majkelpl Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Pewnie ze tak :icon_mrgreen: Czego prowokujesz kierowce samochodu ?? :icon_razz: Ps. Bede dzisiaj jechal Pulawska okolo 16.30 :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) No tak. I to moja wina... No to pójdźmy dalej. Fajna ze mnie laska ;) i w obcisłych skórach na motocyklu prezentuję się całkiem nieźle. Wyobraźmy więc sobie sytuację-jadę sobie grzecznie lewą stroną środkowego pasa, za mną(no tak się akurat złożyło)jedzie sobie autor wątku. Przejeżdżam obok jakiegoś miłego Pana jadącego środkowym pasem. Pan jadący środkowym pasem zauważył, że fajna laska obok przejechała i chcąc chwilkę dłużej popodziwiać odbija w lewo, strącając jadący za mną motocykl(no bo kto patrzy w lusterka, jeśli może na mnie? :bigrazz: ) I to też będzie moja wina? Bo idąc Waszym tokiem rozumowania-tak! hahaaha :clap: szatan jesteś :icon_twisted: no "oczywiście" że twoja wina bo przykuwasz uwagę :D i moje zażalenie !!!! ja też jeżdżę w skórze i jakoś puszki nie ustawiają się za mną Edytowane 10 Lipca 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No to pójdźmy dalej. Fajna ze mnie laska ;) i w obcisłych skórach na motocyklu prezentuję się całkiem nieźle. Mnie przekonałaś! :biggrin: Od dzisiaj jeżdżę prawym pasem żeby miec Twoje prospekty przed sobą zamiast zakopcone puchy... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Może żeby być bardziej przekonywującą to jakieś zdjęcie jeszcze? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Może żeby być bardziej przekonywującą to jakieś zdjęcie jeszcze? :P Musisz uwierzyć na słowo :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No tak. I to moja wina... No to pójdźmy dalej. Fajna ze mnie laska ;) i w obcisłych skórach na motocyklu prezentuję się całkiem nieźle. Wyobraźmy więc sobie sytuację-jadę sobie grzecznie lewą stroną środkowego pasa, za mną(no tak się akurat złożyło)jedzie sobie autor wątku. Przejeżdżam obok jakiegoś miłego Pana jadącego środkowym pasem. Pan jadący środkowym pasem zauważył, że fajna laska obok przejechała i chcąc chwilkę dłużej popodziwiać odbija w lewo, strącając jadący za mną motocykl(no bo kto patrzy w lusterka, jeśli może na mnie? :bigrazz: ) I to też będzie moja wina? Bo idąc Waszym tokiem rozumowania-tak! co za skromność hehe. wiesz trzeba się dobrze przyjrzeć żeby nie mieć zonka.... i akurat musiałby wiedzieć że to jedziesz ty bo jak ktoś tak szybko śmiga w korku jak ty ciężko rozpoznać czy ty to kobietka czy mężczyzna... Spoks wiem na co patrzeć i kiedy prowodyrko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Może żeby być bardziej przekonywującą to jakieś zdjęcie jeszcze? :P Niektorzy mieli ta przyjemnosc i wiedza ze Asia w skorzanym ubraniu potrafi rozproszyc uwage kierujacego ... A i w innej konfiguracji tym bardziej :icon_razz: ciężko rozpoznać czy ty to kobietka czy mężczyzna... Ja tam od razu rozpoznaje opiety tylek kobiecy i zgrabne nogi ... No chyba ze jedzie Yuby to wtedy mi sie myli :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Niektorzy mieli ta przyjemnosc i wiedza ze Asia w skorzanym ubraniu potrafi rozproszyc uwage kierujacego ... A i w innej konfiguracji tym bardziej :icon_razz: Ja tam od razu rozpoznaje opiety tylek kobiecy i zgrabne nogi ... No chyba ze jedzie Yuby to wtedy mi sie myli :icon_razz: Wiesz my rozpoznamy a puszkarze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Wiesz my rozpoznamy a puszkarze?? nie widzę powiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Dla mnie najlepiej, żeby puszki w ogóle się w korku nie ruszały to ja już sobie jakoś poradzę. No przecież jak się dobrze odkręci to puszki (relatywnie) stoją w miejscu :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Wiesz my rozpoznamy a puszkarze?? Niech sie , kurna, skupia na trzymaniu sie pasa jezdni a nie ogladaniem za dupami !!!! :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 To może takie zasady: armatury się cisną prawym/środkowym (bo i tak się nie przecisną z powodu dwumetrowej szerokości + frędzelki :D ) a środkowym/lewym plastiki :D Pozostali (na przykład ja) jadą jak chcą... :P Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 dobre są te drogi na których jest wyznaczony pas dla prawdziwych motocyklistów :wink: :bigrazz: z reguły jest między lewym pasem i lewym pasem przeciwnego kierunku, dość wąski, ale nawet laczek 200 się mieści między tymi dwiema białymi liniami :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 To może takie zasady: armatury się cisną prawym/środkowym (bo i tak się nie przecisną z powodu dwumetrowej szerokości + frędzelki :D ) a środkowym/lewym plastiki :D Pozostali (na przykład ja) jadą jak chcą... :P No to ja się podłączam do pozostałych :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No to ja się podłączam do pozostałych :icon_mrgreen: I ja też :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi