songoku Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 mogli by z ceny letko zejść skoro BP jest za 200... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 150 w niedziele, dobre :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 nie ma wyjscia trzeba w tygodniu sie wybierac i taniej i mniej ludzi :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ktos ewentualnie na kolach w srode na druga ture sie szykuje? (12:45 - 16:45). wypada rozruszac gnaty po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Może jutro rano ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Rano czy po południu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja będę w poniedziałek rano. To Panie Y wypijemy jaką oranżadę pod GSem. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ktoś się wybiera w piątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Jutro jadę. Jedzie ktoś?Sorry. Dziś. Ale ten czas leci. Edytowane 4 Maja 2013 przez koroviov Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PCe Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Cześć, Czy macie może zdjęcia z dzisiejszego dnia (05.05.2013)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stunciak Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ja robiłem troche. na jakim moto jeździłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PCe Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 ja robiłem troche. na jakim moto jeździłeś? Granatowa Yamaha FZ1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 A może mógłbyś wrzucić na jakiegoś picassa i odć link? Chłopaki co byli ze mną wczoraj nie mają żadnej fotki a bez tego są nikim na facebooku ;) Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stunciak Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 dzisiaj wieczorem usiąde i wrzuce na picase nadające się zdjęcia. rewelacyjnych ujęć i ilości zdjęć nie będzie raczej bo 3 razy tylko wychodziłem na focenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Stunciak Ty nie kombinuj tylko się w końcu wybierz do Poznania :) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi