-lisio- Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 W środę mam zamiar pojechać pierwszy raz na tor do Radomia z kolegą na dużym bandycie. Z góry wszystkich przepraszam, postaram się być mało uciążliwy ;) Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ktoś sie wybiera polatać trochę w najbliższą niedzielę (10.06) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 moze bede Cytuj tora!tora!tora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lepiej Biała Podlaska, bo w Radomiu to trochę oderwali sie od rzeczywistosci z cenami za jazdy w niedziele, na bądźmy szczerzy mało atrakcyjnym obiekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 No zdecydowanie, 150 zeta to sporo jak na tor o długości niecałe 900m... Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jakbym nie miał klatki to bym założył crash pady, a tak to nie potrzebuję. Poza tym musiałbym przerabiać klatkę żeby dołożyć do niej pady. Szkoda zachodu.Czyli jak mam crash-e na klatce to wjadę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Nie jestem pewien ale chyba zależy czy przy glebie klatka będzie rysowała asfalt czy nie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Nie jestem pewien ale chyba zależy czy przy glebie klatka będzie rysowała asfalt czy nie. U mnie będzie :banghead:Czyli chodzi uszkodzenie asfaltu-ja pier... moje plany legły w gruzachDzwoniłem przed chwilą do Radomia-gościu powiedział, że nie może być jakiś ostrych,wystających elementów.Bo jak przerysujesz asfalt, to bulisz. Edytowane 12 Czerwca 2012 przez zino cbrf2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Podobno mają nowy asfalt i dlatego tak. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Gdzie tam! asfalt jest ten co był, komukolwiek dziekowac nie odmalowali w tym roku linii na prostej start-meta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 a właśnie czy to nie w tym roku mieli rozbudowywać ten tor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Będziesz widział ... Ja już nie wierzę w to pierdolenie o tych naszych torach. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 No mieli robić. A co z tego wyjdzie... ;) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakan Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Leci ktoś jutro na Radom srana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Chce ktoś jechac na Radom? mam miejsce na przyczepce, samemu mi sie nie chce Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi