Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

sprzęgło jest mokre w tym modelu. - ale mam nadzieje że dzwięk daleko nie odbiega od genialnego DUCATI.

właśnie krzyśka z białokoszy jeździłem

z wszelkich rad chętnie skorzystam jak tylko w następnym tygodniu sprzęta przejmę

portfela na razie nie ma - bo muszę sprzedać obecne moto

a wracając do szyby i triumpha bonneville zwanego dalej kozłem - udało mi się ją ustawić że pęd powietrza idzie nad kask

a edka Edhausta będę musiał znaleźć

No już nie przesadzajcie że jest tak mnie ciężko zlokalizować[email protected] tel.506436737.

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

serce moje krwawi

byłem dzisiaj bo chciałem kupić ducati i o

1. motocykl stoi w kontenerze bez drzwi obok jakaś smoła czy lepik i rozpierdolone moto kolor zielonkawy

2. cały brudny

3. odpalić nie idzie - nikt nie raczył wyciągnąć akumulatora - szlak go trafił

4. zgubili gdzieś osłonę akumulatora

5. ryski drobne na wydechach i zaieszeniu od ławki która leży obok

6. i najgorsze http://www.tv-motocyklowa.pl/ducati/index.html - ile może kosztować to mocowanie lampy

rozjebane - wygięte - kierunkowskaz wyciągnięty - wsadziłem go -

jeden klakson luźny - bo pęknięte jest mocowanie - na zdjęciach kierownica jest prosto skręcona

qrwa jasna mać cholera co za po*eby go tam tak katują

ja go uratuję tylko muszę wiedzieć ile może kosztować to mocowanie

BOA zapytaj proszę marcina za ile i za ile by to wymienił

z tego wszystkiego zapomniałem zrobić zdjęć dla jakiegoś Stowarzyszenia Opieki nad Motocyklami

jestem załamany

serce moje krwawi

byłem dzisiaj bo chciałem kupić ducati i o

1. motocykl stoi w kontenerze bez drzwi obok jakaś smoła czy lepik i rozpierdolone moto kolor zielonkawy

2. cały brudny

3. odpalić nie idzie - nikt nie raczył wyciągnąć akumulatora - szlak go trafił

4. zgubili gdzieś osłonę akumulatora

5. ryski drobne na wydechach i zaieszeniu od ławki która leży obok

6. i najgorsze http://www.tv-motocyklowa.pl/ducati/index.html - ile może kosztować to mocowanie lampy

rozjebane - wygięte - kierunkowskaz wyciągnięty - wsadziłem go -

jeden klakson luźny - bo pęknięte jest mocowanie - na zdjęciach kierownica jest prosto skręcona

qrwa jasna mać cholera co za po*eby go tam tak katują

ja go uratuję tylko muszę wiedzieć ile może kosztować to mocowanie

BOA zapytaj proszę marcina za ile i za ile by to wymienił

z tego wszystkiego zapomniałem zrobić zdjęć dla jakiegoś Stowarzyszenia Opieki nad Motocyklami

jestem załamany

o fuck ! Jak bym miał kasę, to bym kupił tą maszynę bez zastanowienia. Na zdjęciach wyglądał jednak lepiej. W tym komisie pracują jakieś pofajdane patafiany :icon_evil: Nie rozumiem jak można niszczyć takie dzieło sztuki ??? SOM to dobry pomysł :wink:

Faktycznie po*eby totalne!!!

Ale ktoś tym jeździł, czy po prostu na miejscu tak o niego "zadbali"?

Klaus, zadzwoń może sam do Marcina, myślę że troszkę Mu będzie szkoda, ale jak z Nim zagadasz, to z całą przyjemnością doprowadzi swoją byłą do stanu, kiedy znów będzie dech w piersi zapierać ;)

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

o fuck ! Jak bym miał kasę, to bym kupił tą maszynę bez zastanowienia. Na zdjęciach wyglądał jednak lepiej. W tym komisie pracują jakieś pofajdane patafiany :icon_evil: Nie rozumiem jak można niszczyć takie dzieło sztuki ??? SOM to dobry pomysł :wink:

Przecież po napisach widać że to komis VW AUDI . Pracownicy tych serwisów i komisów "fani" jedynych słusznych marek - pakerzy w bejsbolówkach, miłośnicy fioletowych diodowych podświetleń w progach swoich Golfów III ew. IV mogli to cudo włoskiej motoryzacji pomylić co najwyżej z WFM, WSK, więc nie ma się co dziwić że stan jaki jest taki jest. Szkoda tylko.

hose

namiot

obiecuję ci że go uratuję - Ale niech ten pie**olony bank podejmie jakąś decyzję

czy naprawią motocykl w aso albo kasa w dół

1. akumulator

2. sygnał dźwiękowy

3. dwa mocowania lampy

no już wymianę pasków biorę na siebie (co do kasy) a do roboty to na ciebie namiocie

jakbym tych kolesi z tego lesingu pierdalnął

motocykl już bym kupił tydzień temu ale nie ma żadnej odpowiedzi

zastanawiam się czy oni nie chcą go jakoś rozjebać aby zrobić protokół zniszczenia

szlak mnie trafi z tym czekaniem

a jednak

nie da się go uratować

Bank nie przeceni motocykla bo jest nowy - według banku

kolesie od krotowskiego twierdzą że nic nie mogą - uszkodzenia są ale bank o tym raczej nic nie wiem

więc kaplica ducati będzie gniło i zgnije pewnie

ja sobie odpuszczam bo zaraz to tłoki będą miały rdzę

Panowie to jest jakiś dramat!! Jestem zdania że należało by ich wszystkich powystrzelać :( jak można skazać takiego kanarka na taki los? :banghead: jak sobie przypomnę jak nim śmigałem właśnie do Murowanej na drodze że przez morasko, biedrusko to aż łezka w oku się kręci... przecież ta Duca kochała zakręty ... i to hamowanie silnikiem mmmmm poezja :bigrazz: w zasadzie jedyne po co się człowiek rozpędzał, to po to, żeby przy najbliższym zakręcie zbić te biegi w dół i rozkoszować się tym dźwiękiem i przeciążeniem :) słowiem.... REWELACJA. Nie no moze ogłośmy jakąś zrzutkę na forum !!! :wink: Przecież ją trzeba uratować!!!!

Witam serdecznie

12.06 - jestem umówiony z Rychem z Motostodoły na odbiór GT 1000 :crossy:

dla mnie z jego prywatnej stajni Dukatów. Mimo że to 4 mój motocykl + 3 motocykle żony mam mrówki w żołądku.

o motocyklu poczytałem sporo na anglojęzycznych stronach ale..... .

Ale chętnie bym poczytał coś od osób które posiadają tego sprzęta w Polsce bo 2 tygodnie to sporo czasu.

początek bym chętnie się dowiedział:

1. silnik

2. jakie opony polecacie w naszym boskim kraju

3. czy zawieszanie jest wystarczające

widziałem na zdjęciach z desmo goulb.... 2 classic sporty - kto je ma - jakiś kontakt PLIZZZZZZ

mam kontakt z krzychem z pałacu co ma poul samrta - nawet nim już kulałem - "można by powiedzieć że szczęście jest dwojga imion: "Classic sport" i nosi włoskie nazwisko: "ducati".

Klaus, jeździłem właśnie Twym przyszłym GT-kiem hihihihi...i naprawdę nie rozumiem co ci ludzie co testowali w gazetach chcą od zawieszenia Dukatka, może to odczucie subiektywne, ale kurde spodobał mi się ten sprzecik, czeka jako następny w kolejce- jak wygram miliony w totolotka :-), odejście ma całkiem całkiem, jeśli ktoś by chciał jeździ a to na tylnym, a to na przednik kole- da się na nim, jak ktoś chce skręci z asfaltu na polne drogi i pojeździ po "krajobrazie" też nie ma problemu, do miasta miedzy korkami- bardzo proszę, po założeniu sakw, dookoła swiata, nie ma problemu, aby wziąc paski do sakw i szuplaaa....Kuźwa mam wrażenie ze ci co testy robią w gazetach nie lubią bardzo Ducati- no bo co W 650 lepsze? albo Harlej XR 1200?

Klaus i muszę Cie zmartwi przejedziesz się to od razu sprzedasz Bonniego...Bonnie nie ta klasa zawieszeń i hamulców, a także wygody siedziska, mnie w Bonniem przeszkadzało walenie kolanami po pokrywach głowic, tutaj nie ma problema...Rysiek spróbuje wysla MMs-a z filmikiem dzisiaj nagranym.Pozdr. Janek. P.S. Kupuj od razu zatyczki do uszu...

• 1 miesiąc temu...

trochę o GT 1000

w tym poście będę dalej opisywał GT 1000 co by komuś się mogło to przydać przed zakupem:

1. PALIWO I ZBIORNIK

motocykl ma bardzo mały zbiornik paliwa - teoretycznie 15 litrów - praktycznie 13,31 - pod sam korek - granica tankowania - Byna zostaje w zbiorniku ale wyjechać jej nie idzie. Stąd też mały zasięg motocykla max-225 km. Zużycie 4,3 l/100km jest możliwe ale jadąc poniżej 100km/h i w praktyce niemożliwe. Dlaczego?...... motocykl prowokuje do energicznej jazdy idealnie na trasie bez żadnej owiewki jest jadąc z prędkością 150km/h. Zużycie wtedy (podczas wyprzedzania ma tyle jeszcze mocy że bez zająknięcia do 180 km/h) 6 litrów

zdarzyło się 6,6 ale 5,8 to taki średni wynik.

Jedyna rzecz jaka mnie obecnie niepokoi to nie odpowietrzona pompa paliwa kiedy zamykam manetkę motocykl zaczyna przerywać. Najgorzej jest na 2 biegu przy obrotach 2500-2800.

Dziwnie wypada także rodzaj paliwa - 95 oktanów jest całkiem przyzwoitą byną jednak przejedziemy 10-20 km mniej na zbiorniku co przy tak małym zasięgu jest problemem. Idealną jest 98 praca przyzwoita silnika.

Za to dużym zaskoczeniem będzie zalanie 100 oktanową Vpower racing. Wybitnie złe paliwo do GT 1000 - motocykl wręcz słabnie na tym paliwie a temperatura silnika jest średnio o 30 C wyższa. Motocykl się męczy.

W mieście dobija do 150 C. więc odradzam.

Pozdrawiam

Klaus

Doskonały pomysł an taki opis :clap:

Czekam na kolejne :)

Klaus, wieczór aktualny? Chyba nie będzie padać :buttrock:

Jaką Cafe'ję upatrzyłeś?

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...