k3ss Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 bardzo yyy.. niekonwencjonalnie :P to jedyne co mi sie nasuwa na mysl. przyznac trzeba ze samo wykonanie jak najbardziej, ale ja bym takiego czegosc nie chcial i te biegi hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ciekawe jak się na tym lata :icon_biggrin: Pewnie trzeba mieć sporo odwagi żeby dokręcić do odcinki na dwójce, a potem puścić kierę żeby zmienić bieg na trójke :icon_twisted: http://www.uniquecycleconcepts.com/copperm...ix/_GAR6032.JPG a to pewnie właścicielka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traveller Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 ale gówno :icon_eek: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czupryna Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Trochę profanacja sportów, ale to kwestia gustów. Z drugiej strony... takiego gównianego zadupka dawno nie widziałem, kto to wymyślił? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Z drugiej strony... takiego gównianego zadupka dawno nie widziałem, kto to wymyślił? obstawiam jakiegoś amerykańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWISTER Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Fajnie zrobiony, choć ja bym go troche inaczej widział, i pare rzeczy trzeba by zmienić. Wsumie bardzo ciekawa koncepcja :D Cytuj https://www.szkolaexpert.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 ale gówno :icon_eek: :banghead: nic dodać, nic ująć! :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Bajerek. :buttrock: Nie myślałem że z R-kupy da się zrobić coś ładnego a tu nagle takie cudo. Mniam. Wysoka jakość wykonania, git pomysł i niezła wizja twórcy. No i ta ręczna zmiana biegów - dla tych co nie boją się jeździć z jedną łapą na kierownicy. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 R6 stylizowana na tobołek cyganki, straszny SYF i siara :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Paskuda i tyle, zresztą R6 w oryginale też jest paskudna jak 12 w nocy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 ciekawy koncept. miał ktos pomysła innego niz wszyscy chociaz jeden juz R1 na enduro przerobił :D tak wiec ostrego poorania beretki ciąg dalszy :D Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magman Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Fucktycznie brzydal,ale nie ładne co ładne ,a co sie komu podoba.Ciekawa koncepcja,która żadnego obseratora nie pozostawi obojętnym.Taki brzydki,ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 kwestia gustu czy brzydki a o gustach się nie dyskutuje.. na pewno orginalny to trzeba mu przyznać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi