karolek850 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 czesc, razem z kumplami chcialbym sprawdzic co nasze sprzety potrafia ;) xjr1300, fzs1000, bandzior600 ale oczywiscie bezpiecznie wiec drogi publiczne odpadaja, i prosze nie pisac ze A2 :) poszukuje jakiejs zamkniejtej drogi, taka prosta asfaltowa droga gdzie niema ruchu o dlugosci minimum 3-4km w pozanniu albo okolicach juz myslelismy nad lotniskiem ławica ale to raczej odpada :D macie jakies pomysly gdzie sie wybrac? bo tor wyscigowy w poznaniu jest chyba za mały na rozwiniecie maks predkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ... i prosze nie pisac ze A2 :) (...) macie jakies pomysly gdzie sie wybrac? bo tor wyscigowy w poznaniu jest chyba za mały na rozwiniecie maks predkosci No to oki, A2 odpada..., hmmm... :icon_question: Na torze w Poznaniu nie byłem więc nie wiem jak tam jest..., Zapraszam więc na pas do Koronowa koło Bydzi... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ale oczywiscie bezpiecznie wiec drogi publiczne odpadaja, i prosze nie pisac ze A2 :) A dlaczego nie A2?to najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do osiagnia takich predkosci. No i na pewno bezpieczniejsze od jakichs pasow startowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 jeśli A2 odpada to musisz być świadomy, że lotniska mają 2 - 2.5 km najczęściej .... a jak się po prostu boisz A2 to ze stolicy podziemnej pomarańczy do autobahny jest naprawdę niedaleko. bezpiecznie i legalnie możesz polecieć maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 A2 Poznań - Września Tam wyciśniecie maxa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 A ja zapytam, co Ci nie pasuje w A2 i w Torze Poznań? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ale oczywiscie bezpiecznie wiec drogi publiczne odpadaja, i prosze nie pisac ze A2 :) :eek: what the fuck :icon_question: Co z Ciebie za motocyklista, drogi publiczne odpadają... :icon_razz: :icon_mrgreen: To gdzie chcesz zapie*dalać? :icon_biggrin: :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 (edytowane) Proponuje powolutku dokulac sie do Swiecka, a po przekroczeniu granicy rura na maxa - nawet nie bedzie to nielegalne ;) Pozdrawiam Edytowane 27 Kwietnia 2009 przez zalmen3 Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja jak testowalem predkosc max to wlasnei na kawalku poznan strykow bodajże z tego co pamietam. Zalmen dobrze mowi z Poznania masz niedaleko do raichu to w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 do rajchu się długo motocykl pcha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek850 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a po co do niemiec mam jechac sprawdzic sprzeta? jak bym chcial to zrobic na drodze publicznej to mam blisko na a2 ale juz pisalem ze niechce robic tego gdzies na autostradzie bo to niebezpieczne niech jakas blondynka zdecyduje sie wyprzedzic i zjedzie na lewy pas rzuci okiem w lusterko i po mnie :eek: a jadac ponad 200kmh to jest chwila. druga kwiestia to jest taka ze na niemieckiej autobahnie tez nie trudno o wypadek chcialbym gdzies znalezc jakies lotnisko lub droge prostą nieczynna o dobrej nawierzchni, dobrze zeby miala te 3-4km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 hcialbym gdzies znalezc jakies lotnisko lub droge prostą nieczynna o dobrej nawierzchni, dobrze zeby miala te 3-4km Takie rzeczy tylko w Erze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a po co do niemiec mam jechac sprawdzic sprzeta? jak bym chcial to zrobic na drodze publicznej to mam blisko na a2 ale juz pisalem ze niechce robic tego gdzies na autostradzie bo to niebezpieczne niech jakas blondynka zdecyduje sie wyprzedzic i zjedzie na lewy pas rzuci okiem w lusterko i po mnie eek.gif a jadac ponad 200kmh to jest chwila. druga kwiestia to jest taka ze na niemieckiej autobahnie tez nie trudno o wypadek chcialbym gdzies znalezc jakies lotnisko lub droge prostą nieczynna o dobrej nawierzchni, dobrze zeby miala te 3-4km Weźcie mi polejcie bo już nic nie rozumiem. Niedziela, A2, lewy pas, lewy kierunek, długie światła i pełna pi*da, a jak sie boisz to kup Piaggio i nie zawracaj dupy. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 a po co do niemiec mam jechac sprawdzic sprzeta? jak bym chcial to zrobic na drodze publicznej to mam blisko na a2 ale juz pisalem ze niechce robic tego gdzies na autostradzie bo to niebezpieczne niech jakas blondynka zdecyduje sie wyprzedzic i zjedzie na lewy pas rzuci okiem w lusterko i po mnie :eek: a jadac ponad 200kmh to jest chwila. druga kwiestia to jest taka ze na niemieckiej autobahnie tez nie trudno o wypadek chcialbym gdzies znalezc jakies lotnisko lub droge prostą nieczynna o dobrej nawierzchni, dobrze zeby miala te 3-4km Jak wyżej wspomnieli chłopaki. Spokojnie jadąc chwilę dłużej na A2 trafisz nawet na miejsce (odcinek) gdzie będziesz sam. Chyba najbardziej pusty odcinek to poznań-września. Nie ma problemu żeby w bezpiecznych warunkach polecieć 250. Wcale nie jest to chwila przy 200 moim zdaniem. Weź pod uwagę, że auta lecą tam ok 130 km/h więc nie tak wolno jak na zwykłej drodze. Nic Ci z boku nie wyjedzie. 200 to przelotowa na autostradzie ;-) bo nudą wieje... takie długie proste nic ;) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Tylko uważaj na boczne podmuchy wiatru i jak zobaczysz puche na ogonie tira to od razu po heblach. Wzrok daleko, łeb nisko i dzida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi