TomaszKoo Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 W tygodniu rano najmniej Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 w kazdy dzien wpuszczaja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 http://automobilklub.radom.pl/wp-content/uploads/2016/01/OPŁATY-ZA-KORZYSTANIE-Z-TORU-2016.pdf Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 podziwilem !!! niewiedzialem ze zainwestowali w stronke www :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 co radom w weekend 190PLN??? :blink:toż to kogoś popierdoliło chyba... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Za to możesz naparzać cały czas. Żadnych sesji , podziału na grupy itd. Najeździsz się więcej niz na SD. A i walor dydaktyczny znacznie większy niż na poznaniu. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 no proszę Cię na 2???swoje już na Radomiu wyjeździłem, owszem warto wpaść i potrenować, ale 190PLN??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 W ogóle nie warto jak jest tyle ODTJ-ów w okolicy ale co kto lubi.Tym bardziej że naparzać non stop się nie da. Przynajmniej ja nie mogę. 10-15 minut i musze zrobić przerwę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 ODTJ to jednak trochę co innego. Choć Lubelski z hopoką - znakomity. Naparzać więcej niż 15 minut da się. inaczej ni dojechał bym po bułki. Do sklepu mam daleko.W sierpniu Duszan Team organizuje wyścig Iron. 4h. I to mnie zachwyca. Taka turystyka torowa. Ale jeszcze drożej. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Marek, 23-go jadę na Lublin. Miał byc Jastrząb ale w Lublinie też są jazdy a jeszcze nie byłem. Wpadaj! Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Namówiłeś mnie Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Super - zadzwonię w łykend :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) co radom w weekend 190PLN??? :blink:toż to kogoś popierdoliło chyba... :banghead: no trochę mniej - 170 cały dzień i patrząc po frekwencji taniej nie będzie. Przeliczając na godziny jazdy (jeśli nie trafisz na podział na grupy, który jest rzadko), to na poł dnia masz 4 godziny non stop, a na jastrzebiu za 250zł masz 6-7 sesji x 15min przez cały dzien. Edytowane 5 Lipca 2016 przez 1qazse4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 no właśnie o to chodzi, ja wolę sobie przerwy robić i efektywnie wykorzystać czas a nie się upadlać... jak mam jechać to na cały dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Naprawdę rzadko teraz bywam na torach asfaltowych, ale bywam.Powiedzcie mi, co ma w sobie tor w Radomiu że przyciąga rzesze tępych kmiotów?Jedna osoba sie wyjebie, to zaraz co najmniej pięc innych motocykli stoi w tym miejscu. Stoi grupa na zewnetrznej zakrętu i uprawia kółko dyskusyjne, a przynajmniej za gapiów robią. Jakoś na innych obiektach tego nie ma, wszyscy zainteresowani zjeżdżaja z toru, a trening jesli to mozliwe trwa dalej. A w Radomiu nie, korek się na torze musi zrobić. Nie wiem co jest takiego niezrozumiałego w tym ze nie wolno zatrzymywać się na nitce toru? Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi