Arni Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Koleś, nie rzucaj sie tylko przeczytaj jeszcze raz co napisał zajc do YUBY. To była ironia i żart w jednym. peace ! Swoją drogą, co w SV jest nie tak ze to kupa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokesz Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 SV odpada... to nie supersport... calkiem inna bajka w porownaniu z tym co szukam... ale fakt ryczy niemilosiernie na dobrych kominach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 taa, a opis motocykla to pewnie od Ciebie skopiowałem, co?? :banghead: To od tych wibracji jesteś taki nerwowy? Polecam Virago 535, trochę sie uspokoisz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 hahahha wszedłem pierwszy raz na to forum od pół roku chyba ;) Chcialem założyć temat dotyczący kupna następnego moto. Tez zastanawiam sie nad : VTR SP1/SP2- vka i wszystko jasne ;) R1 - wiadomo ;) 954 - wygląd Jedyne czego sie obawiam, to że przy sprzedaży VTRy będe musiał sporo poczekać, bo nie ma ona szybkiego zbytu. Z tego co widze na allegro to stoją tam już niektóre dosyć sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokesz Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Jedyne czego sie obawiam, to że przy sprzedaży VTRy będe musiał sporo poczekać, bo nie ma ona szybkiego zbytu. Z tego co widze na allegro to stoją tam już niektóre dosyć sporo. No to jest fakt ze ciezko sie sprzedaja... sa te same VTRy co pol roku temu jak i nie dluzej... czas leci a ceny tam bezmienne... widocznie inwestycja lepsza niz nieruchomosci heh Ciezko sprzedac... ale ciezko jest tez i dostac. Pany wciaz czekam na jakies wiesci z jazdy R1 ;) kto tam z ucha strzeli cos na ten temat ;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Pany wciaz czekam na jakies wiesci z jazdy R1 ;) kto tam z ucha strzeli cos na ten temat ;)? A która R1 Cie interesi? RN09 czy RN12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 A który rocznik R1 Ci chodzi po głowie. Miałem stycznosc z 2006, ale zrobiłem na niej ze 100 km może , wiec niewiele Ci powiem. Trzeba krecic zeby jechało i tyle hehe. Z tego jak kolega jezdził to moto nie miało zadnych kaprysów, ani jakichs typowych dolegliwosci, ale jak dla mnie zbyt spokojne i ułożone. Niech Ci powie o niej ktos kto regularnie ja ujezdza, bo z tego co Ci powiedziałem to i tak nic nie wiesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokesz Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 A która R1 Cie interesi? RN09 czy RN12? Chodzi mi o rok 2003, czyli ostatni wypust przed zmianami w 2004. Tak samo jak 954 GSXR czy SP2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Chodzi mi o rok 2003, czyli ostatni wypust przed zmianami w 2004. Tak samo jak 954 GSXR czy SP2 Zapie*dala jak sku*wysyn. Tyle Ci powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Co do rzedówki to nigdy mi nie pasowało to, ze ponizej tych 5 tys w zasadzie moto nie żyje Bo na takich sprzętach po prostu nie schodzi sie poniżej tych 5 tyś obr i nie ma problemu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 To od tych wibracji jesteś taki nerwowy? Polecam Virago 535, trochę sie uspokoisz :icon_mrgreen: wibracje akurat dobrze służą :biggrin: a po drugie to mamy wolny rynek synek :icon_razz: Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 z tych 3 co wymienił autor tematu to zdecydowanie K3-to inna pólka jeśli chodzi o zapi*lanie! no może jeszcze eRjeden... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Kokesz bierz V = Podwójna przyjemność z jazdy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Can two be more than four? Yes! - VTR SP2 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 tak slucham tych wypocin o V-kach i przypomina mi to basnie o motocyklach Harleya.... :lapad: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi