bubel1443 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 chyba chodzi Ci o pierścień,z tego co pamiętam nie było zamku na oknie wydechowym...poza tym tłok to oryginał... Nie, chodzi mi o tłok. Można tak założyć, że zamki na tłoku będą skierowane w stronę kanałów wydechowych a nie ssących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 http://img339.imageshack.us/img339/6817/13042012058.jpg Nie jest to silnik ale felga z BMW serii 5 z roku 2011 albo 2012. Nie pamiętam z czym się spotkała albo był to jakiś krawężnik albo ambitna dziura na pewno nie wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubel1443 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Co by to nie było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomi Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Co do silnika 848 powyzej. Trzeba znać przyczyny uszkodzeniaz sam mały przebieg silnika o niczym nie świadczy. w takie rozwałki się nie wnika przy takim przebiegu i nie próbuje się ich naprawiać, wymienia się calutki silnik. Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 w takie rozwałki się nie wnika przy takim przebiegu i nie próbuje się ich naprawiać, wymienia się calutki silnik.Rozumiem że znasz procedury reklamacyjne i usuwania usterek obowiązujące w Ducati? Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomi Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Rozumiem że znasz procedury reklamacyjne i usuwania usterek obowiązujące w Ducati? żaden producent nie pozwoliłby na naprawę takiej masakry w ramach gwarancji.... Procedur Ducati nie znam, znam za to ten konkretny przypadek. Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) SC 33 kolegi: Niema to jak "fachowa robota"Gosciu poszedl bokiem, kolega pospawal a ja mam sie z tym pobawic...Planowanie raczej nie wchodzi w gre, mysle ze moze linial traserski i drobniutki papier pomoze?W miejscu, w ktorym bylo napawane jest wybrzuszenie ,wiec trzeba nadmiar jakos zebrac.Wygląda ze bylo dlubane pilnikiem.Na czerwono zaznaczylem na ostatnim zdjeciu odpryski po spawaniu, ktorych sie nie chcialo wyczyscic "miszczowi" Ma ktos pomysła ? "M" to co to za sygnatura łancuszka rozrządu ? Edytowane 13 Lutego 2013 przez Nico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 M to tourmax Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 "M" to co to za sygnatura łancuszka rozrządu ?tajwanski maxtop :biggrin: Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Tourmax czy Tajwan, jeden wuj. Pajda burako-silikonu dookoła, spawane bez demontażu... Czy coś jeszcze można spie**olić? Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubel1443 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 M to Morse dokładnie czyli praktycznie Tourmax ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Też mam spawane w tym miejscu. Specjalnie rozpoławiałem silnik żeby dać samą połówkę kartera do roboty a nie cały silnik. Złożone na silikon i uszczelkę i jakoś trzyma, no może minimalnie się poci ale z tym już trzeba się pogodzić przy takim uszkodzeniu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Nie bardzo kapuje żalisz sie czy chwalisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Zdecydowanie żalę bo chwalić się nie ma czym, współczuj mi Bracie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Z cyklu: kiedy piekarz bierze się za mechanikę... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nowy nicasil i nowy tłok, po złożeniu silnik przepracował 1min!!! Uszkodzenia: korba trup(nie wiadomo jak reszta na dole), tłok trup, cylinder popękany- trup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi