motoivan Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Masakra , dogonić , zabić , zakopać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jak bedziesz gonic to tez bedziesz pod prad jechac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jak bedziesz gonic to tez bedziesz pod prad jechac :icon_mrgreen: Ja Blondynek jestem to mogę nie ogarniać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ależ wy dziwni jesteście .... Pani zapomniała na pewno szminki lub puderniczki więc wróciła :bigrazz: pzdr kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devnull Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jak bedziesz gonic to tez bedziesz pod prad jechac :icon_mrgreen: za barierkami przez ciagla na lewy pas i juz pasem ruchu dla nieupsledzonych. ewnetulanie telefon na policje ona (tez sie mi wydaje ze to babka) mogla przeciez kogos zabic , jak nie ciebie to tych z tylu mialem taki numer w meiscie przy predkosciach niewielkich (tym razem dziadek) ale na drodze szybkiego ruchu , masakra ja na twoim miejscu wyslal bym orginal nagrania do dorogowki, to nie jakies durne/gapiowskie wymuszenie czy zajechanie drogi, to byl prawdziwym morderca w puszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Na Niemieckich Autostradach się to kiedyś w Radio ogłaszało nawet... I się nazywało (tylko po niemiecku nie pamietam więc po angielsku to samo określenie...) "Ghost Rider" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondzia Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Dobra, nie widze dokladnie co tam jest wiec troche lagodniej napisze - zwroc uwage na 19-21 sekunde filmu. I tyle :) Edytowane 4 Czerwca 2009 przez hondzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Hondzia i po co psujesz zabawę ? :icon_twisted: Ślepi nie widzą a szopka trwa i o to chodzi :D pzdr kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No i co w związku z tym znakiem na 19-20 sekundzie? co on wg. Ciebie zmienia w tym ze Golf dalej idzie pod prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondzia Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No i co w związku z tym znakiem na 19-20 sekundzie? co on wg. Ciebie zmienia w tym ze Golf dalej idzie pod prąd? Nie wiem kolego - moze jestem slepy - ale te 2 znaki po lewej i po prawej stronie drogi nie wygladaja mi na zwezeni drogi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Taraz to ja hondzia nie kumam :D , jest zwężenie drogi, oznakowane, wcześniej jest też znak A20 , no i? :) Znaki maja tam być, z drugiejedtrony sa inne , nakazu , cięgłe linie, zwęszyłeś spisek czy co :) Edytowane 4 Czerwca 2009 przez leonstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Nie wiem kolego - moze jestem slepy - ale te 2 znaki po lewej i po prawej stronie drogi nie wygladaja mi na zwezeni drogi :biggrin: Znak, który tam widać to ostrzeżenie o zbliżaniu się do drogi z ruchem w obie strony. Zgodnie z obowiązującymi przepisami powinien znaleźć się 150 metrów przed miejscem niebezpiecznym (zakładając że była to droga szybkiego ruchu), przed którym ostrzega. Chwilę później motocykl dojeżdża do drogi o ruchu w obie strony, z którego zjechał samochód przecinając najpewniej pas wyłączony z ruchu. Znak nie mówi, że znajdujesz się na jezdni dwukierunkowej, ale że zaraz się znajdziesz. Zatem POTWIERDZA, że samochód poruszał się pod prąd. Pozdrawiam Edytowane 4 Czerwca 2009 przez krycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 ale dalej za nimi masz koniec lewego pasa - znak pionowy i poziome drodze. Za zweżeniem zaczyna sie dopiero ruch obustronny o ktorym informuje ten własnie żółty znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondzia Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Cos mi sie jakos wierzyc nie chce, ze ta osoba wjechala tak sobie pod prad. Jak to mozliwe? TOZ PRZECIEZ ONA WIDZIALA TE BARIERKI!!! NIKT NORMALNY TAK NIE WJEDZIE. NIE W POLSCE! TO JEST NIEMOZLIWE! W INDAICH TO TAK. Moze jest cos czego kamera nie pokazala?! Autostrady sa przeciez czesto u nas przbudowywane. Ja myslalem, ze to podpucha forumowa. Wyprowadzcie mnie z bledu, bo ja nie moge uwierzyc, ze sa takie osoby, ktore tak potrafia jechac. Edytowane 4 Czerwca 2009 przez hondzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Cos mi sie jakos wierzyc nie chce, ze ta osoba wjechala tak sobie pod prad. Jak to mozliwe? TOZ PRZECIEZ ONA WIDZIALA TE BARIERKI!!! NIKT NORMALNY TAK NIE WJEDZIE. NIE W POLSCE! TO JEST NIEMOZLIWE! W INDAICH TO TAK. Moze jest cos czego kamera nie pokazala?! Autostrady sa przeciez czesto u nas przbudowywane. Ja myslalem, ze to podpucha forumowa. Wyprowadzcie mnie z bledu, bo ja nie moge uwierzyc, ze sa takie osoby, ktore tak potrafia jechac. A ktoś tu w ogóle napisał, że to była jakaś normalna osoba???? :banghead: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi