Boleś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Tak to wygląda: http://img508.imageshack.us/img508/2117/gsx1.jpg i tu nieco inny widok: http://img199.imageshack.us/img199/396/gsx2.jpg Mam nadzieję, że wspólnymi siłami rozwiążemy tę zagadkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaadampol Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Pójdę dziś wieczorem i zobacze ale wydaje mi sie że czegoś takiego nie mam(choć mogę sie mylić) i zobaczymy czy to są resztki oryginalnej lempy czy nie Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaadampol Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 U mnie czegoś takiego nie znalazłem, więc myślę że mogłeś mieć wsadzoną lampę od innego moto albo mógł być przerobiony na naked'a.. Ale jak mówiłem może i ja miałem coś przerabiane więc jeszcze popytaj:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 odświeżam Czy opona 150 wejdzie w wahacz gsxf 600 z '95 roku?? mam taką nową w dobrych pieniądzach tyle że w rozmiarze 150/70, co o tym myślicie?? oryginalnie jest 140/80 :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 z +10 nie powinno byc problemu jesli sie miesci i nie bedzie obcierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielGT Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Kolega chyba kiedyś miał w takim gsx-f z tyłu wsadzoną 150, zapytam go czy nie było problemu i dam znać. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 odświeżam Czy opona 150 wejdzie w wahacz gsxf 600 z '95 roku?? mam taką nową w dobrych pieniądzach tyle że w rozmiarze 150/70, co o tym myślicie?? oryginalnie jest 140/80 :rolleyes: Czeo 5lat użytkowałem GSX600F 91r , 150/70 mieści się bezproblemowo, a najważniejsze moto tak w zakrętach jak i na prostych prowadziło sie bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) Dziękuję za informacje :flesje: suzuki przywiozłem dopiero we wtorek, jak będzie ładniejsza pogoda to porobię i wrzucę fotki, nawet nie miałem jeszcze okazji się na niej przejechać. W wolnej chwili zamierzam wymienić płyn hamulcowy w przednim heblu bo klamka wydaje mi się za miękka, do tego chciałem także spuścić stary olej z przedniego zawieszenia bo widzę że są śrubki spustowe. Wie ktoś jaką ilością i jakim olejem najlepiej zalać lagi?? Szukałem po necie książki serwisowej do tego motocykla ale znajduje ją tylko do tych nowszych modeli bodajże od 97 lub 99 roku, jeśli ma ktoś link do pobrania i mógłby go wrzucić byłbym bardzo wdzięczny :notworthy: Pozdrawiam Michał Edytowane 11 Lutego 2010 przez michal.051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam Nadszedł moment na wymianę przednich klocków,co możecie polecić :icon_question: :smile: Model 2002 najlepiej coś dobrego i niedrogo,jeżdzę raczej turystycznie aniżeli sportowo ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielGT Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 EBC, Lucas... dość tanie i dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam mam suzi z 93r GSX 600 F Był tam lany olej Motul 7100 15W50 lub Motul 5100 15W50. Co myślicie o tym oleju do tego silnika i tego rodzaju chłodzenia?? Lać ten olej dalej czy może macie jakieś lepsze propozycje?? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 lac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ja leję Motul 5100 15w50 :lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 :lalag: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam Nadszedł moment na wymianę przednich klocków,co możecie polecić :icon_question: :smile: Model 2002 najlepiej coś dobrego i niedrogo,jeżdzę raczej turystycznie aniżeli sportowo ;) Może nie są najtańsze (choć drogie też nie) polecam SBS Street Excel. Naprawde dobrze hamują :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi