VIT66 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Zaklepuję sobie namiocik :) a to ja się tam zmieszcze czy mam coś innego zaklepywać ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Nie bądź głupi, bierz podłogę (Ty tak nie chrapiesy jak ja) :D Niestety mój namiot to pożyczana jedynka... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Noo nie wiem ,czy nasz 0,5 t (bez pasażera :biggrin: ) kredens sobie poradzi z tymi przepustami,kładkami i itp :icon_rolleyes: .Ale o tym przekonamy się na miejscu - jeśli dojedziemy bo jak pisałem już wcześniej A wszystko przez pracę,już raz w tym roku plany urlopowe nam rozwalili nasi "kochani" pracodawcy,zupełmie jak by się znali i umówili :banghead: I choć jestem niepoprawnym optymistą,to jednak nadal zachowuje ten 1% ,choć po doświadczeniach tegorocznych jak bym był pesymistą ,mógł bym powiedzieć 10% marginesu ,że coś nam nie wyjdzie i nie będziemy się mogli z Wami spotkać tym razem :evil: A wszystko się rozbija o jeden dzień "PIĄTEK" ,bo wyjazd od nas po 19-tej nie wchodzi w rachubę-ponieważ byśmy dotarli do Was nad ranem w sobotę,kompletnie zje....ni,bez ochoty na nic. Ale jak na razie zaciskamy kciuki,by wszystko poszło po naszej myśli - pozdrawiam Myśleliśmy o tym, w najgorszym razie Twój zostanie na dole i ktoś was na plecy na ten kawałek weźmie. A co do terminu... no cóż, róbcie co możecie. Samo życie... (oczywiście można wszystko zwalić na Ludwicjusza, nie? :icon_razz: ) Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witajcie. Niestety w wyznaczonym terminie nie damy rady przybyć :(. Plany sie zmieniają jak w kalejdoskopie, niestety. Ze wspomnianej przeze mnie Chorwacji też nici :(. Pozdrawiam i życzę wam przedniej zabawy. Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Myśleliśmy o tym, w najgorszym razie Twój zostanie na dole i ktoś was na plecy na ten kawałek weźmie. A co do terminu... no cóż, róbcie co możecie. Samo życie... (oczywiście można wszystko zwalić na Ludwicjusza, nie? :icon_razz: ) Buber nie będziemy nic na nikogo zwalać :biggrin: ,tylko zepniemy się by być razem z Wami. A jeśli te przeprawy będą w miarę stabilne ,to może damy radę pokonać te 850 m :crossy: Ale to ocenimy na miejscu ,a jak nie to go się zostawi -jak piszesz na dole :bigrazz: Wiec zaciskamy kciuki ,by wszystko wypaliło i odliczamy dni do spotkania z Wami . Pozdrawiam :notworthy: ps. szkoda że padł pomysł koszulek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Najwyższy czas usunąć z listy słowo "prawdopodobnie": 1. Wolkan 3. Toolman + Ania 4. Peterek 5. Browarny 7. Rejvoy + reszta 9. Sadek + Monika 11. Pik + Dorota 12. Ludwicjusz 14. Jezyk +1 15. Jeszua 16. Matata 17. Vit66 19. ptaq + Sylvia 20. wopoz 21. modek 22. miras69 ps. Zaczynam odliczanie :smile: Za tydzień o tej porze będziemy już w drodze :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Peterek rozumiem że jesli chodzi o ustawke do wyjazdu to piątek godzina 9:00 MC donald w Jankach (ten przy centrum handlowym czy ten który jest na trasie na Katowice kawałek za Jankami) Zamierzam się z żonką stawić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Peterek rozumiem że jesli chodzi o ustawke do wyjazdu to piątek godzina 9:00 MC donald w Jankach (ten przy centrum handlowym czy ten który jest na trasie na Katowice kawałek za Jankami) Zamierzam się z żonką stawić :-) No najlepiej o 9:00 wystartować zatankowanym do pełna. Reszta się zgadza :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Siemka! No i tak się układa mniej więcej mapa spania. Jak kogoś zapomnieliśmy, albo jak ktoś odpada, to dawać znać (pliz). Jak znamy życie to i tak się poukładacie wg. gustu, ale nam wychodzi że się zmieścicie :) 1. Wolkan - kuchnia 3. Toolman + Ania - sypialnia 4. Peterek - kuchnia 5. Browarny - namiocik ;) 7. Rejvoy + reszta - pokój 2 9. Pik + Dorota - salon 10. Ludwicjusz - pokój 2 12. Jezyk +1 - salon 13. Jeszua - salon 14. Matata - pokój 1 15. Vit66 - pokój 1 17. ptaq + Sylvia - kuchnia 18. wopoz - salon 19. modek - salon 21. miras69 - pokój 1 No to już niedaleko.... :) Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 muszę powiedzieć, huraaaaaaaaaaaaaa, !!!, dzięki za 1 :) :notworthy: - bałem się tej nocy w deszczu, pałatce, czy tam mokrym namiocie :bigrazz: a tak poważnie, ma ktoś jakieś wiarygodne notowania pogodowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 a tak poważnie, ma ktoś jakieś wiarygodne notowania pogodowe ? No i nie chcę zapeszać, ale mam wrażenie że ten weekend ładny będzie.. tradycyjnie.. :icon_biggrin: Nie może być inaczej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 a tak poważnie, ma ktoś jakieś wiarygodne notowania pogodowe ? http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=jelenia+g%F3ra wygląda że będzie OK :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Cześć. W kwestii miejsc spalnych - biorę namiot. Dawno nie zaglądałem dlatego dopiero dzisiaj sie deklaruję. Edytowane 7 Września 2009 przez Wopoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 a masz piwnicę? namiotów nie lubię, a sąsiedzi na imprezach zazwyczaj się uskarżają, iż jakiś pułk artylerii zmienia alokację - jak śpię w pobliżu... na wszelki wypadek napisałem do "borowika" i zabiorę namiot*, gdyby towarzysze nocy w salonie również mieli takie dziwne odczucia jsz * - zwierzyna wraca w okolice po kilku dniach. sprawdzone Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 A ja niestety oficjalnie potwierdzam, że znowu mnie nie będzie :( (co za niespodzianka, co?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi