Arni Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Też nie wiem czy była ankieta. Może warto było by przeprowadzić głosowanie, bo to zadna robota wywalenie subfor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 kurde ale nie rozumiem. Dominik tlumaczy ze nie zlikwiduje podzialu bo duzo pracy to pochlonelo. To nie chce zlikwidowac bo szkoda bylo by zaprzepascic ta ciezka wlozona prace czy tyle samo czasu by zajelo zlikwidowanie podzialu.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Hey. Podpowiem, że jeśli chcesz(chcecie, chcemy) coś zdziałać to musimy współpracować. W grupie siła :) Sam, bartasjbl, prawdopodobnie nic nie zdzialasz. Dlatego jeśli możesz to dołącz do tego tematu ankiete, albo załóż nowy temat z ankietą gdzie będą tylko sensowne i uzasadnione propozycje zmian, uzasadnione pokazywanie wad i zalet obecnego i proponowanego rozwiązania itd. Będzie bez spamu, bez użalania się, wymądrzania że ja bym to zrobił w 10min itp. Potem powiedzmy po 100 oddanych głosach w ankiecie otrzymany wynik wraz z przeprowadzoną dyskusją można pokazać Dominikowi i zobaczycie (zobaczymy) co dalej. Tyle ode mnie :) Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 tak jak mówisz, użalanie nic tu nie da. Jeden temacik z sondą i można coś myśleć na podsunięciu porpozycji i zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 no dalem ze 2 dni temu temat z sada i zostal chyba usuniety bo nie moge go znalezc. Nie wiem dlaczego :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Ja co prawda jestem już od jakiegoś czasu na forum, ale gdy nastąpił podział forum Enduro/Cross itd, rzadziej tu zaglądam... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremi Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 a moze zrobic tak: zachowac podzial na marki ale na dole dodac liste ostatnich 20-30 aktywnych tematow??? podobnie jak jest na forum "Suzuki DR". mi wydaje sie to niezlym rozwiazaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 bartasjbl twój temat jest w oczyszczalni :D http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1402234 a co do subfor mnie też sie nie chce klikać tym bardziej że forum działa jak działa notorycznie wieczorami too many connections :D no ale widocznie taka była wola boża i tyle :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Paranoja jakaś każdy mówi, że żadko zagląda a forum ciągle ma "too many connections" :icon_rolleyes: Dobra to robimy jakąś ankiete bo temat tkwi na stękaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swienty77 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Witam! Jak widać w tym przypadku (i przypadku każdego forum), zawsze rządzą admini i moderatorzy. Skoro "władze" forum tak ustaliły to zmiana tego może być trudna lub niemożliwa (ale próbować warto). Zawsze można zmienić forum lub założyć swoje, przyciągnąć użytkowników itp. itd. Jeśli wszyscy odejdą i zostaną tylko admini i ich najbliżsi, znaczy że obecna formuła forum była do .... niczego, else..... wątek będzie czczym gadaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Dobra czyli niestety nici z usunięcia na forum podziałow na marki. Szkoda. I tak powoli forum będzie sobie wymierac...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 w porównaniu z wami jestem tu od bardzo niedawna, ale chyba się z tego cieszę, bo jeśli kiedyś było extra a teraz jest do dupy, a ja mimo wszystko codziennie tutaj jestem (czasem po kilkanaście razy) to chyba dobrze, że nie pamiętam tego "kiedyś", bo w takim razie od kompa bym nie odszedł..... dla mnie jest OK, ale myślę, że admini mimo wszystko powinni czasem jednak przyznać, że nowsze nie znaczy lepsze i że nie zmienią czegoś, bo za dużo pracy włożyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Dobra czyli niestety nici z usunięcia na forum podziałow na marki. Szkoda. I tak powoli forum będzie sobie wymierac...pzdr Hmmm, wymierać nie będzie a co najwyżej zmieni się część juzerów. Dla mnie to jest "paczka" z którą jakoś się zżyłem i w jakiś sposób znam. Widząc w topiku, że ostatni post napisał X lub Y już wiem co może być tam napisane i to jest zaje...ste. Może i czasami jest troche nudno a i wkurza mnie " tu meny konkszon" ale to jest część mojego świata, który lubię. Minie pierd...na zima i wszystko wróci do normy, czyli dużo tematów, wrażeń i możliwości do kłótni, śmiechu i smutku. Pamiętam "tamte" czasy i nie widzę jakiejś tragicznej różnicy. Masz żal, że po podziale w pewnych subforach jest mało do gadania ale to tylko problem użytkowników danej marki, iż nie maja nic do powiedzenia lub, co lepsze, żadnych kłopotów ze sprzętem. Howk. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 nie no, co do tych właścicieli marek, to niestety jest tak że każdy wejdzie w dział swoich motocykli albo takiego który go nastepny inrteresuje. Ja w dział enduro/cross wchodze tylko w yamahe i w tematy pod wybranymi działami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 ja wstrzymał bym się podejmowania jakichkolwiek decyzji ponieważ wydaje mi się ze powodem wg mnie obecnego stanu rzeczy jest dość długa zima która powoduje ze nic praktycznie w cross/enduro się nie dzieje ;) przyjdzie wiosna zacznie się jazda, problemy mniejsze lub większe a co za tym idzie będą tez tematy do rozmów ;) Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi