21adam Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 hehehe chyba jednak zostane przy wiertarce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 hehehe chyba jednak zostane przy wiertarce :mrgreen: Darek - a Ty jak pociskales te 210 to ostro moto przeciagales czy tak delikatnie?? Ja na swoim na 5-tym biegu do 6 tys dochodze wbijam 6 i moto sie kreci do 8' date='5 tys. i V max 180... Szkoda mi go katowac na wyzsze obroty na nizszym biegu - dlaczego - Pgr Ci napisze wiec spodziewaj sie odpowiedzi niebawem [/quote'] :( i to jak ale nie przejmuj sie nic mu nie zrobisz zlego co najwyzej przedmuchasz wydech mozesz to robic na dwa sposoby albo od poczatku albo zaczynac go wkrecac od 4biego wzwyz na maxa ile tylko fabryka dala ja o moja perelke przesadnie dbam ale tego nie moge sobie odpuscic :!: uwazaj na wszystko co moze cie zmusic do ostrego hamowania (zyjmy dłllugo) a jak ktos hce miec glosniej to nic innego jak breszka i przemielic bebech :) [ Dopisane: 14 ]Gdzie wy do ulicha jesteście :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekW Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 jeszcze jedna sprawa jak masz czujnik przy stopce, na liczniku powinna palić się kontrolka żółta u mnie w hondzie z 99 roku. inaczej jak stopka jest opuszczona i włączony bieg to silnik zgaśnie i nie da się zapalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 u mnie na biegu z wciśnietym sprzęglem zapala bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turadek Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 U mnie tez zapala przy wrzuconym biegu. Gasnie tylko na wysunietej stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek RR Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Witam,Od razu Ci powiem, ze nie za bardzo rozumiem po co takie sztuczki zapodajesz... Ale nie zapali bo tak jest i tak ma byc-z Twoim moto jest wszystko ok!!! A testowalas jeszcze jakies ciekawe sztuczki ??? Zartuje oczywiscie. 3maj sie!!!pzdRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 U mnie tez zapala przy wrzuconym biegu. Gasnie tylko na wysunietej stopce. Tak ma być i nic tego nie zmieni chyba ze jakieś małe zwarcie heh :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 U mnie też zapala na biegu prz wciśniętym sprzęgle :) i schowanej stopce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Widze że w temacie sami właściciele cb500 to więc małe pytanko jaką opone na przód ?? czy warto wywalić 420zł za dunlopa GT501 a zarazem kusi mnie tani Heidenau za 190zł w sumie za jednego dunlopa mam komplet obu kapci Heidenau czy ktoś coś może powiedzieć na ich temat na jakich oponkach śmigacie i jak sięsprawują ja aktualnie mam 9 letniego dunlopa z przodu już się zrobił prawie slik i juz raz wy**bałem na nim :) :roll: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Widze że w temacie sami właściciele cb500 Dokladnie :-) to więc małe pytanko jaką opone na przód ?? czy warto wywalić 420zł za dunlopa GT501 a zarazem kusi mnie tani Heidenau za 190zł w sumie za jednego dunlopa mam komplet obu kapci Heidenau czy ktoś coś może powiedzieć na ich temat na jakich oponkach śmigacie i jak sięsprawują ja aktualnie mam 9 letniego dunlopa z przodu już się zrobił prawie slik i juz raz wy**bałem na nim Ja mam heidenauke na przodzie i powiem ze calkiem calkiem sie sprawuje na mokrym czasami zdarzylo mi sie zerwanie przyczepności a co do suchej nawierzchni to zeby zerwac przyczepnośc musisz chciec albo docisnac klamke do konca to może ci lekko przypiszczec niekturzy pseudo fachowcy moga ci mowić ze jest do kitu i rze shimmy sie pojawiaja niewierz w takie pie**ol...e tylko kupuj bo warto oponka jest dosc miekka ale przejechalem na niej 3000tys. km lekkie slady zurzycia wprawdzie minimalnie ja osobiscie czesto sie spotykam z ta oponką w moto dla mnie dunlop jest za drogi za to masz przecież dwie :mrgreen: ja aktualnie mam 9 letniego dunlopa z przodu Troche stara Pewnie leżakowana z Niemcow kupiles :P czy sie myle :lol: juz raz wy**bałem na nim wyje..c możesz na karzdej tylko moze ci pomuc w uratowaniu du.y :) pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Mój kumpel kupił w małym odstępie czasu oponki na przód i tył właśnie Heidenau'a, co prawda do GS500, ale jest zadowolony. Tak więc ja też stawiam na te oponki. Nie ma potrzeby przepłacać. Chyba że jeździsz cały czas extremalnie i potrzebujesz super bardzo opony.... wtedy bym się zastanowił.....a w przeciwnym przypadku bierz Heidenau'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Oponki Haudenau do takich motocykli jak CB500, GS czy XJ na suchym trzymają dobrze na mokrym gorzej i musisz o tym pamiętać, jak masz możliwość to wyważ dynamicznie, zobaczysz wówczas czy bieżnik nie bije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 dzięki za odpowiedź ja w roku może zrobie z 5000 km nie wiecej i jeżdze zazwyczaj tylko po suchym :P więc chyba wejde w te Haudenau zawsze co 200 to nie 400 :D dzieki chłopaki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turadek Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Czy ktos moglby sie wypowiedziec na temat spalania Hondy CB500?Nie chodzi o rekordowo niskie ale o takie przecietne, przy rozsadnej jezdzie.Moja bierze ponad 6. Ostatnio 6,2. Jezdze glownie po w-wie.Kiedys czytalem, ze srednia to 5 l. Ale to oznacza, ze na trasie musialbym zejsc na jakies 4l, a to chyba niemozliwe.Czy z moim moto cos nie halo?pozdr PS. jezdze bez owiewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 4,5 do 5 to był standard w CB mojego brataZależy od Twojego stylu jazdy ale ponad 6 litrów to musisz niezle pałowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi