Skocz do zawartości

NOWY KOŃ

granat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Może szuka ktoś nowego konia? Koszmar 230? Redukuję ilość wraków w swoim garażu, Koszmar pierwszy do wyjścia jest. Z kompletności to tylnej lampki chyba brakuje. Białe manetki są, a raczej pożółknięte. Osłon gaźnika 230 nie ma ale mogę dołożyć od 2350. Silnik oczywiście jest SM-02. Gratis mogę dorzucić pół Komara 2350, jakiś silnik i inne klamoty.

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Kremowy :)

Taka wizja. A Kremowy to takie nie do końca odstępstwo od oryginału, a nie jest taki pospolity.

Na Moto bazarze w Łodzi był junak w kolorze brązowo -kremowym własnie. Zrobiony wizualnie super, ładny lakier, chromy itp. Ale jak dla mnie to wyglądał jak Ferrari Testarosa pomalowane na seledynowo :lapad: :eek: . Kwestia gustu i tyle.

Prawdę mówiąc to w tym roku w Łodzi na bajzlu nie widziałem ani jednego fajnego Junaka:/ Wszystkie świeciły się jak psie torby na wiosnę,masa chromu,polerki i nie wiem czego jeszcze...kiedyś podobało mi się takie coś,ale jednak z wiekiem zmienił mi się gust i wolę egzemplarze bardziej przypominające te wychodzące z fabryki bez przesadnych świecidełek ;)

Zgadzam się, a jak dają szparunki wycinanki, pokryte lakierem bezbawnym to mnie słabi, to Junak czy babeczka z lukrem, kicz jak diabli. Szparunki powinny się na baku przecierać o godzin spędzonych w siodle, jak w oryginale. No tak, chyba, ze ktoś jeździ tylko wokół domu jak jest ciepło.

• 4 tygodnie później...

Nowy koń, zmęczyłem człowieka, w koncu przyszedł i poprosił żebym kupił i kupiłem C.Z 175 1961, drugi właściciel od 1971, z papierem, stan...padaka, fotki wrzuce wieczorem...tylko co ja z tym robie.... :banghead:

Edytowane przez granat

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Zdrajca!!!! :icon_evil:

Trza było Nam oddać. :icon_mrgreen:

Granacie - masz jeszcze tą CZ?

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.