koroviov Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ale jeśli jest to musi mieć przegląd i OC. Tak stoi w regulaminie toru. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 I crash pady :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 U mnie pracowita niedziela. Ktoś musi robić, żeby na Radom mógł jechać ktoś. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie, poszukuję wolnego miejsca na lawecie/przyczepce na wyjazdy na tor. Ktoś z Warszawy mnie przygarnie? :) Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez DZIADU Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 To podnoszenie cen se mogli darować. Chyba w piątki mieli za dużo chętnych, że teraz 4 dychy więcej niż rok temu :) Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Chyba na głowę upadli przy takiej konkurencji. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ja. Ale gorzałę. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banaś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jakby ktoś się wybierał w tym tygodniu na Radom z przyczepką to ja się z chęcią dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 No i co? było pojeżdżone w niedziele a zdjęć nie ma. A jak wiadomo nie ma zdjęcia, nie ma faktu. nie liczy się. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Straszna gejnia. Kiedyś chłopaki z pannami przyjeżdżali i one zdjęcia robiły. Np. Pani Rinasowa była mistrzem fotografii. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 no dobra ale teraz wszyscy z kamerkami jezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No. Ja tez wolę dziewczyny. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 No to polatane. Materiał poglądowy jest może się ktoś znajdzie. Taka tam turystyka torowa. Żałuję że nie nagrałem Rabinka na Moriwaki. Obsługa kamery ciągle sprawia mi trudność. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jeszcze jeden Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 jak to jest z tym radomiem kiedy tam moznajezdzic ? tak zeby jak najmniej ludzi bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi