bojkar Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...dyci-na,1313652 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dark Warrior Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) No co? ladnie chlopaki zamiataja :D uwielbiam te komentarze puszkarzy :D:D:D:D A autor jaki oryginalny topik zapuscil. To juz sie nude robi :| Edytowane 28 Maja 2009 przez Dark Warrior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert21 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 TO by sie nadało dla stronki interi hehe : 80km/h - Pobłogosław, Jezu, drogi... 90km/h - To szczęśliwy dzień... 100km/h - Cóż Ci, Jezu, damy... 110km/h - Ojcze, Ty kochasz mnie... 120km/h - Liczę na Ciebie, Ojcze... 130km/h - Panie, przebacz nam... 140km/h - Zbliżam się w pokorze... 150km/h - Być bliżej Ciebie chcę... 160km/h - Pan Jezus już się zbliża... 170km/h - U drzwi Twoich stoję, Panie... 180km/h - Jezus jest tu... 200km/h - Witam Cię, Ojcze... 220km/h - Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie... PS: zrobili by z tego modlitwę motocyklisty z reala heh a filmik niezły chłopaki nie żle dają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 No nie widziałem na filmiku by stwarzali dla kogoś zagrożenie. Pod prąd nie jechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert21 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 no ja trze jechali zgodnie z przepisami prawie jedynie prętkość ale kto by na to patrzał :) za grożenia nie było na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 heh no fajne są tam winkle za rbk tylko szkoda ze trasa tam jest krotka Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 slabo :bigrazz: Yuby z Greedo lepiej sie na CARGO skladaja... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Warszawiocy to jednak maja jakieś to poczucie humoru słabe bo słabe ale jest :bigrazz: :icon_mrgreen: Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgaga144 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Warszawiocy to jednak maja jakieś to poczucie humoru słabe bo słabe ale jest :bigrazz: :icon_mrgreen: Bo W-wa ....to W-wa.... :D a, Górale to Górale....!!a prasa ma nowe, nagłówki!! a chłopaki potrafią ,umieją to pokazują......i za to im szacunek.. :clap: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 no ja trze jechali zgodnie z przepisami prawie jedynie prętkość ale kto by na to patrzał :) za grożenia nie było na pewno Łał, ale mądrego posta napisałeś! Jesteś taki twardy! I na prędkość nie patrzysz! :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 heh no fajne są tam winkle za rbk tylko szkoda ze trasa tam jest krotka E tam .... za łatwe :wink: :icon_mrgreen: Nie ma to jak CARGO i nasi kaskaderzy .... szczególnie Endrju vel Geedo :buttrock: p.s. ROBERT21 ..... weź Ty chłopie patrz co piszesz ..... tyle błędów to moja Córa 5-cio letnia nie robi :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ja nie wiem...jak oni tak mogą :eek: ...nie wolno tak, przepisy łamią, ludzi straszą, samochody spychają...no nie wiem, nie wiem... :rolleyes: Tacy młodzi, a idioci, no i jak na jednym kole, jak powinni na dwóch, tak nie można :( :lapad: Ale chłopaki fajne, muszę w końcu zrobić prawko, kupić motorek i nauczyć się tak samo, chyba że tu na forum poznam fajnych motocyklistów, co mnie przewiozą? :rolleyes: p.s. Dobre, a Macca Squad i "zapie**alam", jak widać, wiecznie żywy wszędzie jako podkład do znudzenia, w końcu z Toronto są :biggrin: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Bo W-wa ....to W-wa.... :D a, Górale to Górale....!!a prasa ma nowe, nagłówki!! a chłopaki potrafią ,umieją to pokazują......i za to im szacunek.. :clap: pozdrawiam ludzie swiatowi, wiadomo z Warszawy... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgaga144 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) E tam .... za łatwe :wink: :icon_mrgreen: Nie ma to jak CARGO i nasi kaskaderzy .... szczególnie Endrju vel Geedo :buttrock: p.s. ROBERT21 ..... weź Ty chłopie patrz co piszesz ..... tyle błędów to moja Córa 5-cio letnia nie robi :biggrin: Ja jednak będe bronić swoich......łatwe czy nie, ale cos tam juz potrafią...:) a i nie mam nic przeciwko pooglądania Mister Greedo w ,,złożeniu" pozdrawiam W-we.... :wink: Edytowane 28 Maja 2009 przez zgaga144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 fajne miejsce, nie oni pierwsi tam latają ;) tylko nie wiedzieć czemu wydaje mi się, jakby to było całkiem niedawno, kiedy oddawaliśmy krew dla chłopaka, który się tam na takich popisach strzaskał. droga publiczna bywa zdradliwa... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi