Boa Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Było już o jeżach, wiewiórkach, żabach, jaszczurkach, muchach, sarnach, nietoperzu, borsuku... i jeszcze lis się przypałętał... Istne ZOO :D Jeszcze węża brakowało :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Jeszcze węża brakowało :bigrazz: Jak to brakowało? Aśka pisała o skaczącym zaskrońcu a Yuby dysponuje pytonem... :bigrazz: Shipp miśku czuję się zaproszony :bigrazz: Czuj się, tylko pamiętaj ża jak będziesz polowac na te leśne ssaki, to wybieraj sztuki baardzo zezowate. Nie tylko zrobi Ci dobrego loda to jeszcze przy okazji motocykla popilnuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Daj jakiego znaka jak będziesz się wybierał. Umówimy się na jakiegoś browara :flesje: Mam zamiar wpasc na sobote, ale konkretny :flesje: to na pewno w Lagowie. :buttrock: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 I będziecie jeździć 170?! Nie do pomyślenia... :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 I będziecie jeździć 170?! Nie do pomyślenia... :D Widzisz, z motocyklem jak z kobietą... młody poleci szybko i żywiołowo nie patrząc na nic, starszy wolniej i dłużej ale za to technicznie bez zarzutu i zawsze dojedzie do celu ze swoją pasażerką :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dark Warrior Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Widzisz, z motocyklem jak z kobietą... młody poleci szybko i żywiołowo nie patrząc na nic, starszy wolniej i dłużej ale za to technicznie bez zarzutu i zawsze dojedzie do celu ze swoją pasażerką :bigrazz: Zgasiles nas :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 No chyba Ciebie, bo na pewnie nie mnie i kolegę Yubego ;] Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Bo my jesteśmy zajebiści :biggrin: :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 I będziecie jeździć 170?! Nie do pomyślenia... :D Widzę Greedo, że Twoje preclowe poglądy ze Zbiczna swojego czasu na jazdę i na preclowe motocykle zmieniły się diametralnie, a tak się wtedy upierałeś, że nie ma nic lepszego do jazdy niż GS 450 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Według mnie w zjazd z "trojki" na Zielona mozna wejsc szybciej. Postaram się to sprawdzić przy najbliższej okazji :icon_mrgreen: A jednak miałem rację że ten koleś z filmiku turystycznie jechał. Ja wczoraj testowałem ten-łuk i za pierwszym podejsciem mialem 175 km/h :icon_razz: Mysle ze 180 to tez nie bylby problem ;) W ogole ten zjazd od strony Poznania jest bardzo lagodny. Co innego ten od strony Wrocławia-na nim 120 km/h i drę już tlumikiem o glebe(bo podnozka juz praktycznie nie posiadam-przynajmniej nie przeszkadza w winklach ;P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Widzę Greedo, że Twoje preclowe poglądy ze Zbiczna swojego czasu na jazdę i na preclowe motocykle zmieniły się diametralnie, a tak się wtedy upierałeś, że nie ma nic lepszego do jazdy niż GS 450 :icon_mrgreen: 400! Młody byłem, niedoświadczony... I jeszcze kiedyś miałem kamizelkę :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Młody byłem, niedoświadczony... a potem spotkałeś Yuby'ego... i zostałeś doświadczony :icon_twisted: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 a potem spotkałeś Yuby'ego... i zostałeś doświadczony icon_twisted.gif jsz Pewnie z dwa razy od tyłu... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Pewnie z dwa razy od tyłu... :wink: I pewnie było jak w tym dowicpie... Tak tato, cygaro wypalę, kielicha wypiję ale co do siedzenia w fotelu to jednak postoje... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi