j@wa Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Kremowy :)Taka wizja. Wiśniowy w M10 nie leży mi ani troszkę. Czarnych jest tyle co passatów srebrnych ,czyli w pi...du. A Kremowy to takie nie do końca odstępstwo od oryginału, a nie jest taki pospolity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Może szuka ktoś nowego konia? Koszmar 230? Redukuję ilość wraków w swoim garażu, Koszmar pierwszy do wyjścia jest. Z kompletności to tylnej lampki chyba brakuje. Białe manetki są, a raczej pożółknięte. Osłon gaźnika 230 nie ma ale mogę dołożyć od 2350. Silnik oczywiście jest SM-02. Gratis mogę dorzucić pół Komara 2350, jakiś silnik i inne klamoty. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 A ile chcesz za tego komara? Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Kremowy :)Taka wizja. A Kremowy to takie nie do końca odstępstwo od oryginału, a nie jest taki pospolity.Na Moto bazarze w Łodzi był junak w kolorze brązowo -kremowym własnie. Zrobiony wizualnie super, ładny lakier, chromy itp. Ale jak dla mnie to wyglądał jak Ferrari Testarosa pomalowane na seledynowo :lapad: :eek: . Kwestia gustu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Tez go widziałem. To co tam było to przecukierkowanie + ta polerka alu. Ble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Prawdę mówiąc to w tym roku w Łodzi na bajzlu nie widziałem ani jednego fajnego Junaka:/ Wszystkie świeciły się jak psie torby na wiosnę,masa chromu,polerki i nie wiem czego jeszcze...kiedyś podobało mi się takie coś,ale jednak z wiekiem zmienił mi się gust i wolę egzemplarze bardziej przypominające te wychodzące z fabryki bez przesadnych świecidełek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m07m10 Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Zgadzam się, a jak dają szparunki wycinanki, pokryte lakierem bezbawnym to mnie słabi, to Junak czy babeczka z lukrem, kicz jak diabli. Szparunki powinny się na baku przecierać o godzin spędzonych w siodle, jak w oryginale. No tak, chyba, ze ktoś jeździ tylko wokół domu jak jest ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Nowy koń, zmęczyłem człowieka, w koncu przyszedł i poprosił żebym kupił i kupiłem C.Z 175 1961, drugi właściciel od 1971, z papierem, stan...padaka, fotki wrzuce wieczorem...tylko co ja z tym robie.... :banghead: Edytowane 11 Czerwca 2012 przez granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Do ludzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Strasznie podupadł ten jakże ciekawy temat, zresztą tak samo jak cały dział. Na ożywienie pochwale się pierwszą WFM w moich zbiorach. :) 1958r :) (po prawej stronie) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Fajna, te Fumy z kratką zawsze budza moja nostalgie, mam taka rocznik 59 w kawałkach i tak chyba zostanie...na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Niestety trochę mnie przypiliło finansowo i obydwa sprzęty ze zdjęcia trafiły na Allegro.. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zdrajca!!!! :icon_evil: Trza było Nam oddać. :icon_mrgreen: Granacie - masz jeszcze tą CZ? Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Za te pozostalości wfmki z silnikiem z 1980 roku dostałem 700zł. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannex Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 700 zł? Qurim nie ma zbiornika dla ciebie ) :laugh:Hurrra zbiję fortunę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi