HunterM Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ja bym uderzył na Twoim miejscu od razu do Maćka, bierze on towar z Poznania, więc może od razu pomóc, zaradzić i pocisnąć, aby się ustosunkowali i szybko określili co dalej. pzdr Może faktycznie lepiej przez Sklep, jak chwilę znajdę to wlecę, może w międzyczasie ktoś łaskawie odpisze mi jeszcze na wiadomość z Helda. :wink: Dzięki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Czerwca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 No, dozo. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) Generalnym importerem Helda w Polsce jest firma Motoglobe. Byłem dzisiaj u nich m. innnymi w Twojej sprawie. Twoje pismo trafiło już na odpowiednie biurko. Procedura jest taka, że musisz dostarczyć do nas te ciuchy. Sądzę że całą sprawę załatwimy w kilka dni. Na przyszłość wystarczy, że podjedziesz do nas, nie musisz pisać do dystrybutora. Co do Helda - jest to bardzo dobra marka. Procent reklamacji do ilości sprzedaży jest ułamkowy. Nie wchodzimy w jakieś badziewia po mimo, że nas bombardują ofertami współpracy. Skupiamy się na sprawdzonych markach, a do takiej na pewno należy Held. W każdej marce mogą i zdarzają się zonki i trzeba się z tym pogodzić ale od czegoś przecież jest gwarancja. Zatem czekam na kolegę w salonie w godz. 11-19 Lewa w górze! Edytowane 30 Czerwca 2009 przez Maciek PO Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Generalnym importerem Helda w Polsce jest firma Motoglobe. Byłem dzisiaj u nich m. innnymi w Twojej sprawie. Twoje pismo trafiło już na odpowiednie biurko. Procedura jest taka, że musisz dostarczyć do nas te ciuchy. Sądzę że całą sprawę załatwimy w kilka dni. Na przyszłość wystarczy, że podjedziesz do nas, nie musisz pisać do dystrybutora. Co do Helda - jest to bardzo dobra marka. Procent reklamacji do ilości sprzedaży jest ułamkowy. Nie wchodzimy w jakieś badziewia po mimo, że nas bombardują ofertami współpracy. Skupiamy się na sprawdzonych markach, a do takiej na pewno należy Held. W każdej marce mogą i zdarzają się zonki i trzeba się z tym pogodzić ale od czegoś przecież jest gwarancja. Zatem czekam na kolegę w salonie w godz. 11-19 Lewa w górze! Dzięki, wiem że to dobra marka i te ciuchy wyglądają bardzo solidnie, są przemyślane i świetne, ale mój egzemplarz okazał się trefny - spodnie ze względu na to że puściły farbę i popruła się kieszeń na ochraniacz kolana, a kurtka widocznie była źle zszyta. Z resztą nie wnikam, nie ma rzeczy idealnych. Postaram się jutro wlecieć, jak nie to w czwartek. Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Yo! Kurde, ale lipa! :O Zaczynam doceniac moj stroj Probiker za 900zl :P. 4 sezon leci, juz 60kkm nakulane w nim, jeden lot nad samochodem zaliczony i stroj sie trzyma, nic sie nie pruje :P. Tylko w zamkach uchwyty pourywalem ;). Aj, moja wiara w tekstylia podupadla ;). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Teksy są już oddane, czekamy na werdykt. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek850 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) ...Nie zapomnij dodać że z MGS jesteś. jakby to było ważne :icon_rolleyes: Edytowane 30 Czerwca 2009 przez karolek850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 jakby to było ważne :icon_rolleyes: No własnie! Napisz lepiej ze znasz karolka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek850 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 lepsze to niż nic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Hehe to był spontan :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) Kurtka i spodnie są już u dystrybutora. Pięknie pachaniały proszkiem do prania........ :banghead: Oj Marcin Marcin... Zobaczymy co z tym zrobią. PS. Dzięki za koszulkę :flesje: Edytowane 1 Lipca 2009 przez Maciek PO Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Trochę mnie to dziwi (zakaz prania w proszku) na metce znalazłem tylko symbol zakazujący prania wybielaczami, wirowania, suszenia i że można prać ręcznie w temp. 30C. Jeśli można prać ręcznie to w czym? W czystej wodzie? :biggrin: Nie kumam, mniejsza o to.... Mam nadzieję, że producent znajdzie logiczne wytłumaczenie dlaczego spodnie zafarbowały, dlaczego w kurtce wypruły się zamki na plecach, podpinka i mocowanie ochraniacza w spodniach, bo właśnie to uszkodzenie najbardziej mnie "przybiło". P.S. Dziękuję Ci Maćku za rozmowę telefoniczną, pomoc i wszystko co w tej sprawie już zrobiłeś. Obojętnie jak potoczą się losy tej reklamacji nie stracę zaufania, ani do Ciebie, ani do sklepu, a co najwyżej do marki, choć mam ogromną nadzieję, że tak się nie stanie. W mojej skromnej opinii pozostajecie w dalszym Ciągu najlepszym sklepem z gadżetami na moto i tyle mam w tym temacie do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 zakaz prania w proszku :icon_eek: :eek: :icon_rolleyes: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Lipca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 :icon_eek: :eek: :icon_rolleyes: :rolleyes: Co robisz takie oczy? Nigdy nie widziałeś zakazu prania w proszku texów łączonych ze skórą? Marcin, Maciek Ci na bank pomoże, w koszulce wygląda seksownie, więc pewnie wychodzi tę reklamację u importera :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) Co robisz takie oczy? Nigdy nie widziałeś zakazu prania w proszku texów łączonych ze skórą? Marcin, Maciek Ci na bank pomoże, w koszulce wygląda seksownie, więc pewnie wychodzi tę reklamację u importera :D pzdr Hahaha No w koszulce MGS zarty sie koncza :bigrazz: Jeszcze jak reklamacje przyjmuje kobitka to kto wie, moze Heldy sie rozmnoza :buttrock: A, Maciek, membrany nie pralem, odczepilem ja. :lalag: Jutro do Was wpadne gume zmienic. Znaczy do Gumisia :icon_mrgreen: Edytowane 1 Lipca 2009 przez HunterM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi