konse Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 panowie odswiezam tematchce kupic honde cb 500 , znalazlem uszanowany motocykl, ktory mi lezy jednak mechanik z ktorym bylem odkryl ze przy delikatnym pyknieciu w manetke na niewielkich obrotach slychac stuki kosza sprzeglowego. sprzedajacy twierdzi ze to standart w cb 500. TO JEST STANDART !! NACIŚNIJ SPRZĘGŁO - ZNIKNIE STUKANIE, NASŁUCHUJ WTEDY INNYCH PODEJZANYCH ODGŁOSÓW JEŚLI SĄ. ALE PRZY TYM PRZEBIEGU TO ICH RACZEJ NIE BĘDZIE. Miałem to moto. Sprzedałem kobiecie :) Teraz mam transalpa 650. też hałasuje sprzęgło i coś tam jeszcze, czego nie wybadałęm jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misster Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 tylko ze tego nie slychac caly czas tylko przy delikatnym klepnieciu manetki jest pojedynczy metaliczny trzask PS.dlaczego nie moge rozpoczynac nowych tematow na forum??pisze mi ze mam sie skontaktowac z plikami pomocy :notworthy: o so chosi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek400 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 czy wersja dławiona cb 500 wkręca sie tak samo na obroty jak otwarta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek400 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 odświeżam temat co to znaczy tki numer na silniku ZDCPC26E.... prosze o wyjasnienie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 http://www.hondacb500.prv.pl/ zakładka garaż>od dławianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misster Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) nie jedz po ta z linka ja ja ogladalem i rdza jest wszedzie :icon_eek: zdjecia fajne ale na zywo tak nie wyglada chociaz silnik pracuje idealnie ,ale to w wiekszosci hond,,a juz tyle tego ogladalem ja dorwalem takie cudo http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M474970 chyba najlepsza z tych co byly w tarn.gorach oceniajcie panowie :smile: wrazenie z jazd sa niesamowite piekny motocykl wszystko to co pisaliscie sie potwierdzilo --swietny motocykl :P dziekuje wszystkim za rady ,ciesze sie ze trafilo mi sie takie cackoPS a chetnych troche bylo :P moja jest odblokowana i ma potwierdzenie w niemieckich papierach :wink:ciesze sie ze nie robil tego "tadek na garażu" Edytowane 15 Lipca 2007 przez misster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 moja jest odblokowana i ma potwierdzenie w niemieckich papierach :wink:ciesze sie ze nie robil tego "tadek na garażu" nie jeden Tadek zakasuje zaje... niemieckie, unijne serwisy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek400 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 http://www.hondacb500.prv.pl/ zakładka garaż>od dławianie nie ma tam takiego oznaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 nie ma tam takiego oznaczenia Też zauważyłem, ale dałem ci ten namiar ze względu na numery silników, tam tez jest coś o dławieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek400 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 nie jedz po ta z linka ja ja ogladalem i rdza jest wszedzie :banghead: zdjecia fajne ale na zywo tak nie wyglada chociaz silnik pracuje idealnie ,ale to w wiekszosci hond,,a juz tyle tego ogladalem ja dorwalem takie cudo http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M474970chyba najlepsza z tych co byly w tarn.gorach oceniajcie panowie :smile: wrazenie z jazd sa niesamowite piekny motocykl wszystko to co pisaliscie sie potwierdzilo --swietny motocykl :banghead: dziekuje wszystkim za rady ,ciesze sie ze trafilo mi sie takie cackoPS a chetnych troche bylo :banghead: moja jest odblokowana i ma potwierdzenie w niemieckich papierach :)ciesze sie ze nie robil tego "tadek na garażu" ile utargowałeś za nią???miałem tez jechać ogładac ale blisko trafiła mi sie wiec wiziołem za grosze po małym szlifie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Panowie ,mój kumpel po niedzieli bedzie sprzedawał CB500 ,stan idealny,gwarantuje.Ma 94 rok ,ale bedzie chciał dużo :notworthy: .Moja z tego samego roku tez cukierek ,ale mniejszy poszła za 7500zł.Chłopak zadowolony jak nic. Tak więc jak ktoś bedzie chciał to piszcie ,dzwoncie .Na pewno bedzie ona na allegro po niedzieli. My sie juz przesiadamy na coś wiekszego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misster Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ile utargowałeś za nią???miałem tez jechać ogładac ale blisko trafiła mi sie wiec wiziołem za grosze po małym szlifie kolo opuscil tylko 2 stowki ,mowil ze taniej nie odda bo jest cukierek i tak sie sprzeda :biggrin: ale dorzucil owiewke przednia i komplet narzedzi,ktory i tak pewnie byl w motocyklu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 kolo opuscil tylko 2 stowki ,mowil ze taniej nie odda bo jest cukierek i tak sie sprzeda :D ale dorzucil owiewke przednia i komplet narzedzi,ktory i tak pewnie byl w motocyklu :D bardzo mi się podoba ta Twoja sztuka :smile: niezłą wyrwałeś :D Sprzedawca to były użytkownik tego moto czy handlarz? Sam rozważam zakup takie sprzęta i zbieram info póki co :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misster Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 to byl gosciu ,ktory przywozi motocykle z niemiec ,nie bralem pod uwage kupna sprzeta w polsce ,bo u nas ludzi nie stac na serwisowanie takich motocykli i robia wszystko "na garazu" a ja szukalem z historia serwisowania ..i sie oplacilo :icon_mrgreen: ale kolo jest w porzadku i mowi ze tylko cukierki zwozi bo woli zaplacic wiecej , ale szybciej sie sprzedaja,bo hebli jest dość na rynku,i w sumie ma racje jak chcesz to masz fona do niego i pytaj ,,same cebule zwozi 663 739 696 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 to byl gosciu ,ktory przywozi motocykle z niemiec ,nie bralem pod uwage kupna sprzeta w polsce ,bo u nas ludzi nie stac na serwisowanie takich motocykli i robia wszystko "na garazu" a ja szukalem z historia serwisowania ..i sie oplacilo :icon_mrgreen: ale kolo jest w porzadku i mowi ze tylko cukierki zwozi bo woli zaplacic wiecej , ale szybciej sie sprzedaja,bo hebli jest dość na rynku,i w sumie ma racje jak chcesz to masz fona do niego i pytaj ,,same cebule zwozi 663 739 696 dzięki, zadzwonie BTW jaki prefix? katowicki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi