-mie!! dlaczego nie idzie wysłać do Ciebie wiadomości na PW :icon_evil: A nie idie? :icon_eek: , hmm... zaraz oblukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam zakupiłem niedawno Ktm`a Exc 125 2006 rok. i mam pytanko gdzie jest śrubka do spuszczenia oleju i czy jest tam jakiś korek przelewowy czy coś?? tzn .chodzi mi o to zebym wiedział ile zalać oleju (do którego momentu). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam zakupiłem niedawno Ktm`a Exc 125 2006 rok. i mam pytanko gdzie jest śrubka do spuszczenia oleju i czy jest tam jakiś korek przelewowy czy coś?? tzn .chodzi mi o to zebym wiedział ile zalać oleju (do którego momentu). Pozdrawiam. Wszystko masz opisane w manualu, są 2 śruby do spustu oleju, jedna w deklu sprzęgła ( obok niej jest też korek przelewowy ) druga jest koło zapłonu, lejesz 0,7l, pzdr. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Mam już dosyć KTMa! Ładuję w sprzęt dużo serca i pieniędzy, a w najważniejszym momencie zawodzi. Co tym razem? Ciągle go zalewa!, kiedy odepnę wężyk od gaźnika i wypalę w piecu świecę to chodzi jak marzenie! W momencie gdy podczepię kranik i otworzę paliwo momentalnie go zalewa. Nie mam pomysłu co z tym zrobić, irytuje mnie to coraz bardziej. Niedługo moja desperacja sprawi iż przesiądę się na sprzęt Niebieskich lub Czerwonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 ... Niedługo moja desperacja sprawi iż przesiądę się na sprzęt Niebieskich lub Czerwonych. To najlepsze co możesz zrobić dla KTMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Lepiej wymyśl rozwiązanie tego dziwnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jak już będziesz miał go dość to chętnie go przyjmę :icon_razz: Dobra, jak go zalewa to wyciągasz gaźnik i obczajasz co jest nie tak, proponuję sprawdzić na początku poziom paliwa w komorze pływakowej i stan zaworka iglicowego, potem sprawdź czy dysze się nie wykręciły. Poza tym możesz dobrze przeczyścić korpus gaźnika, powiedz czy coś pomogło to sie pomyśli dale, pzdr. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tak jest, sprawdź pływak czy nie ma w nim paliwa. Sprawdź szczelność zaworka, spróbuj dmuchnąć. Na koniec ustaw poziom paliwa w gaźniku i ciesz się jazdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) Wszystko sprawdzałem. Problem jest zawsze w momencie gdy podepnę wężyk pod gaźnik. Dokręcałem, dmuchałem, czyściłem... no cholera jest problem. Jaka jest najlżejsza 250 tka w 4 paku? :) PS. Dyszy większej nie mam Edytowane 10 Grudnia 2009 przez pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi