jannikiel Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jak potrzebna Ci serwisówka ST 2 to mam , (ale chyba Ci kiedyś wysyłałem ), momenty dokręcenia głowicy są bardzo ważne, dodatkowo zastosuj to co Ci wysłałem na priva... i szukaj dalej może samego silnika- dużo ich powinno być i nie są zbyt drogie.. Trzymaj się i Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tu małe co nieco z zeszłej soboty.. Tylko filmik po obróbce jakiś taki mało dynamiczny jest... więcej nie będę obrabiać, bo naprawdę było ostro, pobiłem swój własny rekord przejazdu terenem do Ryśka z Jedwabnego. Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Kurtka ciężko mi się ogląda, bo chciałoby się chociaż kawałek taką dróżką, a nawet nie ma gdzie.Wycieki oleju już ogarnięte, zostało poprawić troszku wtrysk i trzeba ruszać. Póki co to tylko XT coś spaliłem Pb. Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Hehe...dawaj z powrotem do Polski, narazie jeszcze jest gdzie jeździć... Pozdr. J-999No i dzisiaj miałem przygodę na Fortach w Piątnicy przy Łomży, wracając od Ryśka fortową drogą, przesadziłem i się wyglebiłem, droga za miękka nie była, więc i szkody ciut większe, zbity( mam nadzieję..) kciuk, skrzywiona kierownica w półkach, skrzywiona dźwignia zmiany biegów...mam nadzieję, że wałek biegów się nie uszkodził, ale wyjdzie w praniu....Powiem szczerze, że przez własną głupotę, żebym się tak nie spieszył, a tak na łuku, opony nie złapały kontaktu z podłożem i jeeeee...p....Poczekam, zobaczę jak jutro...ale chyba jutro się wezmę za prostowanie...Pozdr. J-999Mimo bolącego palca, trza robić... Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Tydzień po łubudubu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Szybko sobie podadziłeś.. i w końcu co bylo? Prostowałeś coś? Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Kierownicę popuściłem na mocowaniu i ją z całej siły skręciłem w prawo, dokręciłem szybko mocowania i tyle.., a dźwignię biegów 2-ma kluczami poprostowałem, na szczęście wałek nie ucierpiał, a to dlatego, że dźwignia nie jest bezpośrednio na nim, a przez łączniki... Najbardziej ucierpiał kciuk, bo dostał strzała w samą nasadę i trochę boli przy dodawaniu gazu, strzałach kierownicy przy dziurawej drodze, i hamowaniu....ale się wyliżę, i tak już jest niebo lepiej, bo mogę co prawda niedługie( tak 100-130 km) trasy robić, ale w końcu mogę...Zrobiłem filmik tej drogi, przez forty, naprawdę ten łuk jest ledwo widoczny..czyli, że było o dużo za szybko...muszę się kontrolować... Edytowane 3 Maja 2015 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jako, że nastąpiła mała pauza, w związku z urawną śrubą(szpilką), zabieraka zębatki tylnej....musielim, coś robic dla poprawienia humoru.... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Czas na rozrząd.... rozebrałem, wstępnie pomierzyłem, wyszło, że do roboty no i musi poczekać... :banghead: ..... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Moto już dawno ogarnięte, ale nie za bardzo miałem czas na endurzenie w terenie...Dzisiaj z Córcią zrobiliśmy objazd rzeki Pisy...pękło z 260 km... Pozdr. Janek. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi